Snel geholpen

Vriendelijk personeel

Duidelijk geinformeerd door de medewerkers

Prima!

Goede service!

Welkom

Hartelijke ontvangst, een luisterend oor en oplossingsgericht.

Wat een belachelijk slechte service.

Er was een probleem met 1 van onze bedrijfswagens, na Wensink te hebben gebeld en uitgaande van hen advies de bus z.s.m. ter reparatie gebracht. Nadat dit probleem "verholpen" zou zijn, konden wij hem weer ophalen. Zo is het zo'n 6 weken over en weer gegaan, waarbij iedere maandag de bus weer stil stond met hetzelfde probleem, onopgelost. Waarbij elke week er weer een nieuwe monteur voor de deur stond om de bus op te halen, na de 4e keer kregen wij eindelijk vanuit hun 'service' een vergelijkbare leenbus, wat ons inziens al veel eerder had moeten gebeuren. Aangezien wij hier flinke kosten door hebben moeten leiden, denk aan inhuren koeriers, zelf huren van vervangend vervoer en de kosten voor vertraging (die wekelijks natuurlijk weer terugkwam omdat er dan weer hetzelfde probleem was) hierdoor erg hoog op zijn gelopen. Natuurlijk erg vervelend en dit kan altijd gebeuren, maar na 3 keer word er toch wel gezorgd dat iets uitgebreid getest of uitgesloten word. Nee dus, hierdoor zijn wij erg begonnen twijfelen over de kundigheid van de Mercedes garage Wensink te Arnhem. Nog geen maand later moest de bus plots ook voor APK, wat door een kundige garage ook opgemerkt zou zijn tijdens deze periode om eventueel nog een stilstaande week te voorkomen en ons dan ook eindelijk een dienst te bewijzen, maar helaas. Hier hing ook weer een enorm leuke factuur á 2000 euro aan, waarbij ik me dan afvraag. Buiten de normale slijtage onderdelen (banden werden alle 4 vervangen etc.). Is dit om de kosten die gemaakt zijn tijdens deze reparaties, toch deels van te verrekenen aan ons terug of zijn dit ook daadwerkelijk gemaakte kosten. Want wij hebben uiteraard door de fouten van de garage de bedrijfswagen kosteloos teruggebracht, maar zo geheel kosteloos was dit uiteindelijk niet als je de kosten voor vervangend vervoer en koeriers bekijkt. Voor ons een duidelijk teken hier na deze APK dan ook niet weer terug te komen.

zeer goede ervaring

Zeer tevrede

Is goed verlopen

Ik had een afspraak gemaakt voor vakantiecheck en 4 nieuwe banden. Is volgens afspraak uitgevoerd. Prijs/kwaliteit 2 sterren. Dezelfde banden zijn bij Wensink veel duurder dan bij menig andere leverancier.

Correct

Nvt

Snelle service

Nvt

Ok

Keurig en snel een zomercheck gehad

Weer prima geholpen!

goede service

Vlot geholpen

Goede uitleg en lekkere koffie.

Netjes geinformeerd en mijn sprinter keurig op tijd voor de APK klaar

Onnodige reparatie zonder overleg

Er zijn onderdelen vervangen welke onnodig en overbodig zijn, factuur hiervoor gaan we niet betalen.

viel mij erg tegen

-in de mail stond een heel andere prijs van de beurt -de ford medewerker kon mij dit niet uitleggen en begreep er zelf ook niets van (was ook maar ingehuurd) -ook begrijp ik niet dat de volgende beurt 07-2023 of bij 63000 km is, dit is toch na 2jaar of 30.000km? -kreeg daar ook te horen dat jullie geen Ford dealer meer zijn, als ik dat geweten had ik deze afspraak zeker niet gemaakt. - vorig jaar ben ik super geholpen toen jullie nog op de oude locatie zaten

Netjes en snel geholpen

Een terug roep gekregen op m n bedrijfsbus. Bij aankomst ook wat problemen met de remmen dit allemaal snel en prima gerepareerd

Alles ging perfect

De auto was nog gewassen en uitgezogen top.

Uitstekende service

Auto voor ene kleine reparatie in de werkplaats geweest. wordt erg vriendleijk ontvangen en reparatie vlot uitgevoerd inclusief dat de auto gewassen werd.

Goede ontvangst showroom en enthousiasme verkoper

Door goede uitleg en proefrit en kennis van de verkoper overgegaan tot de koop van mijn Ford Focus.

Zoals ik gewend ben, top.

Vriendelijk, kundig en snel geholpen.

goede snelle service

Goede communicatie, werdt netjes terug gebeld na een aan vraag voor de service.

zeer goede service

Zeer te spreken over de service

Meerdere auto's in de loop van de tijd aangeschaft, altijd vriendelijk en provisioneel geholpen

Probleem kon direct worden opgelost

Ruitensproeier werkte niet meer. Na diagnose kon het probleem direct opgelost worden. Dat is heel fijn! En veilig bovendien.

Vlotte service

Prettige ervaring bij het zeer vlot omwisselen van de airbag. Van de terugroepactie. We konden erop wachten en was veel eerder klaar dan we hadden gedacht. Koffie werd ook aangeboden.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle