Vriendelijk en behulpzaam.

Goede ontvangst en goede afhandeling. Alles is naar wens gegaan. Vóór herhaling vatbaar.

Geweldige services

Vriendelijk ontvangst bij het brengen van de leaseauto voor de jaarlijkse beurt. Bij het ophalen om 17 uur even kort een duidelijke uitleg. De Kia kan er weer een jaar vooruit. Ik geef Wensink Drachten een 10.

Prettig en snel afgehandeld!

In verband met een terugroepactie van Ford voor het model Kuga heb ik telefonisch een afspraak kunnen maken voor het oplossen van het probleem. Op de afgesproken dag en tijdstip heb ik de auto naar de werkplaats gebracht en de monteur is er gelijk mee aan de slag gegaan. Binnen een uur was het probleem verholpen en heb ik een nagesprek gehad met de monteur.

Geen uitstraling als Mercedes dealer

Helaas is de vestiging geen officiele Mercedes agentschap meer , en bij ontvangst is dat ook het gevoel. Een occasions plein met meerdere merken. Op deze manier werd ik ook ontvangen voor mijn gevoel. Bij de vorige locatie werd je als Mercedes rijder ontvangen. Ik heb 2 Mercedessen bij Wensink in onderhoud en twijfel als ik weer terug ga.

Prima hulp, helder verhaal en keurige service

Prettige ervaring. Mijn eerste kennismaking net wensink en naar alle tevredenheid.

klantvriendelijk en professioneel

De Auto stond klaar en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Het team in Zevenaar staat altijd klaar voor een gesprek en persoonlijke aandacht.

Zelfs van mijn rijdend schuurtje waren de matten gezogen bij APK. Onder de motorkap neem ik aan dat het in orde is. Uitmuntend.

Te vreden

Duurde wel lang onderdelen moesten besteld

Strakke planning

Prima service alles,conform afspraak en op tijd klaar

Prima verlopen..

Alles conform afspraak verlopen..

eindelijk iemand die ons helpt

na slechte ervaringen met betalingen in zwolle en daar niet aan afspraken houden[zou terug gebeld worden] wat volgens hen is gebeurd[kan niet zo zijn want we hebben nummermelding] zijn we zelf maar naar wensink assen gegaan en werd het probleem dezelfde middag opgelost.

Hele goede service

Altijd vriendelijk koffie staat klaar Je bent er altijd welkom

Oke

Nvt

Prima geholpen

Ik was een dag te vroeg maar werd gelijk geholpen. Was geen probleem. Keurig opgelost.

goed contact ,vriendelijk en behulpzaam

xxxx

Behulpzaam

Ze helpen vlot en geven een goede service en nemen de tijd voor je

Snel en vriendelijk geholpen

Weinig poespas met formulieren, snelle wisseling van auto's en weer de weg op.

Zeer goede service.

Werd goed geholpen en vriendelijk Personeel.

Slechte communicatie met de telefoniste.

Afgesproken dat de ruitenwisserbladen niet vervangen zouden worden, is onlangs nog gebeurd. Niet vevangen, maar deze staan wel op de rekening. Hierover gebeld, zou teruggebeld worden, is na twee dagen nog niet gebeurd. Ga de rekening nu betalen onder aftrek van de kosten van de ruitenwisserbladen.

Correct en snel

Goed en snel geholpen

Zeer prettig

Op tijd geholpen door vakkundige mensen

Fijne vestiging

Prima deskundigheid

teleurstellend

Er is een B beurt uitgevoerd op mijn A klasse NN 775 L. Voor de onderhoudsbeurt heb ik aan gegeven dat de cvt een wat rauw geluid maakt. Na afloop van de onderhoudsbeurt krijg ik geen reactie over de klacht. Bij thuiskomst heb ik het onderhoudsboekje gecontroleerd op het gedane onderhoud. Slechts een vermelding van een olie verversing. Bij navraag blijkt ook het combifilter te zijn vervangen , maar niet genoteerd. Ook de door het onderhoud schema aangegeven verversing van de versnellingsbakolie is niet uitgevoerd (elke 60000km. Voorheen uitgevoerd bij 60000 , 120000 en in middels is de km stand van de wagen 189000. Wel vreemd als ik met een klacht kom over de cvt. Bij navraag krijg ik het antwoord dat de auto zelf aangeeft wanneer de verversing moet plaats vinden. Bij mijn vorige A klasse ( 3 SGD 41 ) is de cvt defect geraakt , vele malen heb gevraagd of de olie van de cvt niet een vervangen moest worden. maar dat werd niet gedaan. Aangezien dat ik voor beide wagens een onderhoud contract heb (had) afgesloten en dus voor volledige service betaal , maar geen invloed heb op de uitvoering van de service ,geeft mij geen goed gevoel. Wordt dit mijn tweede A klasse met een defecte CVT? Kosten lagen toen der tijd tussen 2500 en 5000 euro.

Prima afhandeling van de schade en afspraken na komen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle