Werd getrokken door de via de site aangeboden inruilprijs voor mijn auto. Bij het eerste gesprek bleek dat die prijs een utopie was en daardoor eigelijk dik teleurgesteld. Advies is om bij het on-line aanbod een meer realistische prijs te noemen. Nu maakt men het de verkopers wel heel moeilijk om dat recht te praten. De positieve proefrit maakte dat ik er toch over ben gaan denken en uiteindelijk toch aangekocht omdat de auto mij aansprak. Was het nog steeds niet eens met het grote prijsverschil van on-line aanbod en werkelijke inruilprijs. Bijlevering van de auto heeft de verkoper, Rene, zijn best gedaan om zoveel mogelijk uit te leggen maar een volledige uitleg kan niet in de korte tijd die hij daarvoor beschikbaar heeft. Voor meer duidelijkheid en een blijvend klantcontact zou het beter zijn om kort voor of na de levering een aantal kopers bijeen te roepen en deze dan bijv een middag lang door alle optie te leiden. De koper een (niet altijd even duidelijke) instructie van 800 blz laten doorlezen maakt deze niet blij. Schakel daar bijv de meer ervaren rijders met een KIA voor in. Door zo'n bijeenkomst kunnen rijders ook makkelijk hun ervaringen uitwisselen en krijgen jullie een veel beter beeld hoe kopers hun aankoop ervaren hebben. Rijervaring tot heden is positief te noemen. Grote teleurstelling is de beperktheid van het media deel van het infomanagementsysteem. Alleen door het afsluiten van een extra abonnement wordt dit meer uitgebreid. Heb nu eigenlijk een modere auto gekocht met alleen een radio en navigatie als media product daarin. Heel karig te noemen. Als ik mij dat bij de proefrit meer had gerealiseerd zou dat naast de stuk lagere inruilprijs dan on-line aangeboden wel eens tot het afzien van de aankoop hebben kunnen leiden. Ben daar niet echt happy mee. Zou het niet meer dan normaal vinden dat je bij aanschaf van een auto van die prijsklasse gedurende 3 jaar een dergelijk abonnement erbij krijgt geleverd. Aanbevelen? alleen met kanttekeningen.
Vriendelijke receptioniste. Koffie was ok. Door de verbouwing was het niet aangenaam
Voor het eerst een Mercedes A 180 gekocht. Omdat ik vlak naast Wensink Groningen werk heb ik mijn auto voor een B-service daar gebracht. Als snel werd ik gebeld voor wat er moest gebeuren en heb ik een akkoord gegeven voor 750 euro. Na drie uurtjes werd ik terug gebeld dat ik mijn auto kon ophalen. Bij de receptie werd mij verteld dat ze een vergissing hadden gemaakt in mijn nadeel. Er werd verteld dat ze er over moesten nadenken hoe ze het gingen doen. Ze zouden mij informeten op mijn email adres. Acht dagen later kreeg ik een email met een rekening van 880 euro. Dat is 130 euro meer dan was afgesproken. Dit is geen goed begin vind ik. Ik heb het betaald, maar ik vind dat ze zich er wel aan hadden moeten houden. Ik kom graag terug voor alle beurten en werkzaamheden, maar zou graag het verschil terug zien op mijn uw bekende rekening. Vriendelijke groet, Jan Wijchers
Wij zij te woord gestaan door Renzo en die heeft ons van A tot Z uitstekend geïnformeerd over de nieuwe auto . Wij hebben nog nooit zo fijne aflevering van de nieuwe auto gehad echt top Renzo
Goedemiddag Tonco, Bedankt voor uw beoordeling. Wat mooi om te horen dat u zo’n fijne aflevering heeft gehad en dat u van A tot Z uitstekend bent geïnformeerd. Gefeliciteerd en nog veel aangename en veilige kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Een warm gevoel, en namen de tijd voor mij
Goedemiddag Henk, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u de service als goed en klantvriendelijk heeft ervaren en dat er echt de tijd voor u werd genomen. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Erg tevreden over de persoonlijke benadering
Goedemorgen Eric Uijen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de persoonlijke benadering. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Zonder afspraak binnen gelopen met een kleine storing in de laadklep. Direct geholpen en weer snel op weg.
Goedemorgen Paul, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zonder afspraak snel bent geholpen en weer vlot op weg kon. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Ik ben hartelijk ontvangen. De auto stond al klaar, net uit de wasstraat. Op maandag kon ik hem halen. Stond onder een kleed op mij te wachten. Echt leuk. Ik ben er heel blij mee.
Goedemorgen Gina, Bedankt voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u zo hartelijk bent ontvangen en dat de aflevering zo’n mooie verrassing was. Fijn dat u er zo blij mee bent. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Wij hebben een prettige ervaring, goede begeleiding en uitleg gehad bij het aankoop proces van een Mercedes EQA 250+
Goedemorgen Erik, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en goede begeleiding en uitleg heeft gekregen bij de aanschaf van uw Mercedes-Benz. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Snel en realistisch geholpen.
Goedemorgen Mick, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u snel en op een realistische manier bent geholpen. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Kopen, afleveren en genieten binnen 3 dagen. Na 10 jaar BMW nu in een nieuwe wereld...bevalt heel goed. Complimenten aan Joost en Koen.
Goedemorgen Robin Kruse, Bedankt voor uw beoordeling. Wat mooi om te horen dat alles zo snel geregeld was en dat u binnen drie dagen al kon genieten van uw nieuwe auto. Fijn dat de overstap zo goed bevalt. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Adviseur Koen Kappert heeft mij perfect geholpen m.b.t. adviseren van de auto. Zeer gedreven, kundig in zijn vak,eerlijk en oprecht. Gesprek verliep zeer ongedwongen.
