niet mogelijk

jammer geen personenauto's meer ik wilde nl. omdat het model waarin ik rij (half hoog)niet niet meer in de handel is even kijken hoe een b klasse zit en hoe hoog want deze auto moet ingeruild worden ik werd verwezen naar apeldoorn. en vorig jaar wees men er mij op met een apk keuring op de koppelingsplaten maar de monteur zei dat het wel 1000 euro zou kosten oke maar toen de offerte kwam was die 2000 euro niet erg geloofwaardig he overigens mercedes is een betrouwbare auto. .

Alles perfect geregeld bij Wensink Apeldoorn

Bij Wensink Apeldoorn is alles tot in de puntjes geregeld.

uitstekend

ik heb het hele proces van koop tot aflevering als zeer prettig ervaren

Gewoon goed.

Alles ging goed volgens afspraak.

Klantvriendelijk

zeer tevreden over service en afhandeling

Op afgesproken proefrit datum op tijd ontvangen en na korte proefrit over gegaan tot aanschaf. verkoper besteed ruim tijd en aandacht aan koper ook de inruil was geen probleem. vond de communicatie via mail en app wat moeizaam gaan maar verder zeer tevreden.

adequaat geholpen

de problemen met de auto zijn gelijk verholpen ik heb meerder nieuwe auto s bij jullie gekocht dit was de eerste keer dat ik met panne naar de werkplaats moest gaan op een goede service had ik gehoopt en ook gekregen, dus prima in orde

Helemaal goed

Volgens afspraak

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen

Je raakt er gewend aan, alles is weer perfect verlopen.

Volgens afspraak gebracht en keurig geinformeerd over de geadviseerde vervolgactie. De vervolgafspraak is inmiddels ook al weer ingepland.

Gelijk geholpen geen gezeur Maar lekkere koffie gekregen

Hele goede service en betrouwbaarheid

Transparante kostenberaming, duidelijke communicatie en topservice

Goed en vlot geholpen door de dame bij de werkplaats servicebalie van de personenauto's. Afspraak snel gemaakt en snel geholpen om weer de weg op te kunnen, ondanks dat de materialen besteld moesten worden.

zoals het hoort

Een ander merk besteld maar levering werd steeds weer uitgesteld Na contact met uw verkoper binnen 14 dagen een nieuwe auto voor de deur

Perfecte Service

Zeer goed, zoals altijd bij Wensink Mercedes-Benz Zwolle.

Geduldig en kundig.

zeer goed,

professioneel en totaal gericht op de klant, echt aan te bevelen en zou mooi zijn als meer bedrijven zo met de klanten omgaan. De overdracht van de auto is ook uiterst professioneel verlopen, uitleg was zeer goed georganiseerd. Kortom aanrader!

Het is goed dat je op de onderhoudsbeurt kan wachten.

Ik mis wel wat er nagekeken is. Zoals conditie van de accu en of er een update beschikbaar was. Ruitenvloeistof bijvullen kan ik zelf wel. De bandenspanning was bij aflevering 3 bar nu werd die terug gezet naar 2.90 .

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Gewoon goed

Kom er al jaren met de camper en er wordt altijd goed gecommuniceerd over wat er moet gebeuren en een globale prijs, doorgegeven zodat je niet voor verrassing komt te, staan. Personeel in de garage zijn top monteurs.

Service en klantvriendelijkheid kennen ze hier niet

Ik lease dan wel een auto bij kialease, maar ik blijf toch ook echt een klant maar krijg hier meer het gevoel dat ik een obstakel ben

nu zeer slecht

teveel wisseling in het personeel voorheen werd ik door de medewerker bij naam genoemd, nu ben je niet meer dan een nummer echt heel slecht van Wensink. voorbeeld: niet terug gebeld worden , afspraken niet na komen

was prima voor mij

Factuur onterecht verzonden

Ik rijd een lease auto en vindt het erg slordig dat de factuur voor onderhoud naar mij wordt verstuurd in plaats van naar de lease maatschappij. Op mijn mail hierover naar de debiteurenadministratie nog geen reactie gehad. Tipje, suf om om een email adres te vragen en er ook nog een verplicht veld van te maken aangezien jullie deze enquête per mail versturen aan mijn email adres en deze dus al bekend is.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle