Uiterst prettig.

Uiterst prettig. Je wordt serieus genomen.

Correct uitgevoerd

Probleem was niet snel op te lossen en heeft langer geduurd

***

Erg slecht telefonisch aan de lijn te krijgen

Snel corret

Snel correct

Een bedrijf met oog voor de wensen en behoeften van de klant. Door middel van actief meedenken hebben wij tot een mooie aankoop kunnen komen. Fons heeft ons geweldig begeleidt met de aanschaf en de aflevering. Bedankt Fons !!!

beurt van bus is goed gedaan

Goed geholpen

********ij

Mij wordt verteld dat er van alles mis is aan de auto voor een totaal van � 3500, Bij controle bij 2 andere bedrijven blijft daarvan niets over !

Gastvrije ontvangst

Ik kwam voor een APK keuring. Zowel de ontvangst bij de balie als het gesprek met de monteur na afloop waren toonbeeld van gastvrijheid en 'de tijd nemen'. Erg fijn.

Geheel zoals verwacht

Keurig ontvangen, autoonderhoud uitgevoerd zoals ik had verwacht!

Slechte afspraken.

De afspraak voor beurt online gemaakt. Er zou een fiets klaar staan voor vervoer. Deze was niet aanwezig. Een garage auto was ook niet beschikbaar. De verkoper heeft mij terug gebracht naar mijn werk. Zouden de auto terug brengen naar mijn werk. Echter om 17:00 uur gebeld was niemand meer aanwezig. Na heel lang bellen krijg ik iemand van de verkoop zo ver om mij op te halen naar de garage om mijn auto af te halen. Dit is in maart voor gevallen en de factuur ontvang ik eind september. Verder is het onderhoud maar deels uitgevoerd. Een paar punten waar naar gevraagd zijn is niet uitgevoerd. :-(

Fantastic

Goede ontvangst, prima communicatie, een tevreden klant

Prima geregeld

Sterretje in de voorruit repareren.

Prima geholpen, overleg over de te vervangen onderdelen. Advies over keuze banden. Service leenfiets. Contact. Digitaal afspraak plannen.

Afgehandeld volgens afspraak

Ontstemd

1e Vervangende auto had slecht voor 80 km stroom in de accu. Montage trekhaak; om 25 uur werd ik gebeld dat de auto nog niet klaar was omdat de onderdelen niet aanwezig waren. De auto moest blijven. Ik had em de volgende dag nodig en was niet in staat de auto zelf op te halen. Weinig proactief handelen vanuit de garage, moest zelf met ideetjes komen. En bij de montage was een defect ontdekt en hier moest een aparte afspraak voor gemaakt worden. Dit ging zeer moeizaam en werd mij gezegd U wilt toch een trekhaak! Met andere woorden het is niet ons probleem. Dit ontstemde mij zeer! Rommelig, niet oplossingsgericht vooral van de balie medewerkers. Wat mij ook stoort is de bereikbaarheid via een centraal punt moet ik telkens aangeven wat ik wil terwijl ik garage in Heerenveen bel ze vragen mij dan wat voor merk auto ik heb. Dit kan gewoon beter! Voor de klant/gebruiker is dit erg onvriendelijk.

Zeer matig

Vier keer terug komen om een trekhaak in te lezen cq leren gaat echt te ver. Dan op de nota ook nog eens aangeven dat je daarom gematst wordt met de prijs terwijl je uit later navraag de normale prijs hebt betaald. Mijn vakgarage doet dit beter, ze missen alleen de computer om het voor me te doen.

Uiterst tevreden

Makkelijk afspraak gemaakt, snel beurt gerealiseerd, gereedmelding auto goed gecommuniceerd, uitleg verrichte zaken top, auto netjes gewassen en vervolgens rekening tevredenstellend.

alleen het afdekkapje voor de stekker van de computer was vergeten terug te plaatsen. heb ik zelf gedaan

Prima service en afhandeling

Zie boven; goed geholpen, duidelijke uitleg

meteen geholpen bij kapotte ruitenwissers

Originele Ford ruitenwissers na 6 maanden helaas al kapot. Wel meteen geholpen. Ruitenwissers zijn wel aan de prijs zeg! Bij het vorige pand kon je je auto gemakkelijk kwijt.

Je word heel goed geholpen en de wacht ruimte en koffie is goed

Comfortabel op weg

De auto rijd super. Luxere uitvoering als mijn vorige citroen 1. Erg tevreden mee Mooie kleur blauw.

Prettig bedrijf om te komen

De ontvangst is aardig. Mijn vragen zijn goed beantwoord. De wachtruimte met koffie en thee is ook prima.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle