Niet conform afspraak

De afspraak voor een service beurt A zou ca. 1,5 uur duren, afgesproken dat ik daarop zou wachten. Na 2 uur wachten was er nog geen reactie, het wachten heeft totaal 4 uur geduurd, zonder dat men mij kon vertellen warom. Wel werd gezegd dat het contactcentrum niet weet wat er moet gebeuren. Ik voel mij hier duidelijk niet prettig bij, zo ga je niet met klanten om. Verder heb ik mij ook erg verbaasd over de prijs, ik kreeg gisteren de factuur en deze was aanmerkelijk hoger dan een B beurt bij Garage Woltinge. Ik wil wel graag weten waar dit vandaan komt,

Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen

Prima service en zeer klantvriendelijk personeel

De zin hierboven zegt alles al, bij Wensink Leeuwarden wordt je echt als klant behandeld. Hulde!

Hopeloos

- Verschrikkelijk slechte communicatie - Afspraken maken is bijna niet mogelijk 6 x gebeld zal steeds terug gebeld worden maar gebeurt niet!!! - Ontzettend duur, VB Batterij sleutel wisselen � 25.- pffff is 1 min werk en zou ik als service doen. Is ook zonder overleg gebeurt want ik had hem zelf net gewisseld! - Beurt kost zonder overleg � 1300.- (!!! er worden zaken zonder overleg gedaan en mijn verwachtingen van een beurt zijn rond de � 500.-) - Weinig tot geen hulp om de garantie bij Junge stern te organiseren of zelfs te regelen voor mij, men weet niet eens hoe het werkt. Mijn auto heeft de beurt gehad op 01-07-2022 en bij het afhalen heb ik een afspraak gemaakt dat ik terug gebeld zou worden over hoe het werkt met de Junge stern garantie. Dit moet nog gebeuren. in een keer ( bijna 2 maand later) valt de rekening op de mat zonder enkel overleg hierover. Ik kom niet weer bij Wensink want dit alles laat veel te wensen over en dit is niet de eerste keer dat er van alles mis gaat!!!!!!!

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Heel graag tot de volgende keer!!!

Als ondernemer snel en goed weer onderweg

Na 45 min kon ik weer verder Mede door het snelle handelen van remco Super

Eerste ervaring met deze garage is prima gezien de heldere communicatie en geleverd werk.

De communicatie was prima zowel voor de servicebeurt als bij de oplevering. De service punten zijn goed doorgenomen en de aanvullende punten genoteerd. Thuisgekomen(met de leen e bike)gebeld met informatie wat er was geconstateerd en overlegd over de te nemen stappen. De prijs werd direct aangegeven. Gebeld toen servicebeurt klaar was. Vlot( goede informatie) en kwalitatief goed afgehandeld. Zeer tevreden.

Het personeel is erg aardig; daar ligt het niet aan.

Dat er in de zithoek/wachtruimte totaal niets te lezen is (geen krant, noch tijdschriften) ervaren wij als erg onprettig. Het wachten duurt op die manier wel heel erg lang. Een auto te leen krijgen is er ook niet meer bij. Die moet je huren voor een behoorlijk bedrag. De beurt wordt op die manier wel heel erg duur.

Prima!

Aardige medewerker, gaf duidelijk advies en schetste goed de verwachtingen.

Prima!

De ontvangst was vriendelijk en netjes. De auto stond gecontroleerd, bijgevuld en gewassen klaar. Fijn dat nog even alle aandachtspunten werden doorgenomen bij het ophalen van de auto. Ik kreeg een keurige ver agenda auto mee.

Deskundig, meedenkend, behulpzaam, aardig,

Altijd welkom, waar het ook over gaat. Gevoel dat men je altijd wil helpen met juiste advies en service. Reden om opnieuw een merk te kiezen bij Wensink.

deskundig en praktisch op weg geholpen

Uitvoering APK snel uitgevoerd. Afkeurpunten goed toegelicht, Vervolgens zelf reparaties uitgevoerd. Bij herkeuring goed gekeurd, Aantrekkelijk APK tarief voor camper.

Prima geholpen

Ik kwam voor een diagnose. Kon meekijken en kreeg een uitdraai mee. Schone werkplaats en aardige en betrokken monteur(s)

Geen goed gevoel

Stugge aankomst, zoeken om het zoeken, het loschroeven van een bout, de gordel draaien en dan de bout weer vastschroeven, een klus van zeker twee minuten en dan 75 euro rekenen. Geld verdienen mag maar dit is zoeken

wordt naar ons geluisterd

heel goed

Goede begeleiding van de heer Ronald Buenk

snel geholpen met wat bleek een spijker in mijn linker achterband

vriendelijk peroneel

Ik kon een kopje koffie drinken n de auto werd ook nog even door de wasstraat gehaald.

Op tijd, snel, servicegericht

Prima op tijd, kunnen wachten en snel!

Zomercheck

Direct geholpen en zeer snel klaar.

Betrouwbaar

Ik heb Niels, als onze contact persoon, als zeer behulpzaam ervaren. Helaas is de gebruiksaanwijzing bij de auto, zoals met boekje verstrekt, verre van klantvriendelijk. Hier is wel erg veel te winnen!

Prima ontvangst snelle reparatie

Tevreden

Snel en correct geholpen, ondertussen koffie aangeboden gekregen!

Gb

Lippestraat 2