Ontvangst, zowel in verkoop als door de chef werkplaats was absoluut plezierig en voortvarend.

Ondanks het feit dat ik "slechts" mijn winterbanden kwam halen en ik verzocht deze in het moment te wisselen met mijn zomerbanden, daar ik naar Duitsland moest en daar de winterbanden plicht al van toepassing was, kwam de werkplaats mij op zaterdag notabene, geheel tegemoet. Klein uurtje wachten met een kopje koffie en klaar. Met oprechte dank! Klein attentie puntje, de telefonische bereikbaarheid, ook door de week kan wat beter. Echter, dit in het licht van onderbezetting door de huidige personele markt, begrijpelijk.

Vlot aan de beurt op afgesproken tijd

Betrof een najaarsinspectie en een kleine terugroepactie ,alles was binnen een uur klaar.Top...

Goede duidelijke afspraak en snelle afhandeling.

Afspraak n.a.v. terugroepacties. Het geheel snel en goed afgehandeld.

Prima service en correct afgeleverde auto.

Snel en adequaat geholpen

Na een pechgeval onmiddellijk geholpen en ruimte gemaakt voor de onderhoudsbeurt.

Snel en goed

De deurgreep van mijn bedrijfsbus werkte niet meer. Na een telefoontje kon ik binnen twee dagen terecht in de werkplaats. Het euvel was binnen een half uur opgelost!

Gewoon ouderwets� Wensink

Prima geholpen het is altijd prettig als het kwartje meteen goed valt� en er adequaat op wordt geacteerd.

De auto ik besteld op 12-01-22 maar dat is in deze tijd nu eenmaal zo. Ook heb gebrek aan personeel valt jullie niet aan te rekenen. Iedereen heeft zijn best gedaan om alles goed te laten verlopen en dat is ook zo gegaan Het zijn rare tijden.

Prima APK beurt gehad, maar zonde dat je moet betalen voor een leenauto

Exelente service

De aankoop en inruil van mijn auto is uitstekend begeleid en geadviseerd. De verkoopadviseur heeft veel extra ondersteuning en hulp geboden in het gehele proces. Hulde daarvoor, het was prettig zaken doen.

Uitstekende service en oprecht advies

Jeroen Wolters denkt met de klant mee en heeft de vele opties uitgelegd over onze wensen We hebben een goed en een eerlijk gevoel bij hem

Ben heel tevreden over de garage in Leeuwarden

De verkoper was kundig en attent. Het eerste contact via de telefoon was ook prima.

Snel en correct afgehandeld

Heel goed. Zelf de rekening naar de verzekering gestuurd.

Prima ontvangst, goede waqcht mogelijkheden

Onderdelen van MB erg duur

Snelle service

Kon direct terecht om kapotte lampjes te vervangen

Helderheid over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.

Het contact met Wensink is inderdaad aangenaam en uiterst correct. Ik heb uitsluitend goede ervaringen met het bedrijf.

Zoals het hoord te zijn

Alles goed geregeld. Zoals je mag verwachten van Mercedes

Nou, super!

Tja, als je auto word opgehaald vanuit Lemmer voor een update bij Wensink in Emmeloord en de zelfde dag terug gebracht wordt, is dat wel een service, tot en met. Chapeau! Ruud Bulterman.

alles in 1x goed

Het onderhoud en de storing en de wasstraat, top geregeld

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

In de garage kan ik vertrouwen hebben en dat is bijzonder!

Goede ervaring en prima service

Goede ervaring en prima service

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen, wagen werd na de service fris gewassen afgeleverd.

teleurgesteld

Grote rekening en niet alle aangegeven problemen verholpen. Belofte om teruggebeld te worden , wordt niet nagekomen, herhaaldelijk geprobeerd zelf contact met ze op te nemen , tot niet toe nog niet gelukt

Minder service dan gewend

1e afspraak fout gelopen. 2e afspraak kon geen tijd ophalen afspreken en geen gratis leenauto. Op de dag zelf wel ophaal tijd af kunnen spreken. Al met al moeilijk geregeld.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle