Behulpzaam

Goede afspraak

Werd goed geholpen en naar wensen geluisterd en gehandeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Prima.

Prima service in alle vriendelijkheid. Onze camper is daar in goede handen.

Ervaring helaas niet Mercedes waardig

In mei een A beurt met apk en een aantal vooraf besproken reparaties laten doen aan een V-klasse. Geen prijsopgave vooraf. Rekening was nogal aan de hoge kant en er staan handelingen op de rekening waar niet om gevraagd is. O.a. ad bleu bijvullen voor € 56,58 ?.(niet om gevraagd en zelf bijvullen is veel goedkoper. Veiligheidsgordels achter controleren (valt dit soort dingen met nog een aantal andere controles niet gewoon onder de apk keuring?) Alles wordt apart vermeld en gerekend ? Heel lang moeten wachten op de rekening en hier diverse keren over gebeld of dat ik de (achteraf nogal forse) rekening kon krijgen. Waarschijnlijk doordat dit zo lang duurde zijn er bij de RDW verkeerde kilometerstanden doorgegeven waardoor ik een onlogische kilometerstand vermelding kreeg. Dit dan maar weer zelf recht gezet. Na ongeveer 600 kilometer een afspraak gemaakt met wederom een storingsmelding. Onderdeel niet op voorraad. Dus ik moet nog weer een keer terug komen. Zou de dag erna over terug gebeld worden. Na een week zelf maar weer eens gebeld of dat het misschien dan eindelijk eens gemonteerd worden? Een abs sensor vervangen van ongeveer € 150,-- Koste in totaal : € 986,--. Ben extra naar Wensink Nijmegen gegaan met het onderhoud omdat het bij mijn in de buurt ook nogal belabberd is. Deze ervaring heeft mij doen besluiten dat ik voortaan het onderhoud ergens anders laat doen en op zoek ga naar een ander merk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Ik kom graag in de garage Leeuwarden, als het nodig is.

Mijn ervaring bij Wensink Leeuwarden is altijd heel prettig. Harstikke vriendelijke ontvangst, begint al als je belt voor een afspraak heel goed en vriendelijk personeel zodra je binnenkomt wordt je vriendelijk begroet, en wordt er met je overlegt wat er aan de auto moet gebeuren. ook zodra de auto weer klaar staat komen ze bij je en leggen ze uit wat er aan is gedaan. EEN HELE DIKKE PLUIM.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Had beter gekund en gemoeten.

Dat zal een heel verhaal worden. Maar uiteindelijk is het toch gelukt! Wensink aangenaam gaat in mijn geval toch niet helemaal op. De werkplaats chef in Emmen is wel Top. Heeft het op het laatst goed aangepakt en opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Schade Hoogeveen

Snel en vriendelijk geholpen

Afspraak gemaakt voor service-beurt van mijn GLC. Op tijd en vriendelijk geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Super goede service, prima personeel

Fijn om er te komen, scoor dan ook altijd een bakkie Fijn adres al jaren klant deskundig personeel En zeer vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Topservice

Ik heb zo'n 10 jaar een onderhoudscontract bij Wensink. In het kort: - Vakmanschap op hoog niveau, kwaliteit onderhoud erg goed - Consistent klantgerichte service, waar goed wordt meegedacht met de klant, en 'where everbody knows your name'. Voelt als red carpet - Scherp tarief contract Kortom: ik ben een zeer tevreden klant

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

super

half van de week gebeld voor een afspraak apk, kon eind van de zelfde week al terecht.

Prima auto

We hebben altijd een ford gereden. (Fiesta) De Puma is de opvolger en heeft een hoge instap. Dat is fijn.

Wensink Harderwijk! Heel aangenaam

Naast een fijne wachtruimte met heerlijke soorten koffie en veel leesvoer, is het vooral het contact met de medewerkers van receptie en het magazijn zeer aangenaam. Vooral ook de kennis van de autotechnici in de werkplaats van Mercedes-Benz werkt ontzorgend! Dat is wat ik wil. Een Mercedes-Benz SLK die het altijd doet. Daar zorgen zij voor. Geweldig! Daarom kom ik hier graag!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Uitstekend.

Prima werkplaats. De Service manager Tim regeld alles prima!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Zeer goede service

Bij aflevering van de ford custom zeer goed geholpen met de uitleg van de auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Zeer goede service en vriendelijk.

Krijg een dag van tevoren een mail voor de afspraak die gepland stond vind ik top . En goed service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Vriendelijk en deskundig

ik had een rat in mijn motorblok. Ze hebben me serieus genomen en ondanks dat het een vies klusje was goed geholpen. Erg dankbaar

De interesse in een probleem met de auto is 0

De mensen achter de balie hebben geen idee wat er mis kan zijn met electrische auto's

Geweldige service

Wij zijn heel blij met onze auto. De verkoper was geweldig. Nog nooit zo'n geduldige aardige verkoper ontmoet. De service van de garage is ook heel goed. 1 minpuntje, er zit geen Nederlands instructieboekje bij de auto. Wij zijn ouderen van 80+ en willen altijd nog alle info krijgen vanuit een boekje en niet online. Hopelijk kunnen jullie ons alsnog helpen aan een instructieboekje.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

goed geregeld

Dat ik netjes ben geholpen, duidelijke afspraken gemaakt. En leenauto meegekregen. Netjes gebeld in de middag dat de auto weer klaar stond.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Goed en snel geholpen

Kon snel terecht en het kapotte onderdeel kon gelijk vervangen worden. Auto werd daarna gelijk netjes schoongemaakt onder de motorkap en van buiten ook.

Supergoed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Uistekend

Uistekend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Waardeloos

Wat een slechte service. Dubbele rekening sturen voor werkzaamheden die niet zijn gedaan. Terwijl er expliciet naar de kosten gevraagd is op locatie en er werd beloofd van niet. Vervolgens tot 3x beloven om foto’s toe te sturen om de afspraak niet na te komen. Om 1,5 maand na datum toch een extra factuur te sturen voor een diagnose die in 2024 al gedaan en betaald is. Dan een apk inzetten die niet afgemaakt vanwege een band die niet op voorraad was en niet vermelden dat je er niet op kan wachten. Terwijl er weken van te voren een opdracht word aangemaakt. Ik rij 20 jaar Mercedes en jullie zijn de reden dat ik er klaar mee ben en overstap naar de concurrent. Goed bezig!! Bedankt voor niks aan jullie topper Max Hazeleger

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Erg slecht als een auto bijna een maand weg is en nog niet goed is

Koop een dure auto en verwacht dat die auto super zijn. Tegendeel is waar er mankeert van alles aan. Voor de heks deuren weg moeten slepen dat die gerepareerd moest worden dan word die gerepareerd 3 en halve week later krijgt ik de auto terug binnen 2 uur gaat het alarm weer af weer terug gebracht daarna gaat cruise controle er weer uit ben echt zwaar en zwaar teleurgesteld in Mercedes. Maakt jullie toch niks uit want je vult dit in en jullie doen er niks mee. Zou niemand maar dan ook niemand Mercedes aanraden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Lippestraat 2