Het liep vlot, vloeiend en gecoördineerd. Klantvriendelijkheid was top!

Het liep vlot, vloeiend en gecoördineerd. Klantvriendelijkheid was top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Absurd uurtarief van 240 euro voor simpele reparatie

Als je dit uurtarief rekent moet je nauwkeuriger met reparatie tijd omgaan. Daar wordt m.i. niet integer mee iom gegaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Goed geholpen echter toch met een vervelende "kater".

Problemen met de interieurverlichting, leeglopende accu en een ruitensproeierreservoir die leegloopt. Interieurverlichting kon verholpen worden door een update! Accu die nog maar dik 2 jaar oud is gaf maar 60% aan, aan de druppellaar kwam hij tot 70%. Bij de ruitensproeierreservoir was een rubbertje lek, wiel en binnenkap moesten hier voor gedemonteerd en gemonteerd worden. Nu heb ik een onderhoudsleasecontract. Wat ik dan vreemd vind is dat een update hier niet onder valt. Dat een nw accu na ong 2 jaar een derde van zijn capaciteit al niet meer heeft en dat een rubbertje na 4 jaar al vervangen moet worden. Dit bevreemd mij en dat bij een Mercedes. Ik heb hier lang over nagedacht om dit te melden (ik wil nl geen klager zijn) maar toen ik vanochtend een soort aanmaning kreeg om de rekening te betalen, terwijl deze al betaald was, "knapte" er bij mij iets. Ik ben erg teleurgesteld in het merk Mercedes. Zij wel vermeld dat ik erg goed en prettig ben geholpen door dhr Daleman van de vesting Assen en voorheen in Groningen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Al jaren klant , wordt altijd super geholpen door Ruben Echt een topper

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Met kundig advies goed geholpen

Prettig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Service is altijd na wens.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Klantvriendelijke en deskundige vakmensen

Ik kon in tegenstelling tot andere Mercedes dealers op korte termijn terecht voor het controleren van een technische storing. Men stond met vriendelijk te woord en dacht ook actief met de klant mee toen het verhelpen langer duurde dan verwacht door een leen auto aan te bieden zodat we even iets anders konden gaan doen.

Over het algemeen goed.

Aanvankelijk bij Wensink Drachten geweest voor een airco probleem (W213). Na lang zoeken (ruim 4 uren) geen oplossing. Alsnog doorverwezen naar Heerenveen. Daar ben ik prima geholpen. Dit had veel efficiënter gekund en had me veel tijd en kilometers gescheeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

reparatie was super, maar ben teleurgesteld dat het defect bij zo'n jonge auto optreedt

ik ben super geholpen met snelle service en effectieve oplossing, tegelijkertijd is het best wel een teleurstelling dat een laadstopcontact van de elektrische auto bij zo'n jonge auto zomaar afbreekt en dat er dan een reparatie van over de €2000 nodig is, waarbij enorm veel van de voorkant (motordeel) eerst losgemaakt moet worden. Het werk is uitmuntend uitgevoerd, de kwaliteit van het onderdeel is echt niet wat je van een Mercedes zou verwachten, bovendien niet dat er meteen zo'n extreem duur onderdeel afgeschreven moet worden. De reparatie door de monteurs, de ontvangst en service waren prima dat staat voor mij los van de bouw- en ontwerpkwaliteit van de auto. Mijn bmw is een paar jaar ouder heeft veel meer kilometers en dat laadstopcontact werkt nog steeds al nieuw

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

alles oke

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Een aangename ervaring in mijn eerste Mercedes

Na 30 jaar audi te hebben gereden nu voor het eerst een Mercedes. Mij eerste ervaringen zijn super positief. Rijplezier, comfort, alles klopt. Ik ben een blij mens als ik in mijn Mercedes stap.

Snel en correct geholpen

Goed geholpen,aardige mensen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima opgelost

Klein deukje eruit gehaald, leen auto mee meegekregen en netjes opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Prima geholpen

Top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Verliep allemaal soepel

Kreeg keurig het inspectierapport thuis gestuurd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Goede service!

Goede service en vriendelijk geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Vlot en conform afspraak

Snelle service!

De werkplaats receptie kon mijn laadkbel problem zelf snel oplossen met een vervangende kabel. Goede service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Super ontvangen en geholpen.

Meneer Gruijthuijsen heeft mij super ontvangen en geholpen. Duidelijke communicatie. Super service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Erg teleurstellende service bij Wensink

Mijn ervaring bij Wensink is ronduit teleurstellend. Allereerst heb ik 4 keer moeten bellen voordat ik uberhaupt iemand aan de telefoon kreeg, om vervolgens geholpen te worden op een manier alsof je hen tot last bent. Ik kom aan op de afspraak, geen hartelijk welkom, ik moest zelf vragen of er iets mogelijk was van een leenfiets, en terwijl ik 3,5 uur heb moeten wachten (wat ik begrijp bij een grote beurt) werd er geeneens koffie aangeboden. Tot slot wil ik graag de rekening even op factuur, dus dit vroeg ik vriendelijk, waarbij direct wordt benoemd “als je hem betaald”. Als dat niet al een bijzondere opmerking is, geef ik aan dit uiteraard van plan te zijn en benoemd de medewerker “dat zeggen ze allemaal”. Belachelijk! Ik heb nog nooit zo’n ervaring meegemaakt bij een bedrijf. Ik ben dus absoluut niet tevreden over mijn bezoek aan Wensink.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Vlotte correcte behandeling

Afgifte sleutel ging prima, snel en men wist waar ik voor kwam

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Zeer goed, heel fijn en Goed geholpen

We hadden een probleem met de Citan van uit Frankrijk. We zijn goed en duidelijk begeleid via de telefoon

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Super geholpen

Super geholpen

Geweldige service.

Als je komt voor een probleem proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

De service is prima

We kregen nog een fiets mee, super geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Lippestraat 2