Prima bedrijf

Prima ervaring met Wensink, valt wel op dat men nooit mijn juiste abonnement kan achterhalen in hun systeem

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Peter Hussink heeft correct wete te handelen

Wat wij hebben ervaren bij Wensink is dat je wel overal achteraan moet bellen. Sterk aangeven wat de problematiek. Ondanks dat zijn we tevreden over de wijze van handelen bij deze dealer. Hiervoor de speciale dank aan Peter Hussink in Nijmegen. Fam van der Valk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is prima met één kanttekening, te weten: Mijn auto krijgt elk jaar het geplande onderhoud ondanks dat ik maximaal 10.000 km per jaar rijd en de auto altijd binnen staat. Wat opvalt is dat men elk jaar de ruitenwissers wil vervangen en de batterij van de sleutel. Beide zijn overbodige acties en voelen niet goed. De ruitenwissers functioneren nog streeploos en geruisloos en ik heb nog nooit meegemaakt dat de batterij van een autosleutel slechts 1 jaar meegaat. Ik vind het jammer hiermee geconfronteerd te worden.

Perfect!

Precies op tijd, snel en correct. Vriendellijk

Keurig

Netjes op tijd en naar tevredenheid geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Vlotte lui.

Ga je met een goed gevoel naar toe . Ook is alles te over leggen. Hebben ook en nemen de tijd ook voor een babbeltje. Cq gesprek.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Correcte en plezierige afhandeling.

Correcte en plezierige afhandeling.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

ik reken erop dat alles gecontroleerd is. APK beurt. Ik heb daar geen checklijst van gekregen.erg jammer. Hoe controleer ik zelf het oliepeil?

Auto

Alles oké dankjewel auto is klaar

Zeer prettig geholpen!

Klantvriendelijke en prettige benadering door Yunushan, goed geïnformeerd en snelle levering.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Bij Wensink Mercedes-Benz Arnhem ben ik erg goed geholpen. Romian nam de tijd, dacht echt mee en gaf eerlijk advies. Het contact was prettig en persoonlijk, zonder verkooppraatjes. Een hele fijne ervaring — absoluut een aanrader.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Prime, ondanks de verhuizing

Prima service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Snel en correct geholpen

Een schade aan mijn linker buitenspiegel (van belang voor de bestuurder) werd binnen korte termijn vakkundig gerepareerd! Ik was er zeer tevreden over!

Even geduld...

Mijn C klasse 300e hybride AMG line inmiddels een week bereden. De koop was volledig online en dat was best raar, maar omdat ik een vergelijkbare auto in Groningen had bekeken, was de koop met de locatie van Wensink in Emmeloord snel gesloten en de auto werd bezorgd. Het showroom verhaal miste ik wel een beetje, maar dat was eigen keuze. De rijdt geweldig, maar ik hoor steeds een fluitend geluid bij hogere snelheden. Ik vermoed dat dit iets is met de banden, omdat de auto van eind 2022 is, maar met nul kilometers. Hij heeft dus lange tijd stilgestaan. Dat was ook de reden dat de 12V accu niet was volgeladen en dat maakte een software-update onmogelijk. Hiervoor moest ik een afspraak maken en heb ik hele ochtend in Groningen moeten wachten om de update achteraf te laten installeren. Binnenkort wordt gekeken naar het fluitende geluid. Jammer dat dit pas ingepland wordt over 1 maand.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Top Service!

Grote beurt laten doen. Was heel snel gegaan. En goed geregeld.

TOP SERVICE!

Onze 3e Mercedes bij Wensink gekocht. Nu geholpen door Jordy Groot. Goede service door Jordy en ook mede dankzij een medewerkster van de werkplaats die nog even snel onze slotbouten heeft overgezet. Super bedankt!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

sterklasse sevice

sterklasse service zowel in onderhoud als prijs

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Wat je er van verwacht en een stukje meer

Prima!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Top werkplaats onder leiding van niels en Bob

Goede service.

Hele goede service, problemen worden ook echt opgelost. Heel tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Keurig gastvrij ontvangen duidelijk geadviseerd

Duidelijk en goed geadviseerd in onze zoektocht naar een andere auto. Vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd door de verkoper ook op de vestiging Heerenveen geweest en prima behandeld uiteindelijk voor de aanschaf van de auto in Emmeloord gekozen .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Service Emmeloord

Van advies, tot aankoop en uiteindelijke levering zeer professioneel en volledige ontzorging. Top!

Vanaf het eerste bezoek het daaropvolgend advies door Bas Cremers en tot de uiteindelijke levering van de Mercedes E300e kenteken HDH-21-Z zeer deskundig, professioneel en een erg plezierige manier van zaken doen. Dikke 10 voor het hele proces.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Goed en efficiënt geholpen.

Eric is een prettige verkoper, die de tijd voor je neemt om alles goed uitstellen leggen en te regelen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Werkplaats goed. Ontvangst balie matig/slecht

Jongeman ontvangst balie of ongeschikt of op cursus. Maar schijnt bekend te zijn bij jullie intern.

zeer goed

Altijd correct aangesproken en komen afspraken altijd na. Prettige mensen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle