My agent Jörgen was always friendly and reachable for questions, he gave me a time line for the delivery of my car and I got it on time. They prepared the car for me to unfold it and I took a video to send it to my family in Mexico that they also drive ford. The agent helped me giving me some tricks for using the car settings. I am very happy with his service and of course I love the car.
Good afternoon Paola de Roos, Thank you for your review. We are glad to hear that or colleague supported you so well, kept you informed about the delivery timeline and handed over your Ford exactly on time. It is great that the delivery was a special moment for you and that his tips helped you get started with your new car. Wishing you a pleasant weekend! Shirley van Wensink
Wij hebben een Ford Kuga gekocht. Vanaf het eerste contact met Zakaria was het een goed gevoel. Duidelijke afspraken en maakt zijn beloftes waar. We kregen tijdens het proefrijden en bij het ophalen van de auto duidelijke uitleg.hier werd ruim aandacht aan besteed. We rijden er nu bijna 2 weken mee en de auto voldoet volledig aan onze verwachtingen. Zakaria bedankt voor de fijne samenwerking en ga zo door.
Goedemiddag Bert Zeisseink, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw ervaring zo prettig was en dat onze collega u duidelijk, zorgvuldig en met aandacht heeft geholpen. Mooi dat de Ford Kuga volledig aan uw verwachtingen voldoet. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Lossen de problemen welke ze veroorzaakt hebben keurig op
Goedemiddag Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze collega’s de ontstane problemen keurig hebben opgelost. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Prima service, aardige monteur
Goedemiddag Alex, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een prima ervaring had en tevreden bent over de service en onze monteur. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Storing in het computor systeem. Uitgelezen en een reset gemaakt
Goedemiddag Henny, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u op zaterdag zo snel bent geholpen in Apeldoorn en dat de storing direct is uitgelezen en verholpen. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Na snelle diagnose afspraak gemaakt en onderdeel vervangen. Alles onder garantie.
Goedemiddag Bas, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u snel bent geholpen in Harderwijk en dat het onderdeel vlot onder garantie is vervangen. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Mijn ervaringen met de serviceafdeling van Wensink Apeldoorn zijn al sinds de aanschaf van mijn eerste Mercedes positief. Klantgerichte en aardige bediening door vele bekende gezichten waardoor je thuis voelt en ondertussen wordt je auto conform afspraak geserviced en tussendoor word je keurig op de hoogte gebracht van mutaties die niet bij een betreffende beurt horen. Chapeau.
Goedemiddag Caspar Jansen, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u al zo lange tijd zo tevreden bent over onze service in Apeldoorn en dat u zich steeds welkom voelt bij onze collega’s. Een aangenaam weekend toegewenst en tot de volgende keer bij Wensink! Shirley van Wensink
Het in ontvangst nemen van onze nieuwe auto ging erg soepel. De verkoper heeft na een kleine week ook contact met ons opgenomen om te vragen hoe het ging. Helemaal goed!
Goedemiddag Rob Exterkate, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de aflevering van uw nieuwe Ford zo soepel verliep en dat onze collega na een week nog even bij u heeft nagevraagd hoe het ging. Gefeliciteerd en een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Goede en prettige afspraak met werkplaatsmanager en een goede afhandeling door de monteur.De auto is zowel van buiten als van binnen schoon afgeleverd.
Goedemiddag Arend Tijmes, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw afspraak in Emmen prettig verliep, de controlebeurt goed is uitgevoerd en uw auto schoon is afgeleverd. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Beurt laten doen en daar gewacht tot het klaar was onder het genot van een kop koffie. Nadien gehoord dat er een nieuwe luidspreker besteld moet worden. Dit valt netjes onder de verlengde garantie. Daarover contact gehad met Johan. Een van de mensen van Mercedes Wensink Doetinchem. Deze persoon is geweldig vriendelijk en denkt met je mee.
Goedemiddag Dinand Arfman, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt naar wens is verlopen en dat onze collega u zo vriendelijk en betrokken heeft geholpen met de luidspreker onder garantie. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Voor zowel klein als groot onderhoud altijd goed geholpen. Auto wordt ook altijd keurg afgeleverd, schoon van buiten en ook vaak nog de binnenkant. De showroom is ook een prettige ruimte als je even moet wachten. En er is natuurlijk genoeg moois te zien.
Goedemiddag Leonard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u steeds zo goed wordt geholpen in Apeldoorn en dat u de service, aflevering en wachtruimte prettig ervaart. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
de bandenwissel werd goed en naar tevredenheid uitgevoerd, de facturering was met een veel te hoog tarief voor de nieuwe banden ruim fout en werd na melding mijnerzijds daarvan gecorrigeerd en geëxcuseerd. Daarmee was voor mij de zaak correct afgedaan.
Goedemiddag Pieter J. den Ouden, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het uitvoerende werk naar tevredenheid is gedaan. Jammer om te horen dat de factuur niet correct was, fijn dat de factuur na uw melding direct is gecorrigeerd. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Prettige ervaring, van a tot z goed op weg geholpen en zeer uitgebreide uitleg gekregen van de auto. Er werd echt de tijd voor genomen!