Goedemorgen Annet, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo’n geweldige ervaring heeft gehad en dat u zo goed bent geholpen met eerlijk en deskundig advies. Mooi dat het gesprek ook zo prettig en ongedwongen verliep. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Renzo heeft de aflevering van mijn auto op een zeer professionele en prettige manier verzorgd. Alles was uitstekend voorbereid, de uitleg was duidelijk en de hele ervaring voelde bijzonder en zorgvuldig. Een service die absoluut vijf sterren verdient.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Wat mooi om te horen dat de aflevering van uw auto zo perfect is verlopen en de verkoper dit op een professionele en prettige manier heeft verzorgd. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Ik heb eerder ninder goede ervaring gehad maar deze keer was volgens het boekje. De heer van de servicedesk, helaas heb ik zijn naam niet onthouden, heeft het voortreffelijk gedaan. Bijv door te controleren of de tank van de leenauto wel vol was, want je moet hem vol terug brengen. Hij bleek niet vol en hij heeft hem toen eerst afgetankt. De vorige keer kreeg ik een deels lege tank mee. Verder werd ik gesurende de dag op de hogte gehouden en was de auto onderhouden en weer schoon gewassen. De website van Wensink om je service te boeken blijft echter waardeloos
Goedemorgen Jos, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bezoek deze keer helemaal volgens verwachting is verlopen en dat u zo goed bent geholpen door onze collega van de servicedesk. Mooi dat hij zo zorgvuldig heeft meegedacht, bijvoorbeeld met het controleren en alsnog aftanken van de leenauto. Ook prettig dat u gedurende de dag goed op de hoogte bent gehouden en uw auto weer schoon bij u terugkwam. Wij zouden het waarderen als u per [email protected] meer informatie zou willen geven over de ervaring via de website die feedback nemen wij zeker mee, want ook daar willen wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Mijn ervaring bij Wensink Kia Lelystad was erg positief. Meneer René was vriendelijk, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hielp mij goed bij mijn vragen. De service was professioneel en prettig
Goedemorgen M. Gabriel, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en professioneel bent geholpen door onze verkoper en dat alles duidelijk is uitgelegd. Gefeliciteerd en nog veel aangename kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
De ontvangst in de showroom door Michel Liethof was heel hartelijk. Hij heeft ruim de tijd genomen om alles heel duidelijk uit te leggen. De functies in de uitgekozen auto werd uitgebreid door hem uitgelegd. Inmiddels een maand verder kan ik zeggen dat het een hele fijne Puma is geworden.
Goedemorgen Ben, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo hartelijk bent ontvangen door onze verkoper en dat hij alles duidelijk heeft uitgelegd. Mooi om te horen dat u na een maand nog steeds zo tevreden bent met uw Ford Puma! Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
snel en vlug gezorgd voor een mogelijke proefrit, nadat dit in Leeuwarden door enige miscommunicatie was fout gegaan. Afhandeling koop was vlot en vlug
Goedemorgen Andre, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u snel een proefrit kon maken en dat de afhandeling van de koop vlot is verlopen. Goed dat dit alsnog naar wens is opgelost. Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Mijn koplampen zijn professioneel ingeleerd en werken weer perfect. Ik werd snel en vriendelijk geholpen door het team. Al met al een zeer goede service en een prettige ervaring.
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw koplampen weer perfect werken en dat u snel en vriendelijk bent geholpen. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Prettige ontvangst
E klasse E300E uit 2024 gekocht met 24 maanden certified garantie. Betaald voor afleverpakket a €795 waarin begrepen 100 puntencheck en reconditioneren in/exterieur. - Na aflevering ster in voorruit - Na aflevering geen bandenreparatieset aanwezig - Na aflevering geen schoongemaakt interieur; op zich netjes maar wel stoffig en daarmee zichtbaar niet 'gereconditioneerd' - Bij aflevering alleen wasstraat, geen poetsbeurt exterieur. - Onder de motorkap, stoffig en herfstbladeren aanwezig. Op zich is e.e.a. (de ster in de voorruit en de bandenreparatieset) daarna goed opgelost maar de vraag die opkomt is wat die 100 punten check eigenlijk voorstelt en of deze überhaupt is uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de reconditionering in- en exterieur. Is dat wel gebeurd? Waar heb ik dan €795 voor betaald? Ik heb een andere verwachting van kwaliteit aflevering bij een premium merk als Mercedes.
De monteurs en ondersteunend personeel is niets mis mee. Communicatie onderling kan beter. Dan hoef je niet nog een keer terug te komen en kan alles in 1 keer. Dit is wel goed opgepakt door een gratis leenauto in te zetten maar was niet nodig geweest. Wederom op de monteurs niets op aan te merken, dat is prima.
Goedemorgen Gerald, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze monteurs en het ondersteunend personeel. Dank ook voor uw feedback over de onderlinge communicatie. We nemen dit mee zodat we onze afstemming verder kunnen verbeteren en u in één keer kunnen helpen. Nog een aangename dag toegewenst en alvast een fijn weekend! Shirley van Wensink
zoals altijd is alles goed gegaan
Tot de puntjes voorelkaar
Prima service, volgens afspraak
Een nieuwe auto uit kunnen kiezen blijft een bijzondere gebeurtenis. Het is fijn te merken dat ze bij Wensink dit begrijpen en meegaan in het enthousiasme om deze beleving optimaal te maken. Een fijn, soepel en professioneel proces, waarbij de klantbeleving centraal staat.
Lippestraat 2
8028 PS Zwolle