Jammer dat niet alle onderdelen op voorraad waren

Ik had mijn afspraak voor het keuren van mijn auto ruimschoots gemaakt, het was jammer dat niet alle onderdelen op voorraad waren en dat ik doordoor door de afkeuring weer een nieuwe afspraak moest maken. Tevens vind ik het jammer, dat ik zelf moet aangeven dat er bij een onderhoudt beurt de keuring gratis is, terwijl dat natuurlijk bij jullie ook bekend is, Verder is mij auto weer in orde en hebben de mensen van de werkplaats natuurlijk weer hun best gedaan!!

Door drukte lang wachten

Door drukte halve dag later terug gebeld, 1.5 week later aan de beurt, 2 wkn later pas reparatie. Dat met deze hitte, veel onderweg en geen airco is niet prettig.

Keurig,zakelijk en prima service.

Ondanks dat de te vervangen NOX sensor van goud lijkt te zijn, ben ik erg tevreden. Ik ben keurig op tijd, volgens afspraak geholpen.

Uitstekend zoals altijd

Alles wordt altijd keurig uitgevoerd en bij reparaties eerst overleg.

Top service,

Je wordt duidelijk van te voren geinformeerd, voordat ze overgaan tot uitvoering...

uitstekende service

Van mijn E-klasse uit 2013 werd het subframe (achter) coulancehalve gratis vervangen door MB. Geweldige service MB en Wensink!

Gewoon goed

Perfecte service

Snelle en deskundige afhandeling.

Prima service en vakkundigheid

Het onderhoudsboekje is niet ingevuld. En dat is niet de eerste keer. Telefonisch heel slecht bereikbaar. Tijdens onderhoudsbeurt was er geen tijd meer om naar een storing te kijken.

Prima service en vriendelijke mensen aan de balie.

Er werd prima met mij meegedacht. Ben al meer dan 30 jaar onafgebroken Ford rijder en laat mijn auto's altijd door de dealer onderhouden. Kijk momenteel ook wel naar andere merken, omdat ik een stationwagen wil blijven rijden en de Mondeo niet meer gemaakt wordt! Vind het nog steeds een mooie wagen naar twijfel over de aanschaf van een auto die niet meer in productie is. Met vriendelijke groet, W.Schelvis.

Auto gebracht voor een veiligheids check en de kapotte ruitenwissers zijn niet vervangen

Auto van mijn vader gebracht zelfde dag ook deze is niet goed gerepareerd , wordt gebracht voor terugroep actie voor het dak nu wilt het rol doek niet meer dicht

Ik was snel geholpen .

Goed geholpen. Uitgevoerde werk ook prima. Receptionist is kort van stof, maar helpt vlot. Kan wat vriendelijker. Gratis e-bike vind ik erg prettig en goed service.

Goed en prettig

Goede wijn behoeft geen krans

Prima en snel geholpen.

Constant melding boordcomputer dat ik naar de garage moet. Kon snel komen. Onbekende foutmelding. De uitlees computer herkende de foutmelding niet. Het probleem komt zo nu en dan weer terug. Ik zou het zeer op prijs stellen als er een definitieve oplossing gevonden zou worden. N.B. Jongstleden december is dit ook al geconstateerd. Ik heb toen het uitlezen betaald. Het verbaast mij dat ik dit weer moest betalen, terwijl de melding bekend was bij Wensink Zwolle en het probleem nog niet is opgelost.

Jaco Zoer, superdank voor alles!

Perfecte service. Ik ben erg blij met de auto en de contacten en aflevering waren top. Dank allen.

nette behandeling

prima geregeld

Goede service en goed geholpen

Prettige mensen en vakkundig, ben snel en goed geholpen met een storing aan onze sprinter met hoogwerker.

Wensink Emmen heeft een uitstekende service.

Wensink Emmen heeft een uitstekende service. komen de afspraak keurig na.

Alles perfect geregeld.

Zeer vriendelijk ontvangen. Mijn vragen zijn correct beantwoord. Heb alleen maar lof over het contact.

Empatisch

Zeer vlot probleemstelling opgepakt

Goed geholpen

Flexibiliteit om in te plannen voor de zomer, nette prijs.

Prima monteur

Uiteindelijk een prima monteur en in de werkplaats snel en uitstekend geholpen maar om zover te kunnen komen hang je uren aan de lijn. Dat laatste was voor mij een reden elders een nieuwe auto te gaan kopen. Na onderhandelen bracht mijn vito elders duizenden euro s meer op dan bij de dealer waar ik hem nieuw kocht in 2019. Ik stop dus bij Wensink per 1 september. Toch niet de service en het vertrouwen dat ik als ondernemer had verwacht.

Top!

Fijn ontvangst, snelle service