• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Perfect vanaf afspraak tot ophalen van de auto en alles daartussen.

Vriendelijk betrokken medewerkers. Fijne Leenauto. Dingen die ik vergat aan te geven zijn ook opgemerkt en opgelost. Mijn auto netjes schoon en met uitleg wat er gedaan is in ontvangst genomen. Top ervaring!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

De afgelopen 25 jaar ben ik altijd naar tevredenheid geholpen door het personeel.

Klantvriendelijke deskundigheid

Oplossingsgerichte meedenkers

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zoals altijd prima

Ik ben goed en vriendelijk geholpen en ben zeer tevreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

De verleende service was goed. De communicatie naar de klant en tussen diverse afdelingen van Wensink kan nog wel beter.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Goed ontvangen!

In juni heb ik digitaal besteld “Zomer Deal” en olie verversen. De afspraak was op 15 juli J.l. 13.00 uur in Leeuwarden. Daar was geen opdracht voor v d Geest, ik kom voor de Zomer Deal en olie verversen er was niets te vinden over wat ik in juni had besteld. Maar de auto was klaar. Nu komt de rekening waar ik het niet met eens ben. Mijn berekening komt anders uit! Zomer Deal € 49,95 Olie verversen € 175,00. Heb ik opgevraagd en de duurste accu kost € 300,00 Ik wil best betalen, maar € 908,41 dat loopt de spuigaten uit!!! Betaling naar u toe, over goed 3weken, doet mijn Zoon die op vakantie is. Met vriendelijke groet, Van der Geest Dronryp

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Schrok wel van de prijs

Mijn eerste kennismaking met Ford Wensink in Elst is prima. Ik kon wachten op de beurt van de auto in een aangename stoel met lectuur en koffie. Wel ben ik een beetje geschrokken van de prijs. Alleen de olie moest vervangen worden (inclusief oliefilter) en daarvoor werd € 260,- in rekening gebracht. Misschien is vooraf communiceren en daarmee transparantie wat een beurt kost toch een goed idee. Ik las namelijk op het internet dat de prijs kan variëren tussen 75 en 175 euro.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Zoals verwacht

Zoals verwacht De apk op afspraak uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Hoogeveen is fantastisch.

Ik heb 6 mnd geleden een nieuwe Mercedes gekocht bij Wensink Hoogeveen. Fantastisch geholpen door Ruben, zijn enthousiasme en warm onthaal heeft ons doen besluiten de auto te kopen. Na 6 mnd een probleem met het Mbux systeem, we wonen in Valthermond, daarom gekozen voor Wensink Emmen. Ook hier warm onthaald door José, na onderzoek bleek er meer tijd nodig te zijn. Afspraak gemaakt en de auto naar Emmen gebracht, de meneer die ons toen ontving was in mijn ogen alles behalve klant vriendelijk. Vertelde de auto te komen brengen, deed heel nonchalant, we zullen wel even een update draaien, vertelde dat dit al gebeurd was, de auto kwam voor nader onderzoek. Oké, nou dan zullen we kijken en de kosten doorbellen, de auto is 6 mnd oud dat is toch garantie. Oh, is die 6 mnd oud, heb je die wel bij Wensink gekocht? Ja meneer, daarom komen we ook bij jullie. Met een bijzonder gevoel de auto achtergelaten, in de middag een telefoontje de auto is niet klaar, duurt langer dan verwacht. Geen probleem, kan ik een vervangende auto krijgen, nee, als je auto nodig hebt, kan ik er één voor je huren kosten zijn voor jezelf. De andere dag de auto opgehaald, Mbux nog steeds defect, tijdens het ophalen José aanwezig die je een warm onthaal geeft. Na het ophalen Ruben gebeld, de verkoper van de auto en mijn verhaal gedaan. Het enige wat hij zei "ik bel zo terug" binnen 5 minuten belde hij ook terug, je wordt maandag gebeld door Patrick uit de vestiging Hoogeveen. Dat gebeurde ook, bij Patrick geweest, zeer tevreden gesprek gehad. De volgende dag de auto gebracht en Wouter heeft zich over het probleem ontfermt. Al snel kwam hij tot de conclusie dat er een code weg was, nieuwe code inlezen, echter dit werkte niet. Opnieuw een code bij Mercedes aangevraagd ook deze werkte niet. Wouter, besluit een nieuwe module te bestellen. Opnieuw afspraak gemaakt, stond netjes een vervangende auto klaar, vervolgens is de module ingebouwd en het werkt weer zoals het hoort. Wouter en zijn team zijn top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Een bijzondere en fijne ervaring

Wij zijn hartelijk ontvangen, veel aandacht ook voor de kleine details.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Service Emmeloord

Luisteren naar mijn wens en geven mij een goed antwoord.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Alles klopt altijd

Nette behandeling, afspraken nakomen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Schade Apeldoorn

Keurig geholpen

Vriendelijk geholpen en de auto netjes afgeleverd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Goede ervaring met verkoper

Onderhandelingen over de aankoop van de nieuwe auto heeft enkele weken geduurd maar heeft geleid tot voor beide een goede overeenkomst.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Klant gericht

We zijn uitstekend geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden berreffende de keuze om na jarenlang bmw gereden te hebben nu overstappen op een mercedes! Spannend maar de keuze werd mede door het midel bepaald en daarna was de voortreffelijke en persoonlijke benadering doorslaggevend voor ons.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

heel goed

goed en duidelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Ben net klant geworden dus ervaring is voor op dit moment goed. Ben tevreden met communicatie, uitleg etc. 3,5 sterren vanwege de dealerprijzen :S mag en kan best wat schappelijker.. en opdat men niet naast zijn schoenen gaat lopen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

goed ,snel en deskundig

Zeer tevreden smorgens gebeld en smiddags reed ik al weer!! goede ,snelle en deskundige service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Alles ging voorspoedig

Auto goedgekeurd dus prima resultaat

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Service was top. Het personeel denkt mee in oplossingen en heeft een fijne aanpak. Erg tevreden weer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Uitstekend geholpen aan een nieuwe auto

Heel vlot, eerlijk en super goed geholpen aan een nieuwe auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

26 juni onze nieuwe Mercedes EQA afgeleverd gekregen. Echt vanaf het eerste contact tot en met de aflevering, echt super begeleid en geadviseerd door Brain. Na een aantal weken nog een vraag, en toen ook weer gelijk geholpen. Tot op heden blij met Wensink en uiteraard met onze Mercedes EQA. Wat een fijne auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Prettige medewerkers