Prima geregeld conform de afspraken

Prima zoals gewenst

vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Mijn ervaring was weer zeer positief. Goede hulp en advies. Naar kantoor gebracht en opgehaald. Schone auto.

Stuipen op het lijf jagen en onduidelijke communicatie

Auto naar de garage voor een beurt. Vooraf gevraagd hoe lang het zou gaan duren. Antwoord maximaal 2 uur zodat mijn vrouw de fiets meegenomen heeft om tijdens de uitvoering van de beurt de stad in te gaan. Wordt ze gebeld dat de remschijven direct vervangen moeten worden. Dat het niet verantwoord meer is en erg gevaarlijk om de weg op te gaan met de auto. Ook werd even verteld dat de beurt de hele dag in beslag zou nemen. En tussen neus en lippen door dat de kosten ca. � 1.500,- gaan bedragen. Auto is altijd in onderhoud bij Wensink geweest. Na overleg besloten de auto op te halen en voor de remschijven een second opinion uit te laten voeren.

Fijne (af)levering van een prachtige EQE

Marc Schipperheijn heeft mij uitstekende service verleend bij de aankoop van de Mercedes EQE.

Top geholpen

Zaterdag morgen ging mijn management lampje branden op het daschbord. Ik was om 9.45 uur aan de Bornholmstraat. Het bedrijf was nog gesloten. Om 10.00 uur toen de deur openging, uitgelegd wat het probleem was. En om 10.30 uur was ik alweer onderweg, en het probleem opgelost. Perfect geholpen door de monteur. Top Groet Joop Sloots

Professionele mensen aan het werk

Vriendelijk geholpen, lekker koffie gehad en gezellig praatje gemaakt met een andere klant

heel erg goed

zeer goed

Prima, ging een beetje rommelig vanwege de verhuizing.

Alleen, in het vervolg geen stickers meer plakken op mijn auto aub.

Zo als het al was

Professional netjes onderhoud

Positief

Snel geholpen

Ondanks de drukte mij er toch tussen door geholpen. Prima

Ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over Wensink

Vandaag is het voor een afhalen van een leenwagen ivm herstel van een lichte schade aan de eigen auto. De mensen van de servicedesk zijn ook altijd netjes en beleeft.

Communicatie teleurstellend

Onderhoud uitgevoerd Verzoek afspraak verkoper niet doorgekomen Ook tweede poging niet Rij private lease, onderhoud van airco zou niet vergoed worden, dus niet gedaan. Toen ik zelf belde was dit wel akkoord, dus moet nu nwe afspraak maken.

Goed personeel

top geholpen

bij storing direct geholpen

Uitstekend!

Duidelijke communicatie, netjes gebeld dat de auto weer klaar stond en de auto mooi schoon en gewassen terug gekregen.

Geen garantie op de werkzaamheden!

Heb een probleem dat mijn airco af en toe uitvalt waardoor mijn auto beslaat.. best wel onveilig soms moet ik mijn auto stilzetten omdat ik simpelweg niets zie.. Wensink in Arnhem vertelt mij steeds dat alles naar behoren werkt.. 2 jaar geleden hebben zij een gebroken klep in mijn dashbourd vervangen reperatie van 5000,- daarna is het iets beter geworden.. maar mijn airco valt nog steeds af en toe uit.. als ik vraag naar opties hoor ik steeds dat er geen garantie op zit.. terwijl ik het gewoon opgelost wil hebben.. nu een week geleden heb ik een c beurt laten uitvoeren en het airco probleem wederom voorgelegd.. ze zouden het overleggen.. wederom weer geen feedback.. gezien dit een veiligheid isseus is zie ik nu geen andere optie meer door dan mijn klacht bij het Mercedes hoofdkantoor neer te leggen.. hopelijk kunnen zij mij een oplossing bieden..

Wederom uitstekende service

Wederom uitstekende service bij een service beurt, heldere communicatie en goede uitleg , korte lijnen, snelle service. Ga zo door!

Geholpen zoals je dat verwacht

Klein probleempje met montage trekhaak

Zoals gebruikelijk uitstekend

motor management alert, niet dringend. Snel verholpen

Gewoon weer goed!

Prima ontvangst weer, lekker met een goede kop koffie kunnen wachten tot de auto klaar was. En gelijk ook even gewassen Top!

Wat een fijne reis auto.

Blij om weer Mercedes-Benz te rijden.

De kracht zit in de service-afhandeling na reclameren. Van 6 naar 8.

Beauty-behandeling voor Mercedes i.v.m. trouwen zoon die m als bruidsauto gaat gebruiken 30 juli a.s.. Cabrio-bak van dak niet goed schoongemaakt en wel/niet op mijn verzoek gesmeerd. Bij scharnierpunt dak was een (winter)vochtzakje met balletjes-vulling gebroken en geklemd geraakt. Kofferbak vol met vulsel. Over het hoofd gezien, fouten maken mag, maar liever niet Direct opgepakt door Service-balie Arnhem, monteur erbij en zelfde dag weer kunnen ophalen. Auto perfect opgeleverd.

Helemaal zoals het hoort!

Correct, snel en vertrouwt!!

Goed en snel geholpen

Keurig en snel geholpen Prima