de juiste verkoper bij Wensink

Deze man voelt de klant aan , en we komen er altijd uit , super ga zo door Luuk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Perfect verlopen

Alles goed verlopen

Flexibel en oplossingsgericht

De intake voor de onderhoudsbeurt was professioneel. Afspraken werden goed nagekomen na goede afstemming. Verder lekker nuchter. Prima ervaring.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Helaas weinig meedenkend in gedachtewereld particuliere klant.

Gegeven, Accu defect van Ford C-Max met "start-stop" systeem. Receptie gevraagd of er tijd was deze te testen c.q. bij defect deze te vervangen. (dame, zowel aan telefoon alsmede aan de balie vriendelijk en correct.) Afspraak dezelfde dag (kon langskomen), tegen middaguur mij aangemeld. Auto sleutels afgegeven en mocht wachten in showroom. Na redelijk korte tijd (ca, 45 min) auto gereed, netjes in parkeervak en sleutels retour ontvangen. Fijn dat men in middagpauze de klus klaarde. De nota (digitale), kreeg is netjes dezelfde dag toegestuurd. Kosten; 475,95 Euro, Geen overleg (prijs accu), geen alternatief gedaan. Geen accu specificatie, geen garantie vermelding op factuur Accu (vele A-merken), zelfde doel volgens Ford specificatie vele malen goedkoper verkrijgbaar! (PS, test en montage kosten zijn wel correct) Conclusie: waarom klant (particulier) niet even tussentijds informeren en keuze bieden! Een zeer teleurstellende ervaring!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Fantastische aflevering, een belevenis, en niet eerder zo ervaren

De goede presentatie, het enthousiasme over het type auto, de onthulling met video en foto’s , het geduld met de uitleg, alles geweldig en professioneel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Klantvriendelijk en komen afspraken na.

Ben zeer correct geholpen en er werd initiatief getoond op mijn situatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

mooi op tijd en snel geholpen

prettig en snel geholpen

Snel en conform afspraak

Prettige ontvangst met aanbod van koffie. Afspraak en tijdschema precies goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Vlot geholpen, vriendelijk personeel

Snel geholpen, goede koffie en de winterwielen zitten er weer op.

wat teleurgesteld

mijn nieuwe auto gaf het naar 300km op. na mijn vertrek bij de garage kwam er een foutcode naar voren en heb ik gebeld hierover. in de middag de dichts bijzijnde Ford dealer opgezocht (Zwolle is 100km Groningen 30km ) bij Boerma en Groningen werd ik niet fatsoenlijk ontvangen en afgescheept met een foutcode lijstje. in de avond nog de ANWB gehad en maandags begaf de Capri het. gebeld en geregeld via de ANWB dat hij terug gebracht werd Kreeg met een mail van Wensink dat het wel twee weken kan duren. gelukkig duurde het maar 4 dagen. maar moest zelf de auto halen. nog eens 100km heen en 100km terug. Ik heb een zeer drukke baan en dat maakt het niet makkelijk iets meedenken zou zeker hierin beter kunnen

als immer goed ontvangen

Keurig ontvangen en uitgelegd wat er aan de auto mankeert, met een opgave van de reparatie die nodig is.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

goed contact daarom uit Emmeloord weg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prettig contact

Fijne werkwijze, mooie locatie en bondige uitleg van de auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Fijn geholpen door de service afdeling

Auto gebracht en onderhoud binnen dezelfde dag uitgevoerd. Voor het plannen van de afspraak goed geholpen en de huurauto voldeed aan de verwachtingen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Aardig personeel, vakkundige, goede uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Grote beurt laten doen. Alles netjes verlopen

Van te voren een prijsopgave ontvangen. Extra kosten van te voren besproken. Alles naar tevredenheid uitgevoerd!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Afspraken worden na gekomen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Auto is keurig netjes gerepareerd en ik kreeg een nette leen auto mee en mijn eigen auto was ook nog netjes gewassen helemaal top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Vlotte en nette service

Hoeft niet lang te wachten en altijd weer schone auto mee

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Tevreden

Het kopen van de auto was heel prettig. Ik had de Ford gevonden op internet en een afspraak gemaakt met de verkoper. Ik moest er 180 km voor rijden maar de auto was precies zoals ik hem zocht. De verkoper was heel vriendelijk en nam de tijd om eea af te spreken.. Er moesten nog wat reparaties en onderhoud uitgevoerd worden en 2 weken later was de auto klaar voor aflevering. Alles wat afgesproken was, was ook gedaan. Auto werd keurig afgeleverd. Fijne verkoper. Goed tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Bedrijfswagens Occasions Zwolle

Goeie service

Alles is volgens afspraak geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goed en snel.

Winterwielenwissel. Snel en goed uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

gewoon goed!!!!!!

Al jaren klant bij deze vestiging en altijd zijn de medewerkers vriendelijk, correct en vakkundig. Mocht ik eens ontevreden zijn, dan lossen we dit samen op

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ik ben goed geholpen.

Ik kwam naar Ford Wensink voor 2 nieuwe voorbanden, deze zijn keurig en snel vervangen. Bij de receptie had ik doorgegeven dat ik graag i.v.m. vakantie en een zwaardere belasting van de auto de bandenspanning wat hoger wilde laten zetten. De dame van de receptie heeft dit ook keurig vermeld op de werkorder. De monteur heeft de bandenspanning wel aangepast bij de 2 nieuwe voorbanden maar niet bij de achterbanden zoals ik zag in de Ford app. Had hij alle banden op de gevraagde spanning gezet dan was mijn beoordeling op een 10 uitgekomen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Alleen jammer dat de auto nog steeds aangeeft B- Beurt uitvoeren

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle