Winterbanden vervangen: altijd goed

Goede technische service, zoals gewoonlijk en gewend.

Zakelijk gezien zou ik de rekening in het vervolg wat eerder sturen. APK en servicebeurt vond plaats in juni 2022, rekening ontvangen en zelfde dag betaald eind september 2022. Op tijd afrekenen hoort ook bij goede service en zakelijke afhandeling.

Helemaal prima

Mooi opgelost.

Geweldig!

Uitstekende service!

Erg tevreden

Conform afspraak alles keurig geregeld, door de lange levertijden heb ik langer moeten wachten dan gepland, maar hierdoor alles super verlopen.

tevreden

tevreden met omgaan klant

buitengewoon slechte sales afdeling

Een auto kopen van 38K in een half uurtje tijd, geen kopje koffie aangeboden of wat dan ook. levering 2 weken later, op de dag van levering te laat, uitgesteld naar volgende dag. Volgende dag geleverd. Leuk hoor bloemetje met excuses maar als je vervolgens weer niet bereikbaar bent of ook maar reageert dan heeft dat weinig nut. Niemand bereikbaar , verkoper niet maar ook geen collega's. Nu nog aan het wachten op reactie mail mbt eigendomsbewijs. Betreft filiaal Almere

Keurig en snel geholpen

Met een lekke band, heel snel gerepareerd niet meteen een nieuwe band, goede prijs nette ontvangst bij de balie, lekkere koffie!

Vriendelijke en deskundige behandeling.

Mijn auto voor een beurt gebracht, duurde iets langer dan gepland. Kon niet schoon afgeleverd worden ivm defect, wel een muntje gekregen.

uitstekende service

service als een warm bad. Uitstekend geholpen door vakkundige medewerkers. Vanaf het eerste telefonisch contact tot de uiteindelijke levering. Uiterst vriendelijk en professioneel opgevangen. Prima op de hoogte gehouden gedurende het hele bestel- en leverproces. Uiteindelijke levering boven verwachting snel. Onder de streep, een zeer positieve ervaring.

In alle opzichten zeer vakbekwaam

Klantvriendelijkheid en uitleg bij de moderne technieken heel goed!!

Goed en relatief snel geholpen

Betrof onderhoud van een zakelijke auto. De afspraak via een centraal nummer maken koste de nodige tijd maar uiteindelijk is alles prima en vlot geregeld.

Prettige gesprekken. Wordt goed tijd voor je genomen

Prima!

Super leuke uitleg gekregen over de KIA EV6 toen ik hem kwam halen

Fijn bedrijf in Groningen!

goede aflevering, er goed de tijd voor nemen.

Aangenaame ontvangst en perfecte uitleg, top service!

Hoe je ontvangen en geholpen wilt worden, perfecte service, enorm tevreden!

Slecht

Niemand geeft een **** Dealer had kunnen terugbellen of probleem verhopen was...geen enkele response . Zogenaamde premium merk. ..

Altijd correct en vriendelijk

Wederom goed en vriendelijk geholpen in het filiaal te Arnhem met de gebruikelijke service zoals altijd

Uitstekende service

Onze auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en wisseling van de banden. Leenfiets meegekregen. Na een paar uur worden we gebeld door Wensink dat de distributieriem vervangen moet worden. Een noodzakelijke maar prijzige klus. Omdat er geen ruimte op korte termijn is in de planning krijgen we kostenloos een mooie leenauto mee van Wensink. Na een aantal dagen krijgen we een telefoontje van Wensink dat onze auto gereed is. We leveren de leenauto weer in, en bij het wegrijden in onze eigen auto zien we dat de auto ook nog een stofzuigerbeurt heeft gekregen. Dank, Wensink, voor jullie topservice!

Prima mensen, strakke communicatie en mooie producten en services.

Gewoon perfecte service!

De onderhoudsbeurt verliep geheel volgens verwachting en was precies volgens de planning op tijd klaar.

niet helemaal duidelijk en het gevoel gedwongen te zijn.

Heel veel gepraat, maar uiteindelijk niet heel duidelijk wat de auto betreft. De keuze hoe en welke service we moesten nemen was niet duidelijk en dwingend. Het servicepakket is mooi, maar zal niet geheel gebruikt worden bijvoorbeeld de auto is van 2021, dus apk keuring zal.niet nodig zijn. We waren op de hoogte gebracht dat het een ingevoerde Duitse auto is, maar we kregen er geen Nederlands Boekje bij, dat moesten we zelf maar opzoeken op internet. Dit is wel een aderlating, daar wij niet zo ervaren zijn in de Duitse taal. wij zouden het zeer op prijs stellen, alsnog een Nederlandse Handleiding te ontvangen.

Helemaal perfekt

Er stond netjes een fiets klaar, uitgebreide onderhoudsbeurt netjes en snel uitgevoerd en auto mooi schoongemaakt afgeleverd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle