Heel goed en correct geholpen

Persoonlijk contact, Vriendelijk woord Prima geregeld. puntje van kritiek: het stond er zo vol met geparkeerde auto's dat ik niet een handige plek kon vinden. dit kan een momentopname zijn geweest.

Tevreden met de service

Goed gedaan erg blij me

Goede voorlichting en altijd snel antwoord op vragen

We kwamen voor het eerst binnen bij Wensink en werden zeer goed geadviseerd.

Zakelijke overeenkomst

Mijn ervaring met de verkoper als persoon is super. Ik zou hem zo in dienst nemen. Het gevoel er om heen was voor mij minder. Ik begrijp dat de verkoop van de zoveelste nieuwe witte Mercedes Sprinter niet spannend is, maar het was voor ons wel de eerste keer dat we een nieuwe bus kochten. Bij de aanschaf heb ik geen koffie gekregen, bij de aflevering geen bloemen of T shirt / Pet voor de chauffeur. Had ik wat meer van verwacht. Maar nogmaals, verkoper is zeer correct.

Netjes afgehandeld

Precies zoals is afgesproken en op tijd afgehandeld. Zeer vriendelijke serevice medewerker

Correcte klantbehandeling zoals je zelf zou wensen, top!!!

Top!!!

Alles is piek fijn in orde, ook de persoonlijke aandacht

Wat ik persoonlijk jammer vindt is , dat je niet zo als op de Lorenzkade de avond voor de afspraak op het terrein kan overnachten in de camper , of als de onderdelen niet op voorraad zijn en pas de volgende dag beschikbaar zijn.. want wij wonen nl in de camper, Wat ik ook mis zijn de dames die aan de balie waren op de Lorenzkade , zij hebben/hadden ook kennis van zaken, vrouwen brengen toch een andere en gezellige sfeer op de werkvloer

Klant vriendelijk bedrijf in Deventer....!

n.v.t.

Uitstekende service

Vriendelijk en zakelijke aflevering van de auto. Voldoende tijd genomen maar zeker ook niet teveel en dat kan ik enorm waarderen. Auto stond keurig gepoetst klaar. Een genot om in deze auto rond te rijden.

Vreemde administratie

Nareen bezoek wilde ik de factuur direct betalen, dat kon helaas niet ivm een storing. Dat kan uiteraard een keer voorkomen, de factuur zou naar mijn woonadres gestuurd worden. Na een week contact opgenomen waar decafactuur bleef, normaal heb ik deze met een dag. Hij was onderweg was het antwoord. Vreemd want normaal zie ik hem in de PostNL app langskomen. Ook geen e-mail ontvangen. Tot een week of 3 later ineens een herinnering, want ik had niet op tijd betaald.. Dit kon ineens wel per e-mail. Ik heb in mijn hele leven nog nooit een factuur te laat betaald, en vind dit daarom ook uitermate onprettig overkomen. Als ik mijn gevoel moet volgen zal ik hier niet meer terugkomen.

Prima.

Goede samenwerking met Almere.

goede en vriendelijke ontvangt

Vriendelijke en behulpzame balie medewerker. Heeft mijn schade en het verzorgen van een leenauto prima verzorgd

Prima geholpen

Snel, deskundig, netjes. Daar betaal je dan ook voor.

Prima service en werd vriendelijk geholpen

Voldoet aan verwachting.

Zeer correct!

Wegens een terugroep actie (airbag) de auto naar uw werkplaats gebracht en ik ben vriendelijk en correct behandeld.

Perfect geholpen en geadviseerd door de chef

Goed geholpen.

Goed en vlot geholpen.

Alles verlieo super!

Het eerste contact was prima en daarna de rest ook. Alle afspraken zijn nagekomen. Zeer net bedrijf.

Service

Wat een service

Mijn auto wordt komende maand twee jaar,dus onderhoud,olie verversen rem vloeistof verversen,en einde garantie controle,ik ben te vrede met de deskundige uitleg,prima goede service.

Altijd prima service

Heel goede ervaringen snel geholpen

Op alle fronten snel en vriendelijk geholpen

Super service!!

Goede verkoper Marcel. Neemt de tijd. Denkt mee. Is eerlijk. Super goede service. Heel erg blij met onze Kia Rio. Dank jullie wel!

Super goed geholpen

prettig behandeld