Goed en snel geholpen

Keurig en snel geholpen Prima

Gewoon goed

Goed en netjes geholpen met het kopen van onze nieuwe auto. Een mooi route beschrijving mee gekregen. Erg handig gezien we niet uit de buurt komen. Top

ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. het ontvangst voelt als een warme deken, communicatie is zeer goed, de vriendelijkheid straalt eraf en niet te vergeten de auto doet het weer goed.

Gastvrij ontgevangen en proactief geholpen.

Gastvrij ontgevangen en proactief geholpen, waarbij duidelijk werd aangegeven wat er mogelijk was.

Probleem goeg opgelost

Prettige ontvangst

mijn tweede ervaring, met Dennis, was vele malen beter dan enkele weken geleden, met Jeffrey

Na de verhuizing vind ik Wensink Assen een mindere beleving: langere wachttijden, allemaal nieuwe personeelsleden, en dan ook nog de dreiging dat Forddealerschap ten einde loopt. Mijn onderstaande beoordeling is gebaseerd op mijn tweede bezoek.

Super vriendelijke mensen bij de balie en monteur. Ik ben heel tevreden, snel en professionele geholpen.

heel positief

Prettig ontvangen en snel geholpen.

Alles volgens afspraak geregeld

Tevreden

Gedaan wat gedaan moest worden!

Duidelijkheid betreft APK en reperatie volgens afspraak.

was anders gewend

Ford Wensink is naar een ander pand verhuist het wordt tegenwoordig Wensink winkel genoemd helaas een stuk kleiner wat je ook in het aanbod auto`s kunt terug vinden (nieuw en gebruikt ) moest 8 weken voordat mijn apk verliep al een afspraak maken dat ben ik niet gewend ( was binnen 2 weken geregeld gewend ) het buitenterrein was bij het oude pand een stuk netter dan bij het nieuwe adres het voelt niet uitnodigend aan om nou hier een nieuwe auto te kopen ligt niet aan de mensen die er werken die waren vriendelijk genoeg M.v.g. Henk Kroezen

prima behandeling.

Ben gelijk goed geholpen ondanks dat wij nog geen klant waren.

Snelle oplossing

Motorstoringslampje ging branden omdat er een sensor defect was. Auto uitgelezen en de sensor was op voorraad en kon direct vervangen worden.

onvoldoende afwerking

Auto niet gewassen Losse snoeren van dashcam en van Tom Tom navigatie. Geen informatie omtrent uitgevoerde fabrieksupdate. Vrij late gereed melding. Wel goede aandacht vanuit afdeling verkoop met aanbod demo auto

Was een sierstrip kapot is vervangen onder garantie.. en hebben de auto ook nog even gewassen . Service ten top

Enorm goed geholpen

De problemen met de koelvloeistofleiding werden snel opgelost. Hoefde niet te wachten, kreeg leenauto mee.

Fantastich!

De auto is boven mijn verwachtingen uitgekomen. De verkoper Sjoerd heeft er alles aan gedaan om de auto gereserveerd te houden en heeft daar echt een extra pas in gelopen mijn wensen tegemoet te komen.

Heel vriendelijk ontvangen ,met koffie ,goed geholpen

Goed ontvangen

Goede plezierige behandeling

Goede voorlichting en service

Altijd vriendelijk, snel en betrouwbaar

Bij binnenkomst altijd die glimlach en vlot geholpen. Meedenken met de klant en oplossingsgericht. En als de Ford mensen niet aanwezig zijn is de Mercedes medewerker net zo. Het zit ze bij Wensink in de genen. Hier kom je gewoon graag!

Prima service en de onderhoudsbeurt verliep als gewenst. De auto kwam als nieuw terug. De airco werkt weer veel beter en de auto rijd weer als vanouds.

keurig en deskundig geholpen

keurig en deskundig geholpen

goed en ervaren. Alleen duurde het lang tussen afspraak maken en datum reparatie

z

Ik ben uitstekend geholpen!!!

professioneel , prettig sfeer ,snelle afhandeling , kortom uitstekend!!!

Prima afhandeling terugroepactie

Afgesproken tijdstip geholpen Snelle afhandeling vd actie

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle