Klantvriendelijkheid is top!

Snelle en goede service! Zeer klantvriendelijk!

Alles was prima

Goed en plezierige mensen.

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden, uitstekend bedrijf met vriendelijk personeel.

Onze ervaring met Wensink Ford Doetinchem is een woord perfect.

Onze ervaring met Wensink Ford Doetinchem is in een woord perfect. Wordt altijd goed en vakkundig gehandeld. Service is goed, prima zelfs.

zeer goed en vriendelijk geholpen

de ervaring en de vriendelijkheid staan bij deze garage hoog in het vaandel

Snel en deskundig opgelost

Had in December 2021 bij een grote beurt een nieuwe accu gekregen maar deze raakte al in maart zijn fut kwijt...Na 1 keer doormeten waar niks gevonden is( ook geen significante lekstroom), is er besloten op aandringen van mij om de accu te vervangen onder garantie. sinds dien probleemloos starten. Zelfs als de auto 3 weken stil staat geen krachtverlies meer. Wensink Harderwijk is heeft een zeer aangenaam en toegankelijk karakter waar de klant echt op 1 staat.

matig

het bezoek aan Wensink Harderwijk was noodzakelijk omdat de onderhoudsbeurt niet correct was uitgevoerd. Versnellingsbak lekte nadat de olie was ververst.

Ik wordt altijd prima geholpen.

Alle medewerkers van de firma Wensink waarmee ik in contact ben geweest zijn altijd uitermate vriendelijk. Ik vind het altijd al heel goed en een bedankje is dus zeker op zijn plaats!

Ondanks de lange levertijd altijd op de hoogte gehouden

Auto in december vorig jaar gekocht. Levering rond mei. Helaas is dit september geworden. Maar regelmatig contact gehad met Marc Ilario. Auto via Ford options. Aan die kant werd alles netjes opgepakt ondanks de vertraging. Configuratie van de auto ging bij Marc prima, evenals de aflevering .

Vakkundig onderhoud door klantvriendelijke professionals

Prima service en een schone auto op de koop toe na een onderhoud beurt. Top. Dank je wel Patrick van Zadel!

Grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd

Zie hierboven

Prima uitgevoerd

Wat ik ook erg waardeer is dat jullie de auto gestofzuigd hebben van binnen; ook de kofferruimte!

gewoon heel goed geregeld

eenvoudig een afspraak gemaakt, en een fiets gereserveerd. Eind van de middag was mijn auto klaar en hadden ze zelfs wat lichte krasjes eruit gepoetst wat een service ; )

Klaar terwijl wacht

Klaar terwijl wacht

Prima onderhoud en prima service en prima personeel bij de receptie

Goed geholpen, heel vriendelijk

Terugroepactie MB correct uitgevoerd

Bijzonder plezierige kennismaking, ik kom zeker terug!

Eerste apk bezoek met import-camper. Helaas was de startaccu leeggeraakt in de stalling 20 km verderop. Binnen een uur stond er een Wensink medewerker met accubooster. Heel blij mee! Veel openstaande terugroepacties dus de camper bleef 2 nachtjes in de werkplaats slapen. De rekening? Precies 0 euro! Ik was verbaasd!

Snel APKtje

Was de auto onverwachts nodig. De APK werd om 09.00 uur direct opgepakt. Kon er op wachten. Fijne service.

Monteurs in de werkplaats perfect en deskundig en vriendelijk. Ook de balie medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Alleen de computersystemen laten de wensen over voor de balie medewerkers.

service tot in de details

Auto opgehaald na schade reparatie. Had een nachtje buiten gestaan met vogelpoep op zijruit; dit werd speciaal nog even verwijderd. Reparatie uitstekend hersteld

Reparatie prima,

De communicatie rond uit slecht telefonisch heel rommelig,de factuur pas 5 maand later,nooit iets gehoord,en dan een aanmaning krijgen,zeer teleurstellend,de reparatie was prima verholpen ook zeer behulpzaam en kundig personeel,vandaar 3 sterren

Ik heb zeer goede ervaring met Wensink Leeuwarden

Zeer vakkundig en klantvriendelijk.

De medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer te vreden

Goed geholpen