Hier zij de echte deskundigen aan het werk.

OK

Altijd prima service

Was goed

Ik ben goed geholpen, zelfs de fiets was een goede oplossing Althans heen, terug was afzien de accu liet me in de steek Een van de monteurs wist dat de accu niet goed was en dat vond ik toch wel jammer, ik moest toch 4 km heen en 4 km terug fietsen Het was voorbij afzien, jammer Maar de auto doet het weer goed en daar zijn we blij mee Gr. Anneke van Milligen

Prima, keurig en snel geholpen

De nieuwe mensen die bij de receptie zitten zijn een verademing voor jullie bedrijf. Je wordt netjes en snel te woord gestaan, je hebt nu echt een gevoel dat je klant bent.

Snelle service

Als altijd: uitstekend!

Service, ontvangst, kwaliteit etc. allemaal topniveau!

Prettig personeel, lekkere koffie.

Ik heb gewacht tot de auto klaar was. Met een boek en een kopje koffie. Was allemaal erg ontspannend.

Snel en goed geholpen

Een spijker in mijn achterband, vervelend, moet echt even snel,opgelost worden want ik heb mijn auto echt nodig

geweldig

Goed en snel geholpen. Deskundigheid

Goed geadviseerd en een top service!

Wij zijn vanaf dag 1 al goed geadviseerd door verkoper dhr. de Hoop. We kwamen zonder afspraak langs, maar mochten toch een proefrit maken in de Kia Sportage wat ons gelijk goed is bevallen. Zonder enig twijfel hebben we de keuze snel gemaakt en zijn over gegaan tot bestelling. Tot onze grote verbazing is de auto erg snel geleverd en er zaten ook wat leuks in voor de kinderen die dit geweldig vonden. Bij de volgende nieuwe auto weten we waar we moeten zijn!

Snelle afspraak, prima afwikkeling.

Remblokken versleten, binnen enkele dagen een afspraak waarmee we voorkwamen dat de remschijven aangetast zouden worden.

Snelle service.

Problemen met motormanagement en kon maandagochtend om 8 uur meteen geholpen worden.

Fijne dienstverlening!

Fijne dienstverlening en prettig contact

Heel goed

Heel erg tevreden van alle medewerkers en monteurs van Mercedes benz Wensink Deventer

Tevreden

Keurige ontvangst, prettige omgeving ,goeie koffie, en beurt vlot en correct uitgevoerd, volgens mij was er zelfs iemand met de stofzuiger door de auto gegaan (!)

Vertrouwen is minder geworden.

Mijn gevoel is dat het minder klantgericht is geworden.

Het was, zoals altijd, weer geweldig !!

Alles ging zoals afgesproken !

Matig

Heb foto van condensvorming laten zien en verteld dat het na een autorit ontstaat en niet na regen of wastunnel. Heb ook gezegd dat de sylicazakjes in de koplamp bol stonden. Dit is mij eerder door een monteur verteld. Toch op lekkage getest en wilden dat ik 13 euro diagnose kosten moest betalen, er is geen lekkage geconstateerd. Dat met de condens moest ik maar in de gaten houden. 13 euro niet betaald, afspraak garage pas na 3 of 4 weken.

service op een locatie waar de klant nog het gevoel heeft koning te zijn.

Hier is de klant duidelijk geen nummer. Een voorbeeld voor de grotere filialen van Wensink.

Van fijne service tot een fijne auto

We kwamen bij de dealer met als doel te kijken naar een nieuwere auto. Een die langzaam meer eer doet aan wat de toekomst gaat brengen. Samen met de adviseurs werd er gekeken naar wat wij graag wilden en omdat wij redelijk specifiek waren in onze wensen, konden we snel tot de juiste auto komen. Er werd veel aandacht aan ons besteed wat betreft rekensommen als we een gedeelte wilde financieren en deze kregen we zwart op wit dan ook mee. Uiteindelijk samen met de adviseur tot een mooie deal gekomen en een hele mooie auto kunnen kopen.

Ik kan ze ergens anders veel goedkoper kopen

Er werd gevraagd of ik toestemming gaf tijdens de controle of er een nieuwe ruitenwisser voor gemonteerde mocht worden heb ik dat met ja bevestigd Echter als ik had geweten dat dat 85 euro zou gaan kosten voor een voorruitwisser had ik dat zeker geweigerd. Ik ben geschrokken van de prijs

Van 5 sterren naar matig

Vorig jaar mijn CLA Shooting Brake aangeschaft op de oude locatie en was heel tevreden met de afhandeling van een paar restpunten, zeer coulant, makkelijk 5 sterren. Dit jaar wou ik graag het digitale onderhoudsboekje bijhouden met een A9 beurt en een APK. Bleek nu dat de beurt die vorig jaar was besproken bij aanschaf niet officieel was geregistreerd maar alleen als 'budget beurt' in het eigen systeem staat. Niet verwacht en ontbreekt er weer een jaar het digitale boekje. Daarop wou ik nu ook graag alleen de olie van motor en bak laten verversen plus evt de apk ipv het gehele 'pakket'. Maar nee dat kon niet.. het was nu alles of niets. Naam van de persoon zal ik niet noemen maar dat was geen geinteresseerd of begripvol gesprek. Ik moest er maar over nadenken. Na opnieuw een bezoek en in gesprek met de verkoper van mijn auto toch besproken dat ik alleen onderhoud van de versnellingsbak liet uitvoeren. Overig contact was klantgericht en uitvoering van het onderhoud naar wens. Toch was dit was wel een domper om niet even mee te denken met de klant.

redelijk tevreden

Navigatiesysteem viel compleet uit. Bij navraag bleek dat al bekend was dat dit kon/zou gaan gebeuren als er geen update in geinstalleerd zou worden. Helaas geen tijdige melding ontvangen. Het was fijn dat ik snel terecht kon en bij jullie verdere kon werken omdat het toch 3,5 uur geduurd heeft.

teleurstellend.

Mijn auto zou 13 juni voor apk beurt (voor 16 juni) bij garage komen. Er moest een aandrijfashoes besteld worden en dan kon de auto op 15 juni alsnog gemaakt worden. Toen bleek verkeerde besteld, die moest uit Engeland komen en die kon pas 20 juni of later binnen zijn. (en wat schetst mijn verbazing: krijg ik de 17e bericht op mijn vakantieadres, dat auto klaar is!) Ik zou paar dagen weg gaan met fiets, dus dat kon nu niet. Zou eerst auto kunnen huren, zonder trekhaak, maar heb dat afgezegd, omdat vriendin nu zou rijden. Toen werd er ook nog gezegd, dat ik dan eerder de auto voor apk had moeten brengen. Bij de afspraak on line, kon dit pas de 13e juni!!!

Prima geholpen bij de aanschaf en aflevering van de nieuwe auto

Eind vorig jaar een Mercedes C300E samengesteld met hulp van Robert Renses en deze vervolgens ook besteld. Nu (half juni) is deze keurig op het destijds aangegeven moment afgeleverd. Alles zit er op en aan, conform de opgegeven specificaties en dat is knap in de huidige markt. Geen ontbrekende kabels of chips maar gewoon helemaal compleet. Ik ben er ontzettend blij mee en dat gevoel is er nog steeds na de eerste kilometers. Mijn eerste Mercedes maar waarschijnlijk niet de laatste.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle