Snelle service, top geregeld

UItstekende en eerlijke communicatie

Geen loze beloftes maar eerlijk communicatie over onze jacht op een nieuwe Kia Niro HEV, Erik, ondersteund door Kees wisten ons haarfijn alles te vertellen over de verschillende uitvoeringen en hebben ons uitstekend begeleidt. Daarnaast kregen we een heel reëel bod op onze redelijke nieuwe inruil. Alles werd gedaan volgens afspraak en daar houden we van als klant, uiteraard moeten we mee gaan maken of deze nieuwe auto zo geweldig blijft voldoen als hoe het nu gaat, we gaan er van uit en we zullen in het vervolg zeker weer komen! Complimenten aan Erik en Kees

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Prima garage

Vriendelijke ontvangst

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Goed overleg over wat er mogelijk gedaan moet worden, wordt tijd voor genomen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Altijd vriendelijk en als het moet behulpzaam.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Snel en goed geregeld

De auto op tijd gebracht en afgesproken dat ik gebeld zou worden als de auto klaar was. En zo geschiedde. Ik kan weer 2 jaar vooruit.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Beetje rommeling maar wel goed geholpen

Ik had om 1 uur de afspraak staan zo als afgesproken was ik er 10 minuten voor 1 aanwezig. Alleen er was niemand er zaten wel wat monteurs te eten. Ongeveer naar een kwartier wachten kwam er een meneer die verbaast over kwam maar heeft me toen wel verder goed geholpen. Aangezien ik de vestiging in Herenveen gewend ben vond ik de bestelling in Leeuwarden een beetje rommelig en gedateerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Communicatie niet op orde

Tijdens APK keuring wordt ik gebeld dat 1 band niet voldoet en de andere 3 bijna niet. De ene band wordt vervangen door de reserveband. Welk wiel weet ik niet. Advies om banden te vervangen, alle vier of twee niet duidelijk. Vervolgens staat er op de uitdraai van de APK niets bij het advies. Een mail met vraag daarnaar wordt niet beantwoord, wel krijg ik herhaaldelijk review verzoeken. In het verleden is ook mijn trekhaak nagekeken terwijl ik geen trekhaak heb. Ook mails daarover werden jiet beantwoord. Uiteindelijk ter plekke moeten regelen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Top werkplaats

Zeer vakkundig opgeleid personeel zeer vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

vriendelijk personeel

goed luisteren naar de behoefte van de klant

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Ik kom geen brood kopen

Ik begrijp dat iedereen het druk heeft. Als je de auto brengt voor een onderhoudsbeurt van € 600,- verwacht je toch op zijn minst betrokkenheid. Een koude “goedemorgen” en “wat is het kenteken?” Is niet wat ik gewend ben. Oja, “hier is de sleutel van de Fiesta, die staat ergens aan de overkant”. Ik heb zelf maar gevraagd of hij, de baliemedewerker, mij zou bellen als de auto klaar was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

prettig en duidelijk geholpen

Fijne verkoper, Nick Oost van Wensink Heerenveen. Alles goed uitgelegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Snelle afhandeling

Jammer dat het zo lang duurde voordat de update er was voor onze Kuga.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Prima alles uitstekend volgens afspraak uitgevoerd

Uitstekend , netjes en duidelijk , vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Snel gefixt maar toch met een persoonlijk tintje

De service die je mag verwachten, professioneel!

Bedankt voor de service

prettige ontvangst bij aflevering van mijn leaseauto duidelijke uitleg door de adviseur als ik dichterbij zou wonen, zou ik zeker hier het onderhoud ook laten uitvoeren

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Prettige communicatie en snel handelen

Ik zou mijn auto een dag eerder brengen dan dat het onderhoud uitgevoerd zou worden. Echter halverwege die eerste dag werd ik al gebeld...de auto stond al op de brug. Snel doorgenomen wat er moest gebeuren en aan het einde van de middag was alles klaar. Top!

Goede hulp

Ik vind de service vele malen beter geworden na de overnamen of samenwerking

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Toereikend

Goede ontvangst met mogelijkheid te wachten in een speciaal daarvoor bestemde ruimte

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Telefonische bereikbaarheid is niet goed

De auto kreeg een onderhoudsbeurt en was einde dag nog niet klaar. Daarover ben ik goed geïnformeerd. De auto zou de volgende dag einde ochtend klaar zijn. Dat gebeurde niet, ik kreeg telefonisch geen contact tot medio middag. Toen werd er pas opgenomen. Bij aanbevelen hieronder zou ik neutraal stemmen.

Zoals altijd uitstekend

Vriendelijk en terzake kundig

Positief

Ik was bij Wensink i.v.m. een terugroepactie van de Ford Kuga, het was een prettig bezoek,

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

de storingsmeldingen zijn weggenomen en de olie is vervangen. Tevens een extra veiligheids hamer geplaatst zoals afgesproken.

Vriendelijke geholpen

Vriendelijke personeel, reageert snel. Krijgt de tijd voor een proefrit. Je kunt ze ook nog bellen voor hulp na aanschaf van de auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Top personeel en heel vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Lippestraat 2