Goedemiddag Tjeerd Feitsma, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in Drachten en dat onze collega uitgebreid de tijd voor u heeft genomen. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
De serviceverlening was erg goed, alles verliep volgens afspraak. De overdracht van de auto was uitgebreid met tekst en uitleg over de bediening etc. Ik werd continu op de hoogte gehouden over de levering die uiteindelijk veel eerder plaatsvond dan eerder was toegezegd.
Goedemiddag Hidde de Bruin, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de serviceverlening, communicatie en overdracht in Emmen zo goed zijn verlopen en dat u eerder dan verwacht kon rijden. Gefeliciteerd en een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Na een fijn gesprek met de verkoper en een proefrit met de auto overgegaan tot het kopen van mijn eerste Mercedes. De twee jaar fabrieksgarantie telde zeker mee in mijn besluit. Auto was schoon en met een volle tank afgeleverd . Enige uitleg met het afleveren van de auto en het instellen van de nodige functie`s door de verkoper konden wij veilig op weg.
Goedemiddag Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw eerste ervaring met Mercedes zo positief is en dat het gesprek, de proefrit en de aflevering naar wens waren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe auto. Gefeliciteerd en een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Geachte heer/mevrouw, Graag informeer ik u over het proces en de problemen die ik heb ervaren met het voertuig dat ik bij uw Wensink Kia-dealer Drachten heb gekocht. Ik heb de auto eerst online gezien en vervolgens een afspraak gemaakt. Tijdens mijn bezoek heb ik enkele problemen aan de auto ontdekt. Toen ik deze aan uw verkoopadviseur meldde, werd mij verteld dat het om kleine problemen ging en dat deze binnen een week volledig zouden worden opgelost. Hoewel ik dezelfde auto online goedkoper had gezien, heb ik er bewust voor gekozen om bij uw Kia-dealer te kopen om problemen te voorkomen. Na één week werd de auto bij mijn huis afgeleverd. Voor de overdracht wilde ik de auto controleren en ik zag dat er opnieuw een probleem was. De chauffeur nam contact op met de dealer, en mijn verkoopadviseur gaf aan dat het probleem voortkwam doordat de auto een lange rit had gemaakt (ongeveer 130 km). Daarom heb ik besloten de auto niet aan te nemen en is deze teruggebracht naar uw vestiging in Almere. Afgelopen vrijdag werd mij verteld dat het probleem was opgelost, waardoor ik de auto woensdagavond heb opgehaald. Echter, tijdens mijn rit terug naar Amsterdam merkte ik dat hetzelfde probleem nog steeds aanwezig was. Dit heeft zowel tijdsverlies als financiële schade veroorzaakt. Daarnaast ben ik van plan om de auto als taxi te gebruiken, waardoor ik door het aanhoudende probleem de huurperiode van mijn huidige huurauto noodgedwongen heb moeten verlengen. Dit heeft extra kosten met zich meegebracht. Toen ik opnieuw contact opnam met de verkoopadviseur, werd mij gezegd dat ik teruggebeld zou worden, maar tot op heden heb ik geen reactie ontvangen. Ook zou het voor mij veel makkelijker zijn om, indien mogelijk, contact te hebben met een medewerker die Turks spreekt, zodat de communicatie duidelijker kan verlopen. Om deze redenen wil ik de auto graag retourneren en verzoek ik om compensatie voor de schade die ik in dit proces heb geleden. Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Goedemorgen Hüseyin, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u zulke problemen heeft ervaren bij uw aankoop in Drachten. Wij begrijpen dat dit veel zorgen bij u heeft veroorzaakt. Wij hebben u geprobeerd te bereiken en gemaild, mocht u uw ervaring nog willen bespreken weet u ons te vinden. Onze excuses voor het ongemak! Shirley van Wensink
Was een volle tank beloofd niet gekregen en Ford pechhulp beloofd niet gekregen
Goedemorgen Sjaak Leeuwis, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u niet de volle tank en de beloofde Ford Pechhulp hebt ontvangen. Dat had anders gemoeten en pakken wij graag netjes voor u op. Als u nog aanvullende opmerkingen heeft dan horen wij het graag! Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Top-service.
Goedemorgen Gerrit Bauke, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al jarenlang zo tevreden bent over onze service in Leeuwarden. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Goed ontvangen
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u goed en vriendelijk te woord bent gestaan en prettig bent ontvangen bij Wensink Mercedes-Benz Emmen. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Auto gekocht in arnhem en gerepareerd in heerlen toppie geregeld tussen de 2 filialen van ford.
Goedemorgen Jos, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is geregeld en dat onze collega’s in zo vlot hebben geholpen. Een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Er wordt meegedacht met de klant, vriendelijke en nette ontvangst, hoog serviceniveau.
Goedemorgen Micha van Hartingsveldt, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat er met u is meegedacht en u vriendelijk en netjes ontvangen bent. Een aangenaam weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Goede technisch uitvoering
Goedemorgen Henry, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de technische uitvoering. Een aangename weekend toegewenst! Shirley van Wensink
Goed ontvangen enkel na de verbouwing toch zakelijke geworden. En waar je moet zitten tocht het ontzettend.
Voor een winterbandenwissel 3uur wachten.
Voorheen ging ik naar de vestiging Meppel maar daar liep alles behalve vlot. De vestiging us een hele sprong vooruit. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Lippestraat 2
8028 PS Zwolle