perfect behandeld en goede uitleg gehad

uitstekend benaderd door Michael

Servicebeurt voor de auto en haal- en brengservice prima.

Jammer van de entree zoals die nu is bij Wensink Apeldoorn, Ford en Mercedes naast elkaar, rommelig en opgepropt, niet Wensink waardig. Toch degelijk verschil tussen Ford en Mercedes rijders en gebruikers. vr.gr. Fam. F.J. van Wijngaarden - Apeldoorn.

Altijd snel en correct bediend

Altijd snel, netjes en aardig geholpen. Vooral goede informatie over kosten.

Prima service en advies

Gezien de (hoge) kosten is er meegedacht mbt de reparaties en het aanbieden van een onderhoudscontract. Prettige dienstverlening!

perfect

Vriendelijk personeel dat meedenkt en afspraken nakomt

De onderhoudsbeurt + APK kon in de ochtend afgerond worden, zodat de wachttijd beperkt bleef.

echt geweldig

We doen al lang zaken met Wensink. Altijd zeer goede service. Zeer klantvriendelijk.

Goede afspraken word goed op de hoogte gehouden

Service is goed

Gewoon GOED !!!!

Gewoon GOED!!!

Snel en goed.

Vriendelijke mensen en snel en goed geholpen.

Fijn en altijd professioneel

Geen

Redelijk

Na de update krijg ik direct 2 nieuwe update s. Waarschijnlijk kan Wensink hier niets aan doen maar wel erg vreemd. Verder bij wensink is het altijd prima.

klaar terwijl u wacht

De linker voorband liep heel langzaam leeg. 1x in de 4 weken moest ie opgepompt worden. Er bleek een miniscuul gaatje in het ventiel te zitten.

Prima service en netjes geholpen aan balie

Auto voor onderhoudsbeurt gebracht en alles netjes en goed gedaan. Wij hebben een servicecontract en dat bevalt heel goed. We hoefden ook niets bij te betalen.

Zeer slechte ervaring

Kom voor ready tho go alles buivullen En navigatie opdaten volgens aanbieding Kom de auto ophalen geen updaten gedaan ging niet Ben zeer teleurgesteld in deze aanbieding mensen op het verkeerde been zette Ben er nog boos over geen goeden reclame

Correct en top geregeld

Nette ontvangst, goede uitleg, nette aflevering

Prettig geholpen

Volgens afspraak snel en goed geholpen

Ok

Apk en banden duurde wel langer dan vooraf medegedeeld... verder alles ok.

Prima ervaring mbt de service afspraak en verdere ontvangst.

Makkelijk een afspraak te maken en bijzonder aardig, ontspannen personeel die zich volledig inzet. Geen klachten garage!! Ik had wel een klacht dat de auto een keer niet startte en dat hij kort na een start opeens scherp remde. Echter, men heeft niets kunnen vinden. Afgelopen zondag werd een lang rit onderbroken doordat het dashboard een oranje drie hoekje liet zien. Volgens de KIA-service iets om de volgende dag langs de dealer te gaan. Echter, na nog ongeveer 20 minuten rijden stopte de auto met als eerste melding: vermindert vermogen wat resulteerde in het steeds langzamer rijden van de auto. Na de stop kon de auto niet meer worden gestart. Opgepikt door de sleep service, auto naar van Mossel gesleepte die aangaf weinig tot geen tijd te hebben deze week. Dat dan het gratis vervangende vervoer vervalt vond iedereen niet redelijk, maar niemand pakte het op. De reparatie vangt niet aan door te weinig kennis en mankracht en ik als klant blijft met het probleem: zonder vervoer te zitten. Kortom, heel vervelend en onredelijk; zelfs geen tegemoetkoming in kosten zoals huur en brandstof. Ik reed 12 jaar een Picanto, 310,000 kilopmeter zonder een probleem. Dus was de keuze van een KIA voor de hand liggend. Maar ik ben wel een stuk vertrouwen kwijtgeraakt. Extra irritatie is dat ik 'mijn' vestiging niet te spreken kreeg omdat de telefoniste dat niet nodig vond, zij was de spreekbuis van 'mijn' vestiging. Kortom, ernstig teleurgesteld en ik dit gaat niet vanzelf voor bij. Ik voel mij nu genoodzaakt hier werk van te maken. Hoe ik dat ga doen, weet ik nog niet. Aanbevelen vind ik lastig....zoals u zult begrijpen. Ik zou dat in het midden willen laten. Vooralsnog nee voor een EV. Voor mij als kenner van elektronisch gestuurde processen is er duidelijk een gebrek aan kennis. Als mij heel wordt gemeld dat de 12 volt batterij is gecontroleerd en dat de spanning 11.96 volt is, dus goed, dan ontbreekt het aan kennis. Kortom, teleurgesteld.

Goede service en vriendelijk personeel

Aangename ervaring!

goede ervaring, behalve de wachttijd voor de telefoon

de auto werd op tijd opgehaald en ik heb telefonisch een goede uitleg van de monteur gehad over wat ze gevonden hadden. Dat was een dure reparatie, heb besloten het toch te laten doen en er kon gelijk wer een nieuwe afspraak gemaakt worden. De reparatie is van de week gebeurd. ik wilde per telefoon iets vragen en ontdekte toen dat het meer dan 10 minuten duurde voor ik iemand aan de lijn kreeg en dat vond ik erg vervelend.

Prettig

Prettig geholpen, vakkundig opgelost !

De reparatie is uitgevoerd volgens afspraak.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle