niet erg best

camper na 3 jaar en 7000 kilometer aandrijfas kapot . Netjes zou dit gemaakt worden onder de coulance regeling van Mercedes . Na meerdere malen bellen wanneer ik een rekening zou krijgen i.v.m. ook uitgevoerde apk . Wordt mij verteld dat ik maar moet wachten want ze hebben een achterstand met factureren. Na bijna half jaar komt de rekening en ja hoor natuurlijk wordt alles in rekening gebracht . Dus maar weer in de auto naar Wensink en daar kunnen ze natuurlijk geen antwoord geven hoe het nu precies zit . Nu weer bijna een week later en nog steeds geen antwoord . Zal binnenkort wel een incassobureau op de stoep hebben staan , omdat ik te laat ben met betalen . Volgende keer maar een andere dealer opzoeken.

de mensen bij receptie zijn vriendelijk en vak bekwaam zoals gewoonlijk

de behandeling door personeel is gewoon top de afspraak maken en verwerking gegevens kan een stuk beter ik heb zeker 3x een kwartier aan de telefoon gewacht voor dat ik betreffende persoon aan de lijn kreeg Voorheen als ik receptie rechtstreek kon bellen ging dat een stuk beter en meteen de vakmensen aan de lijn

Meer dan uitstekend!

Bandenwissel. Auto werd opgehaald en na afloop weer thuis afgeleverd! Bovendien keurig gewassen en interieur gestofzuigd! Complimenten!

Prima geholpen

Receptie snel met het maken van de afspraak, werkplaats auto keurig en volgens afspraak gecontroleerd, en beurt gegeven.

Fijn hoor

Goede vriendelijke en vakkundige service maar wel duur.

We zijn al ruim 35 jaar trouwe klant bij Wensink met onze Mercedessen. Altijd goede technische service en vriendelijk personeel. De kosten van onderhoud bij Wensink zijn echter wel behoorlijk hoog. Simpel accu vervangen op mijn aangeven kost 371 euro excl btw terwijl een goede 12v 80amp/hr agm start/stop accu niet meer dan 180 euro incl. btw hoeft te kosten. Het meest vreemde op de rekening was echter post tijdelijke energiebijdrage van 52.25 euro excl 21% btw. De auto is toch niet bij een warme bakker in service geweest???

Goede reparatie , slechte informatie

NOX sensoren , zeer problematisch

Klantvriendelijk en op tijd geholpen

zie hier boven

Goed ontvangen met koffie

Vond het vreemd dat ik nieuwe airbags gekregen heb , maar dat de storings melding er niet uit gehaald is .

Snelle en deskundige controle en reparatie

Ik kon wachten op de controle, incl. een kleine vervanging die nodig bleek. Ondertussen kreeg ik koffie en kon werken via de WiFi van Wensink. Prima geregeld dus!

Keurig

Nette garagist correct en vriendelijk geholpen

voelt vertrouwt

alles volgens af spraak een tevreden klant.

Niet aan afspraken gehouden en schofterig meneer

Kunnen zich niet aan afspraken houden en daarna erg klantonvriendelijk geholpen . Voor mij nooit meer wensink elst

Het is goed zo laten niets veranderen

zie hierboven

Niet proffesioneel.

Moest voor het vervangen van mijn airbag na een half uur wachten horen dat de airbag niet besteld was. Vervolgens moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dit had ik niet verwacht van Mercedes

Netjes behandeld, wordt goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

Teleurstellend

Het hele traject, vanaf het maken van een afspraak tot en met het ophalen van de auto was een teleurstellende ervaring.

Goede service en heldere terugkoppeling van uitgevoerde werkzaamheden

Goede service en heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Prima adviezen (zonder op te dringen) wat bijna aan vervanging toe is. Vriendelijke balie medewerker.

vriendelijke geholpen

Telefonisch een afspraak maken: duurt wel erg lang voordat je te woord wordt gestaan. Eenmaal afspraak gemaakt loopt alles van een leien dakje. Leenfiets stond keurig klaar.

Wederom een teleurstelling!

De factuur is een schimmige aanfluiting. Ik bracht de auto voor een verplichte software update. Daar staat niks van op de factuur. Is het uitgevoerd? Geen idee! Ik zou ook korting krijgen. Dat staat wel vermeld als tekst, maar niet als bedrag. Er staat alleen een eindbedrag op en geen enkele specificatie. Dan kun je natuurlijk elk gewenst bedrag invullen!

Top garage

Stan is en topper

Vreemd dat er ineens een energie toeslag van bijna � 20,-- gerekend wordt. Kan mij niet herinneren dat ik hierover geinformeerd ben. Staat Wensink op instorten ? Mijn andere auto ( ook bij Wensink gekocht ) laat ik binnenkort elders een grote beurt geven om te kijken of daar ook een extra energie toeslag gerekend gaat worden.

Super!!!!

Ik kom uit Arnhem en ga speciaal na Zevenaar vanwege de altijd goede service! Al jaren een tevreden klant!

zoals ik gewend ben en verwacht.

prettige medewerkers.

Lippestraat 2