Kundige en vriendelijke afhandeling van de voorruitschade, top!

Vanaf het begin (melding) wordt meegedacht en gewerkt aan aan (voor mij) optimale afhandeling van de schade.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Keurig geregeld

Netjes behandeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Zoals altijd prima geregeld.

Wel wacht ik nog steeds op het serienummer van de door Mercedes geleverde Pioneer USPHDA160DAB

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en afhandeling van de gemaakte afspraken

Voldeed aan de verwachtingen

Voldeed aan de verwachtingen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Prima hele proces zeer goed verlopen

Goede ervaring met zeer vriendelijke verkoper, aflevering ook zeer goed verlopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Prettig, goed en snel geholpen.

Mijn ervaringen zijn erg positief. Men wordt snel en adequaat geholpen. Er wordt goede feedback gegeven over het probleem (waterpomp) en uitvoerig uitleg en advies over (toekomstig) onderhoud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

na de handtekening voor de koop onvoldoende

Tot de handtekening voor de aankoop was de ervaring goed en veelbelovend. Daarna geen enkele toegezegde info ontvangen, en ook geen reacties op mijn mails en terugbel verzoeken hierover. Nadat ik mijn ergernis hierover kenbaar had gemaakt ging de overdracht bij aflevering wel weer ok.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goed geholpen bij aankoop auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Om dat je bij wensink altijd door ervaring deskundigheid word geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

jaarlijkse onderh.beurt met APK vlot uitgevoerd.

prettige balie en werkplaats medewerkers.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Vlot geholpen en duidelijke uitleg gehad.

Duidelijke uitleg gehad over wat er gedaan is aan de auto en vlot geholpen. Geen poespas, gewoon prima service!

matig

wij worden niet meer met open armen ont vangen zoals voor de corona

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Gezocht en gevonden

De zoektocht naar een alternatief voor onze XC40 Recharge Ultimate begon met veel lezen en speuren op internet. Rijverslagen en reviews hadden onze belangstelling. De EV3 sprong er positief uit. Het logisch vervolg om deze auto te bekijken, was de stap naar dealer Wensink Lelystad. Het contact verliep daar uitstekend en onze vragen werden prima beantwoord. De keuze werd uiteindelijk een EV3 GTLine Plus (Shale Grey) die half maart klaar stond. De eerste kilometers bevallen meer dan goed. Fijne auto (-dealer).

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

zeer goed

Goed en deskundig geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Precies zoals je hoopt dat het gaat

Perfecte service en auto ook nog eens mooi gewassen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Keurig geholpen

Netjes ontvangen bij brengen auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Superrrrrr

Top!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Komvortabel

Heel plezierig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

vriendelijk en behulpzaam

ze houden je steeds op de hoogte hoe lang het nog duurt met auto ,als blijft wachten ,fijne mensen en kundig als iets wilt weten .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Tevreden

Simpelweg tevreden, een 8 omdat er altijd ruimte voor verbetering is.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Voldoet volledig aan mijn verwachting van de reden van het bezoek.

Als ik van de RDW een oproep krijg om een belangrijk onderdeel te laten vervangen bij de merk dealer dan geef ik daar gehoor aan. Dat er pas na ruim 1,5 jaar een afspraak wordt gemaakt , ach de auto rijdt nog (18 jaar ervaring). Kortom, verwachting kwam overeen met de realiteit en dat vind ik ok.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Gebrek aan kennis over gemeld probleem

Met mijn sleutel die steeds uit elkaar viel en waarvan de afstandsbediening het niet meer deed(van een 4 maanden oude auto) heb ik mij gemeld met het idee dat de batterijen leeg waren. Het leek alsof ik de eerste klant ooit was die met een dergelijk probleem kwam. Na ca. een half uur was de constatering dat het binnewerk van de sleutel kapot was en dat er een nieuwe besteld moest worden. Wat er niet bij verteld werd is dat ik zo snel mogelijk de reservesleutel moest gaan gebruiken omdat de sleutel er helemaal mee op zou houden. Met nog een tussenstop op weg naar huis werd ik geconfronteerd met en niet meer werkende sleutel en daarmee een niet meer werkende auto. Vanuit huis is toen de reservesleutel gebracht. Na melding bij de leasemaatschappij duurde het zo lang om een afspraak te maken dat wij op vakantie zijn gegaan met maar één functionerende sleutel. Op het moment van de afspraak kreeg ik na instelling van de nieuwe sleutel deze in handen gedrukt met de melding dat om deze compleet te maken ik een deel van de oude kapotte sleutel moest gebruiken. Dit was niet vooraf verteld, door een gelukkig toeval had ik de oude sleutel nog niet weggegooid en liep dit goed af. Echter niet door de kennis / voorlichting van de garage.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Heerlijke auto