Ok

Mensen met veel technische kennis en bereidheid om dit toe te passen bij onderhoud van de auto's.

Zoals altijd heel goed geholpen, goed en nette service.

Zeer tevreden en een heel goede service

Zeer tevreden en goede service

Reparatie en APK uitgevoerd. Ik heb alle vertrouwen dat dit goed is gedaan.

Top Service, Prima verkoper !

Julius, Super verkoper !

Goede service en klantvriendelijkhied

Een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid op een hoog peil staatl

Correct en snel geholpen.

Zie bovenstaande

grandioos

Op het sluiten van de zaak kam ik bij een andere vestiging tw Emmeloord binnen met een aflopende achterband. Ik haalde mijn vaste garage in Heerenveen niet meer , die zou dan gesloten zijn. Werd vriendelijk ontvangen en ja ze repareerde toch mijn band . Alsnog bedankt

Top, snelle service

Zeer snel geholpen met leeglopende band. Toppie

Prima geholpen

Diagnos + prijsafspraak.

Heel erg positief! Super!!

Vanaf eerste moment mede door Brent Lentjes tot dit uitermate positieve resultaat gekomen, echt met dank aan Brent.!! Keurige aflevering zeer correcte manier van omgang duidelijke informatie en uitleg, gewoon geweldig goed! Evenals de jarenlange Service altijd meer dan goed met daarvoor ook complimenten voor Niels. Klasse!!!

geen goede afspraak gemaakt

telf. 11.00 uur. a.mail 13.30 1 dag voor de afspraak. maak een goede afspraak voor of na de middag.

Wat lastig parkeren maar verder prima.

Parkeren was lastig door de drukte en aan de buitenzijde van het grote gebouw zou alles wat beter aangegeven kunnen worden. Verder tevreden over de behandeling en uitvoering van het werk.

Onderhoud plezierig verlopen.

Prima ontvangst met uitleg over werkzaamheden.

Wel vind ik de afspraakkeuzes via de website onduidelijk. Ik had moeite het juiste beurt type te kiezen. Dat moet beter. Gelukkig zijn de servicemedewerkers wel duidelijk en weten waar ze voor staan

Prima geregeld en voor elkaar !

Afspraak was makkelijk gemaakt en alles was prima voor elkaar.

goed en vertrouwd

lekker even tijdens het wachten van de service beurt krantje gelezen en bakkie koffie gedaan.

Vriendelijk, behulpzaam en vlot

Zeer prettige ervaring

Klasse

Alles perfect geregeld

professioneel

kon wachten op de beurt; snel geregeld, met koffie (natuurlijk)

Prettig geholpen

- Attente en vriendelijke bemensing van de balie - Ook monteurs etc begroeten mensen - Verkopers zouden meer open kunnen staan voor wachtenden� - blij dat ik ben overgestapt van Nijmegen naar Arnhem

Vriendelijke behandeling

Ondanks dat ik te vroeg was ben ik snel geholpen

Fijne auto

De nieuwe auto rijdt heel goed en ziet er mooi uit

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle