Ondanks de wachttijd, het was warm 30 graden, juiste diagnose en vervangend vervoer

Weinig tijd voor mijn klacht

Er deden zich twee problemen voor, een was het rechterdimlicht wat defect was. Deze is terplaatse vervangen door monteur. Het tweede probleem is het uitvallen van gehele uitlees� meters (km en toerenteller) en lampjes. Hiervoor dient een update te worden uitgevoerd. Hiervoor moest ik maar zelf nieuwe afspraak maken. Echter was de receptie niet bemand en telefonisch niet bereikbaar. Ook het terug belverzoek (2x) is tot op heden niet gebeurd.

Super goed

Super service

Snel en correct maar weinig persoonlijk geholpen

vanwege terugroep actie een afspraak gemaakt. Bij bezoek snel en correct geholpen.

Goede service, vriendelijk personeel

Heel erg goed

De ontvangst bij Wensink en de afwikkeling is altijd 100%

Onbezorgd en gerustgesteld weer op weg!

Ik had een probleem met een kentekenplaat en werd door de receptionist meteen geholpen. Kentekenplaat werd verwijderd waarna ik een nieuwe plaat kon aanschaffen en deze werd vervolgens in de werkplaats meteen gemonteerd. Geweldig.

Heel goed

Prettig en snelle service.

Klantvriendelijke behandeling

Je wordt vriendelijk benaderd en behandeld.

Heel snel en correct geholpen.

Het ging om een terugroepactie. De auto is in onderhoud bij de garage waar die is gekocht. Ik werd keurig ontvangen en meteen werd er aan de auto begonnen. Na een goed half uur kon ik alweer weg.

Slechte bereikbaarheid en verminderde communicatie service afhandeling icm auto gereed maar factuur

Met het overgaan / overname door Wensink is de service van Ford voor mijn persoonlijke ervaring slechter geworden. Klein punt hieruit, aangekomen op locatie Wensink Apeldoorn is er geen herkenning vanuit Wensink medewerker dat je gezien wordt. Ook al zijn er een aantal medewerkers in de buurt. Niemand die je het gevoel geeft dat je bent gezien en aangevend dat je even geduld moet hebben tot er een medewerker komt!

Top, vriendelijk en boven verwachting

Ik heb mijn Niro voor een APK naar Wensink gebracht die vlot werd afgehandeld. Tot mijn verbazing werd deze ook nog gratis uitgevoerd. Ik had daar geen recht meer op, maar omdat ik de auto een half jaartje geleden las aangeschaft had werd dit toch zo gedaan. Meer dan prima service!

Goed contact en overleg

Prima service en goed contact en overleg over de reparatie en verwachte kosten

Goede service verleend

top

goed, netjes en snel geholpen

Extra kosten wordt berekend maar geen werkzaamheden uitgevoerd

Ik ben bij mijn auto geweest, ze hebben alleen uitgelezen. Daarnaast declareren ze andere kosten voor extra werkzaamheden. Ik heb ze hieromtrent geconfronteerd en ze hebben aangegeven de kosten dat niet uitgevoerd zijn terug te storten. Wacht nog steeds op teruggave. Resumerend als je niet meekijkt wordt je daar opgelicht!!!

Zeer tevreden, goede aandacht voor mij als klant. Bij het aanmelden en inplannen was er een prijsindicatie vanaf 274 euro. Bij de onderhoud waren er geen bijzonderheden en was de rekening 315 euro! Heb vergeten te vragen waar dit prijsverschil vandaan komt! Kunt u mij hierover per mail informeren?

Gewoon goed

Lekkere koffie

Snelle diagnose, goed opgelost

Goed gedaan, binnen 1 uur weer op pad.

Prettig geregeld.

De beurt die mijn auto moest ondergaan is op correcte wijze afgehandeld. Er stond een leenfietsen klaar, zoals afgesproken.

Top service !

Worden altijd uitstekend geholpen en erg klantvriendelijk. Komen afspraken altijd na en proberen waar ze kunnen te helpen en mee te denken met de klant. Top !

IK heb niet de auto die ik had uitgezocht

Ik vond op de website een Citroen C5 Aircross hybrid met veel extra s. Na een korte testrit (ik ben niet bekend in Lelystad) heb ik de auto gekocht. Naderhand bleek de beschrijving van de auto niet te kloppen. De voorstoelen zijn niet verwarmd. De bestuurdersstoel is niet elektrisch verstelbaar. Er is geen pack park assist geinstalleerd. Er is geen rondomzichtcamera. Blz. 2 van het Italiaanse onderhoudsboekje is niet ingevuld. Als compensatie is mondeling toegezegd, dat ik de trekhaak voor de helft van de prijs krijg. De auto rijdt fantastisch, maar ik heb niet de auto die ik had uitgezocht.

het was oke

alleen ik zou gebeld worden als de auto gereed was maar niet gebeurd maar verder was alles oke . met vriendelijke groet P.J.Gillissen

Uitstekend geholpen

Na een oproep van Mercedes Benz om voor de veiligheid de bestuurders airbag te laten vervangen, is keurig op afspraak een en ander correct en vriendelijk afgewerkt. Compliment voor de prettige service

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle