Prima ervaring

Het was even schrikken om 3 dagen voor de vakantie te horen dat een update niet uitgevoerd kon worden vanwege een storing in het systeem van Ford, maar gelukkig kon de update de dag voor de vakantie worden gepland. Het is vol tevredenheid uitgevoerd, en de auto was ook nog mooi schoon. Bedankt voor de prima service.

Ja ik niet anders zeggen dan perfect geholpen.

Gewoon compleet

Gewoon zoals het hoort; goed

Goed overleg over de reparatie, word gebeld als er wat aan de auto is, voor de rest goede service. Ben zeer tevreden

Gewoon, zoals gewend!

Beurt en reparaties goed uitgevoerd

Klantvriendelijk en deskundig

Ondanks het feit dat de levering behoorlijk lang duurde (8 maanden) werd ik regelmatig op de hoogte gehouden en de uiteindelijke aflevering was bijna feestelijk.

Snelle service

Goed en snel geholpen en weer in the road

Ging dit keer goed.

Auto werd opgehaald en later ook netjes teruggebracht. Wel blijven de terugroepacties waarvoor de auto in de werkplaats was in de app staan.

adequate aanpak

snelle diagnose en vlotte afhandeling v.d .klacht.

Zeer prettig

Vriendelijk mensen, lekker bakje koffie.

Redelijk goed.

Ik wil wel graag dat het verkeersbordenherkenning probleem wordt opgelost!!

Warm en vriendelijk ontvangst

Werkzaamheden waren snel uitgevoerd.

Goed maar hoop op snelle aanpak

Mijn ervaring met wensink is voor mij tot nu toe goed, maar nu komt het heb al twee keer een probleem met me gehad en dat vind ik geen pretje, echt een fantastische systeem maar het moet wel werken en daar zit het probleem het duurt te lang om het op te lossen was al twee weken met me aan de slag en konden niet oplossen toen naar jullie ook weer weken wachten en toen het eindelijk gelukt was was het maar een uurtje tijd en daar moet ik meer als 4 weken voor wachten, en daar bal ik echt van en denk andere klanten die dit ook hebben precies zo, hoop dat het volgende keer sneller gaat.

goede service

Goede service en netjes op de hoogte gehouden over extra werkzaamheden

Redelijk

Ik heb bij afgiften van mijn sleutels aangegeven dat mijn achter ruitenwisser er bij hoge snelheid is afgewaaid en hier is niet eens naar gekeken

Super service

Goede service!

Klopte helemaal

Goede service en meedenken met klant

Het is nog lang niet garage AutoMartens

Klant vriendelijk kan beter. Geen uitleg wat er allemaal aan de auto gedaan is. Een positief ding is dat de auto gewassen terug krijgt.

Een heel ontspannen bezoek.

Mooi op tijd werd ik vriendelijk ontvangen aan de servicebalie. Terwijl ik aan de chocoladedrank zat zag ik buiten mijn auto langsrijden om de werkplaats in te gaan..Rustig lezend wachtte ik op het moment dat er iemand verscheen om te vertellen dat er iets gevonden was dat moest worden gerepareerd of ik zou moeten wachten op een controleur van de RDW. Niets van dit alles. Een vriendelijke jongedame (ik ben 85 en mag dit dus zeggen) bracht mij de autosleutels met de mededeling dat de c-MAX helemaal goedgekeurd was. Altijd weer een opluchting. KORTOM, EEN PRETTIG BEZOEK. Klein minpuntje: De Stentor was nergens te vinden. Wel een keur aan mooie tijdschriften.

Prima ontvangst

Zeer goede ontvangst prettig personeel. Bij de aflevering van de auto zeer goede uitleg en informatie.

Direct geholpen

Zonder afspraak direct geholpen

Snelle service

Fijne service

Storing snel opgelost

Goed en duidelijk geholpen met vriendelijk personeel

Zoals al jaren zeer tevreden

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle