goed geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen

Ver van te voren( 3 maanden) alles afgesproken, maar bij inlevering lag alles netjes klaar, ook de leenauto!

Voldeed niet aan de vooraf gestelde tijd

Terugroepactie zou 45 min duren, werd uiteindelijk 1,5 uur. Niet iedere monteur is volledig los op het computersysteem om de diagnose uit te voeren. Verder goed ontvangst vriendelijk personeel en goede koffie.

Correct geholpen

Ik ben netjes en correct geholpen , probleem kundig verholpen.

Snelle service

Sneller klaar dan verwacht. Wel prijzig voor wat er is gedaan.

Prima opgelost

Duurde wel wat lang maar ik werd in ieder geval tussendoor geholpen ( flexibel)

Geweldige service erg tevreden

Geweldige service zeer klant vriendelijk Top

Goed maar zakelijk

Keurig geinformeerd over hetgeen er bij de onderhoudsbeurt moest gebeuren. Niet geinformeerd over het verwijderen van de vorige dealer op de auto. Had dit wel prettig gevonden mede gezien het feit dat deze garage (Martens) altijd super was, oa meedenken met oplossingen en service van auto thuis ophalen zonder extra kosten.

Goede service en correcte behandeling.

Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

de auto geeft storing aan. Niet opgelost,

Het bedrijf is tel. na genoeg onbereikbaar. Ik vraag om een leenfiets. De auto zou na +-2u klaar zijn. Ik krijg echter een Vito (tegen betaling). De kleine onderhoud beurt incl het niet oplossen vd storing. duurde een dag. Er is ook niets afgesproken mbt het oplossen vd storing,

Prettig

Alleen vreemd dat ik toch kosten in rek gebracht krijg ondanks mijn onderhoudscontract. De tankdop was overeengekomen/ afgesproken. De werkplaatschef Jeroen is n aanwinst voor uw organisatie.

Telefonisch zeer slecht bereikbaar

De direktie help de het goede werk van hun medewerkers om zeep. Wat de medewerkers doen is uitstekend. De werkplaatsen zijn niet rechtstreeks te bellen, altijd lange wachtijden en omdat ik dichtbij woon, in groningen, rij ik er maar heen. Verder vind ik dat diensten en leveringen door plaatselijke MB rijders uitbesteed moeten worden. Dat was voor de Wensink tijd wel zo. Diverse presentaties in Groningen zijn door BANO gedaan. Zakelijk en prive ( MB350) rijden we MB

Boven verwachting.

Bij ophalen van auto had men door mij aangegeven probleem met achterwiel bevestigd en in overleg met leasemaatschappij opgelost. Voorheen was een 2-de bezoek aan de garage noodzakelijk om de oplossing door te voeren.

Helaas niet gecommuniceerd dat de auto klaar was. Daarom pas de volgende dag mijn auto opgehaald.

Doen wat er gevraagd wordt en bellen eerst op voor wat de kosten zijn

Vriendelijke medewerkers, Kia als vervangend vervoer

Prima en vlot geholpen door aardige medewerkers. Als vervangende auto een Kia Picanto dat is wel een beetje genant bij een Mercedes dealer En de wifi deed het niet.

PRIMA GEDAAN!!!!!!!!

Zomer check is prima uitgevoerd!!!!

Zeer goed geholpen.

Prettig ontvangst, deskundige diagnose van het probleem, waarna snel weer op weg.

Snel, vriendelijk en correct.

Kleine reparatie, 10 minuten binnen, koffie en weer weg. Blij met dit bedrijf.

Snelle afhandeling en vriendelijk personeel

Zie hierboven

Vito

Super Service vakbekwaam en snel Telefonisch niet/moeilijk te bereiken

Goede service!

Op tijd daar, op tijd klaar! Terugroepactie van Mercedes voor een auto van 2008. Prima actie van Mercedes en goed uitgevoerd door Wensink. (prima koffie)

Correcte afhandeling. Goede info rondom de reparatie/onderhoud.

Probleem Airco zeer goed opgelost.

Airco verdamper onder dashboard vervangen is een zeer ingewikkelde reparatie. Na uitvoering onder garantie weer prima werkend.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle