Top ervaring

Ik had de auto eerder nodig, gelukking kon Wensink goed meedenken en werd alles netjes op tijd geregeld! Top service.

Verrassend

In principe hele goede service en prettig contact. Enkele noodzakelijke werkzaamheden laten verrichten. Heel verrassend als blijkt dat aan de telefoon het kostenplaatje exclusief btw was genoemd. Bedrag op de handgeschreven werkbon komt niet overeen met de geprinte factuur. Moet je plotseling ruim 150 euro extra betalen. Tip: de prijs sowieso altijd inclusief btw vermelden.

Geweldige Begeleiding van A tot Z

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Wensink Zwolle! De medewerker Maikel is vriendelijk, deskundig en gaf goed advies. Het was een aangename ervaring en ik zal hier in de toekomst zeker weer terugkomen voor mijn volgende auto!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

correct behandeld, alleen de kosten zijn erg hoog

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Goede service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Al sinds de aankoop van mijn auto in 2018 een jaarlijks terugkerende aangename ervaring.

Vriendelijke ontvangst door de heer De Ruiter en een vakkundige uitvoering van de opgedragen onderhoudsbeurt, waarbij de kosten van noodzakelijke reparaties vooraf werden besproken. Prettig was dat de onderhoudsbeurt tijdens een dagdeel kon worden uitgevoerd, waardoor kon worden afgezien van het gebruik van een leenauto. De comfortabele wachtruimte is voorzien van koffie, lectuur en WiFi.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Correcte behandeling. Auto keurig schoon bij aflevering.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Fijne service

Klein mankement, kort bezoekje. Fijne service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Zeer tevreden over Wensink Hoogeveen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Niets gedaan met mijn opgegeven aandachtspunten

Ik had bij de aanvraag aandachtspunten opgegeven, deze zijn ook door jullie aan mij bevestigd. Maar met beide punten is niets gedaan tijdens de servicebeurt. Aan de balie werd mij verteld dat een van de punten onderdeel zou zijn van de beurt maar ondanks dat bleek het niet opgelost helaas. Nu moet ik wederom een afspraak maken om iets te laten vervangen.

Fijn behandeld. Snel geholpen. Top

Zeer prettig en behulpzaam

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Zoals altijd prima

Zoals altijd wordt mijn auto opgehaald en in perfecte staat weer afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prettige en goede communicatie tijdens bestelling en aflevering van mijn nieuwe Ford Kuga.

Gedurende de bestelling werd ik goed geïnformeerd en het ontvangst was was prettig tijdens de aflevering.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

top

ik kom van Wensink Almere en helaas door de reorganisatie in almere heeft het geen zoden aan de dijk gezet. hierdoor zal ik blijven in Lelystad

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Excellent Customer Experience

I am very happy with Ford Wensink. Marc helped me since the beginning and answered all my questions, also in emails. I was always given attention at the showroom and the car delivery experience was also great. This was one of the reasons why I went ahead with a Ford and really happy with the entire experience and of course my new Puma

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden over apk en het vervangen van het derde remlicht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Probleem weer niet opgelost

Al voor de vijfde keer geweest voor een storing die optreedt na het opladen van de Kuga. Probleem is er nog steeds.

Slecht

Er is een verkeerde kleur sensor in mijn auto geplaatst waardoor ik opnieuw een afspraak moet plannen.

Zeer professioneel ervaring met Mercedes Bens

Gewoon zeer correct te woord gestaan afspraak gemaakt en correcte reparatie waarbij de monteur nog tekst en uitleg gaaf over de gang van zaken . Ik vond het een ervaring omdat nooit eerder Mercedes gereden heb. Gewoon Top met een hoofdletter. Met vriendelijke groet, Marinus Staal

Tevreden.

Vriendelijk ontvangst en tevreden over uitleg en uitgevoerde werk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Prima snelle hulp bij storing.

Rem problemen, verder rijden was geen optie.

Heel erg ontevreden

Wanneer je met een storing in de auto naar een garage ga dan verwacht ik dat een monteur er naar kijkt en geen receptionist . In tweede instantie kwam er een monteur bij die kwam tot de conclusie laat de auto maar staan dan kijken wij er later wel naar. Ik woon in Havelte geen leen auto aanwezig en lopen vind ik wel wat te ver. Ik heb mijn conclusie getrokken en dit was de laatste keer dat ik bij Wensink in de garage kom . Ook heb ik een goede mercedes specialist in Steenwijk gevonden die het heuvel snel heeft ontdekt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Vriendelijk en goed geholpen.

Jammer, dat wachttijden wat lang zijn. Maar daar zit iedereen mee. Te weining personeel. Werkplaats heeft zijn best gedaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Netjes geholpen!!

Het plannen van het bezoek verliep netjes. Bij brengen van de auto wederom netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg. Gedurende de dag gebeld met de vraag of een aantal zaken doorgevoerd mochten worden. De mensen zijn het alleraardigst.

Goede ervaring.

Ze namen de tijd voor mij voor mijn wensen om tot een paasende auto te komen die ik wilde. Ik werd tijdens tijdens het proces aankoop tot levering goed op de hoogte gehouden en de levering ging ook erg soepel. Ik kreeg een uitgebreide instructie.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle