alles naar wens

alle afspraken zijn goed behandeld.

Tevreden

Goed personeel

Erg goed en netjes geholpen

Na mijn telefoongesprek onderweg, direct tijd voor probleem, kon ook direct langskomen voor een snelle check 'Pech'. Daarna z.s.m. geholpen/reparatie uitgevoerd.

Deze keer lang werk

Duurde erg lang

Bijna 3 uur moeten wachten zonder dat ik tussendoor geinformeerd ben over status. Bleek dat ze wat langer nodig hadden omdat er wat vervangen moest worden, is uiteraard prima maar als ik op 10 meter afstand koffie zit te drinken, dan verwacht ik wel dat je daar even over bijgepraat wordt.

Goede service en afhandeling van de auto

prima geregeld

prima service alles volgens afspraak

Ik ben tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden die er aan mijn voertuig zijn verricht.

Vriendelijk personeel en auto weer super netjes afgeleverd

Afspraak maken netjes en duidelijk antwoord op mijn vragen. Op de afspraak vriendelijk ontvangen en vervangend vervoer gekregen. SMS ontvangen toen auto gereed was en en bij het ophalen weer goede uitleg over wat er gedaan was en auto was van binnen en buiten schoon gemaakt top service.

Een correcte en vriendelijke behandeling

De aankoop procedure was correct en het geheel was een aangename ervaring!

Altijd goed

Service is altijd goed bij Mercedes.

Zeer goed.

Er werd goed mee gedacht en alles in het werk gesteld om op korte termijn mijn auto klaar te maken voor een veilige ( vakantie) reis. De auto werd zelfs opgehaald en gewassen thuis gebracht! TOP.

prima service

Mijn Kia gebracht voor een onderhouds-beurt Ik werd netjes op tijd geholpen, en met een uurtje was het weer gereed

Mensen staan je prima te woord en je wordt hier nog als mens behandeld. Is slechts 1 minpunt, als je belt voor een afspraak of iets anders bel je met 3 nummers en bij alle sta je dan een kwartier in de wacht. Jammer en dat moet toch beter kunnen.

Snelle service.

De auto is heel snel gerepareerd, ik had er 2uur voor uitgetrokken, maar binnen het uur was ik weer op weg naar huis.

Snel en goed geholpen

Snel afspraak kunnen maken en vakkundige service waardoor ik weer snel de weg op kon

Zeer slechte voorlichting

We kregen wel bericht, dat de auto gekeurd moest worden, maar niet dat hij tegelijk een beurt moest hebben. Pas toen we in de garage kwamen werd dit medegedeeld. Deden we dit niet, dan was de 7 jarige garantie verlopen.

In een woord i.p.v. zin geweldig.

Snel en adequaat geholpen chapeau.

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Prima!

Communicatie en uitleg verbeteren

Na ruim half uur wachten en nogmaals melden werd de camper op de brug gereden. Na afloop is er niet uitgelegd wat er is gebeurd. Wel is aangegeven dat nu invulling zou zijn gegeven aan de uitvoering van de terugroepactie inzake de remmen.

Jammer van die callcenters. Wat veel mooier is is dat je met alles directe contact hebt met de medewerkers die daar werken. Moet eerlijk zijn dat we daarom ook weg gegaan zijn daar waar we onze andere auto in onderhoud hadden. Nu gaan we met onze andere auto naar een garage die klein is en alles persoonlijk. Zonder callcenter dames/ heren.

Goed en vlg afspraak

Prettige ontvangst,service gericht

Uitstekende service

Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en hele fijne service

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle