Zeer klantgerichte service

Storing gemeld op display. Bij bezoek aan de werkplaats werd zorg direct weggenomen. Vervangend vervoer werd aangeboden maar was niet nodig. Herstel werd netjes telefonisch gemeld. Prima service.

TOP

Geweldig vriendelijke medewerkers

zeer positief

Ook deze keer weer alles top geregeld door het team van Wensink. huurauto geregeld servicebeurt uitgevoerd en weer helemaal gewassen en schoongemaakt van binnen en buiten. Top

snel geregeld, makkelijk afspaken te maken

snel geregeld, makkelijk afspaken te maken

Goedí

Tevreden

Afhandeling snel.

Telefonische bereikbaarheid waardeloos!!!!!

goedemorgen, deze beoordeling wil ik graag invullen! 1. vroeger naar Veendam afspraken maken met Ad, top top top. 2. ben 20 jaar klant. 3. nu klaar met Wensink! 4. mannen in emmen achter de balie doen goed hun best, vooral de oudere. de jongere komt pas in actie als ik mijn gal spuw. 5. rechtstreeks emmen ad lijn krijgen onmogelijk. 6. via groningen, gaat nog, moest kenteken geven, maar wist ik niet uit mijn hoofd, werd amper daardoor netjes toch doorverwezen. 7. vanaf Stadskanaal naar Emmen ca half uur rijden, om kwart over vier toch maar even bellen of mijn auto klaar was, maar krijg emmen niet te pakken, ook niet via groningen, of via..... 8. kortom: 20 jaar klant, maar dit is nu voorbij, als wensink niet beter zijn best doet om vaste klanten gewoon netjes te bedienen, dan ga ik naar een andere garage. ik wil geen nummer zijn, maar johnny norder uit stadskanaal, en die moet je als vaste klant tenminste even te woord staan. dus totaal niet tevreden, ik vind door de bezuinigingen van minder vestigingen, minder rechtstreeks contact dat de chemie tussen wensink en mij over is. ik hoop dat u hier iets aan doet, ik zoek een andere garage, helaas, want ik kon heel goed worden met wensink, maar als je vtv al weet dat je emmen nagenoeg niet aan de lijn krijgt, maar via groningen wordt doorverbonden, wachten, wachten, wachten, later weer proberen, dan heeft wensink de bereikbaarheid niet voor mekaar. groeten,

Fijn dat de update buiten werktijd kon

prettige ervaring en flexibele inplanning van de klus. Ik snap niet goed waarom dit niet online kon (de bus heeft immers een simkaart) maar aan de staf heeft het niet gelegen, het ging prima. Helaas bleek ook de belangstelling van marters voor de motorruimte in de bus, dat is weer een nieuw hoofdpijn dossier. Tip voor Mercedes: maak het motorcompartiment dmv een sluitend rooster ontoegankelijk voor knaagdieren en andere narigheid.

Adviezen voor vervanging onderdelen voorbarig

Zie boven in een zin

Service wat je mag verwachten.

Vanaf het moment van afspraak tot ophalen auto was alles keurig geregeld. De auto stond bij het ophalen er spik&span bij.

Gelweldige service!!!

Prima geholpen, je wordt netjes op de hoogte gehouden en er wordt in oplossingen gedacht.

Zoals gewoonlijk. Zeer tevreden

Duidelijke en goede communicatie, Deskundige reparatie. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Goede service en vriendelijk.

Goede uitleg en vakmanschap

Top service

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, en de airbag was in een nowtime vervangen. Top service

Service als vanouds !

Als langjarige Mercedes rijder, met uitstapjes naar Volvo en VW , blijft het totale beleven rond Mercedes- in al z n facetten - steeds weer een aangename verrassing. Alles klopt.

Fantastisch

Auto moest een grote beurt hebben. Ik zag achteraf dat dit door een kundig iemand uitgevoerd was. Zelfs aan kleine details die bij een andere garage genegeerd worden, werd aandacht aan besteed. Tevens werd een outlook gegevens voor zaken die er de komende jaren aan zitten te komen. Uitmuntend.

werkplaats goed

Ze denken mee, ze doen wat ze moeten doen

Ik ben altijd tevreden met Wensink Lelystad

ik kwam aan ben direct geholpen en een halfuur later was het klaar prima voorelkaar

Zeer prettige service

Vakkundig en vriendelijk

Wat een top team!

Perfecte service! Auto stond gewassen klaar toen ik hem kwam ophalen! Netjes gebeld voor meerwerk.

heerlijk

prima super

Zeer snel geholpen

goede afspraak en service. aardig personeel

goede afspraak en service. aardig personeel

In de garage zelf kan alles. Super goed geholpen.

Met mijn nieuwe Mercedes storing aan het motormanagement. Via de centrale afspraakbalie van Wensink een afspraak proberen te maken. Daar was pas na anderhalve week ruimte. Toch maar naar de garage gegaan en daar werd ik fantastisch geholpen. Inclusief leenauto en reparatie dezelfde dag. Wensink, stop met die schijnbaar efficiente afspraakbalie en geef de locale garage zijn regelruimte weer terug. Voor de klant een zegen!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle