goede 1e ervaring met garage Wensink

ivm airbag terugkom aktie is er goed en vlot gehandeld.

goede garage

afspraak gemaakt monteur neemt m,n auto mee en brengt hem eind van de dag weer terug helemaal top

Zeer tevreden. Compliment voor iedereen !!!

Super service

Gebeld dat mijn auto een storing had, de zelfde dag hebben ze mijn auto bij mijn werk opgehaald en weer netjes gewassen terug gebracht.

Goed geholpen. Nette vriendelijke medewerkers. Auto gewassen na apk. Je kunt wachten terwijl auto in de werkplaats is. Koffie en/of thee wordt je aangeboden.

Tegenvallend geheel

Bij het brengen van de auto werd ik geconfronteerd met het feit dat de Electrische fiets kapot was en presenteerde men mij een andere fiets type postcodeloterij fiets. Daarna kreeg ik een telefoontje dat er extra kosten dienden te worden gemaakt, o.a. Remblokken en Remschijven op de achteras, terwijl daar geen enkele melding over gemaakt was bij de vorige onderhoudsbeurt, en ook geen melding verscheen in de auto, dat de remmen versleten zouden zijn. Ook was de receptionist niet op de hoogte dat ik een service contract bezat

Ik wordt er altijd goed geholpen en afspraak is afspraak

werkzaamheden goed (denk ik), communicatie kan beter

APK is netjes uitgevoerd Nummerplaat ook vervangen De werkplaats medewerker die de sleutel aannam was communicatief niet heel sterk. Na afloop was niet duidelijk of de extra vraag die ik gesteld heb ook gecheckt is.

Geweldige auto en superservice..

Het bezoek voelde als een klein kind in een speelgoedwinkel...super.

Goede afhandeling

Goede afhandeling

Keurige onderhoudsbeurt.

Ik ben netjes teruggebracht na het brengen van de auto. Alle afgesproken zaken zijn voor zover ik dat kan zien en merken uitgevoerd. Ook het ophalen na dat de auto klaar was ging prima.

Geweldige geholpen

prima garage

Ik vind het jammer dat u stopt in Assen. Ik moet op zoek naar een andere garage.

Netjes geholpen

Netjes geholpen ,fiets mee om heen en terug te komen . Auto ook netjes schoon

Fantastische service van het maken van de afspraak tot het ophalen

Prima dienstverlening, op tijd herinnering ontvangen van de gemaakte afspraak, vooraf geinformeerd over de te verwachten kosten en de auto ik schoon en netjes weer aan mij overgedragen.

garage en personeel prima.

Een beetje vreemd vind ik wel dat, als ik met een auto bij de garage kom met een kennelijke onvolkomenheid bij de productie of ontstaan heel kort daarna, de balie medewerker en de specialist tot de conclusie komen dat dit hoogstwaarschijnlijk meerdere dagen gaat duren en ik daarom zeer terecht een leen auto krijg aangeboden, ik achteraf voor die leen auto een rekening toegestuurd krijg. Kijk als ik zelf met reparatie of wat dan ook in de garage kom en vraag dan zelf om een huurauto zal je mij niet horen, maar in dit geval door oorzaak KIA zelf zou dit toch niet nodig hoeven zijn en zou dit toch door de importeur vergoed moeten worden. Ik hoor graag uw reactie.

Ervaring was goed, geen verbeterpunten

Ervaring was goed, geen verbeterpunten

Alles prima

Vlotte nette behandeling. Alles duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten.

Snelle vakkundige afhandeling, bedankt!

Mijn auto kan weer veilig de weg op!

Uitstekend verlopen, prima mensen

Uitstekend verlopen, complimenten voor Martin

Goed geholpen

Klant vriendelijk. Ik vertrouw erop dat punten deskundig zijn uitgevoerd.

Goed gerepareerd maar onderdeel niet op voorraad de volgende dag weer terug komen

Ik heb prive ook een BMW als die voor iets (hoeft maar heel iets kleins te zijn) naar de garage gaat wordt de auto helemaal van binnen en buiten schoon gemaakt dat mis ik toch wel voor een premium merk als mercedes

compleet, professioneel, goed

Uitvoering ten aanzien van onderhoud is perfect. Telefonische afwikkeling om te komen tot deze onderhoudsbeurt kan iets verbeterd worden. ( sneller)

Tevreden

Het online een afspraak maken ging makkelijk en kon op korte termijn terecht. Bij het brengen van mijn auto voor onderhoud werd me het e.e.a vriendelijk uitgelegd dus prima. Er werd mij ook gelijk verteld wat het zou gaan kosten wat ik ook fijn vond. Auto was op tijd klaar. Ik kwam er later wel achter dat het multimedia systeem niet was ge-update terwijl er al een nieuwe versie was. Heb wel eens begrepen dat dit normaal bij een onderhoudsbeurten gelijk wordt gedaan. Op zich geen probleem want heb dit dan zelf gedaan. Al met dus tevreden. De volgende keer ga ik weer naar Kia Wensink in Drachten.

heel goed

uitstekende medewerking met de vlotte aflevering van een gebruikte auto

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle