Top service

Zeer klantgericht en top kwaliteit

Super goed

Wij werden geholpen door Sjoerd verkoper in Nijmegen super goed

Klote

Niet

Goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.

Goed ervaring

Ik ben tevreden met communicatie, auto service en behandeling.

Ik kwam voor een terugroepactie van mijn auto. Zeer vriendelijk te woord gestaan, kopje koffie tijdens het wachten.

Goed en degelijk onderhoud met oog voor details!

Tijden standaard A-beurt een miniem scheurtje in de voorband ontdekt! Dit geeft aan dat tijdens standaard werkzaamheden toch aandacht is voor zaken mbt de veiligheid!

Vriendelijke, snelle en complete service.

Ik kwam er uit nood terecht en ben uit de nood geholpen.

Comfortabel dichtbij de plaats van de pech, op (automaat) sleep afstand....

Prettige ervaring bij onderhoudsbeurt

Alle werkzaamheden zijn zoals afgesproken netjes uitgevoerd. Nette leenauto mee.

Uitstekende service!

Het betreft een terugroepactie m.b.t. onze nieuwe auto. Goede informatie van Ford en Wensink. Goede en snelle afspraak met receptie en werkplaats kunnen maken. Daarnaast prima ophaal- en brengservice, met heel prettige medewerkers op alle fronten. Kortom uitstekende service!

Receptie perfect, rekening ondermaats

Storing op display motor, Max 30 min uitlezen en zonder gebruik materiaal rekening van 300� Echt absurd, zeker als je al 22 jaar vaste klant ben in onderhoud en aanschaf van nieuwe voertuigen. Debiteuren administratie gemaild en tot heden geen reactie mogen ontvangen.

Onderhoud volledig en correct uitgevoerd

Onderhoud is goed uitgevoerd. Auto is gewassen en wel afgeleverd. Heb toelichting gekregen over uitgevoerde werkzaamheden.

zeer goed

goed en vakkundig geholpen, zeer mee levende chef werkplaats denkt mee en geeft goede advies.

Goede service, echt tevreden mee

Ze hebben mij geholpen om de gewenste auto te vinden. Van het eerste gesprek en vervolgens de bestelling tot eventueel het ophalen van het voertuig, waren ze altijd bereikbaar en klaar om alles voor mij te regelen.

Gaf een goed gevoel

Zeer plezierig

Kom met probleem bij de garage. Ze hebben gelijk na de auto gekeken en ook probleem opgelost.

Prima ervaring

Tijdens het wachten prima service

Meteen geholpen ondanks de drukte.

De motor manadgement foutmelding werd direct bekeken en een afspraak tussen door meteen geregeld voor de volgende dag, ondanks een behoorlijk volle agenda.

Meedenken en oplossen; dat is wat een klant blij maakt.

Super ervaring

goed maar ook niets meer dan dat

Graag had ik op papier willen zien wat er aan de auto os gebeurd. Pas als ik de nota krijg kan ik zien welke onderdelen betaald moeten worden, maar niet wat er gecontroleerd is! F de Vries.

Conform afspraak. Professioneel en lekkere koffie.

Zie boven. Niets aan toe te voegen

****(

Alles prima beurt volgens afspraak Uitgevoerd ook volgens tijdsplanning de prijsopgave die gedaan was klopte ook Haal en brengservice door de magazijnmedewerker B.Winkel was ideaal. Alles dus prima geregeld.

Belachelijk lange wachttijd

Terwijl ik afspraak probeerde te maken voor onderhoud was er al wachttijd van min 7 wk Aangegeven dat ik wilde wachtennivm geen vervangend vervoer na 1.5 uur wachten kwam er een vriendelijke medewerker met de mededeling dat mijn auto helemaal geen beurt hoefde zucht... vervolgens wilde ze wel de terugroepactie oplossen in totaal ruim 3 uur gezeten

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle