Prima uitgevoerd

Wat ik ook erg waardeer is dat jullie de auto gestofzuigd hebben van binnen; ook de kofferruimte!

gewoon heel goed geregeld

eenvoudig een afspraak gemaakt, en een fiets gereserveerd. Eind van de middag was mijn auto klaar en hadden ze zelfs wat lichte krasjes eruit gepoetst wat een service ; )

Klaar terwijl wacht

Klaar terwijl wacht

Prima onderhoud en prima service en prima personeel bij de receptie

Goed geholpen, heel vriendelijk

Terugroepactie MB correct uitgevoerd

Bijzonder plezierige kennismaking, ik kom zeker terug!

Eerste apk bezoek met import-camper. Helaas was de startaccu leeggeraakt in de stalling 20 km verderop. Binnen een uur stond er een Wensink medewerker met accubooster. Heel blij mee! Veel openstaande terugroepacties dus de camper bleef 2 nachtjes in de werkplaats slapen. De rekening? Precies 0 euro! Ik was verbaasd!

Snel APKtje

Was de auto onverwachts nodig. De APK werd om 09.00 uur direct opgepakt. Kon er op wachten. Fijne service.

Monteurs in de werkplaats perfect en deskundig en vriendelijk. Ook de balie medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Alleen de computersystemen laten de wensen over voor de balie medewerkers.

service tot in de details

Auto opgehaald na schade reparatie. Had een nachtje buiten gestaan met vogelpoep op zijruit; dit werd speciaal nog even verwijderd. Reparatie uitstekend hersteld

Reparatie prima,

De communicatie rond uit slecht telefonisch heel rommelig,de factuur pas 5 maand later,nooit iets gehoord,en dan een aanmaning krijgen,zeer teleurstellend,de reparatie was prima verholpen ook zeer behulpzaam en kundig personeel,vandaar 3 sterren

Ik heb zeer goede ervaring met Wensink Leeuwarden

Zeer vakkundig en klantvriendelijk.

De medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer te vreden

Goed geholpen

Bevredigend

De verkoper deed zijn best om tot een vergelijk te komen, en wij kwamen er dan ook uit met wat kunst-en vliegwerk.

Hij rijd uitstekend.

Ik heb verder geen aanmerkingen.

Plezierig ontvangt bij de balie van de werkplaats

Nette en correcte ontvangst. Behulpzaam en meedenkend. Alleen jammer dat je voor een afspraak inplannen bijna een maand moet wachten om de auto te kunnen brengen.!

Goede service en duidelijke communicatie

Ben zeer tevreden met alles

Gewoon excellent

Super service, klantvriendelijk en Dany is the best

Bezoek is prima verlopen

Fijn geholpen.

Zijn fijn geholpen door Erik van Duivenbode. Alles goed uitgelegd. Zijn tevreden.

Top geholpen

Mijn auto had kuren. Thuishulp gehad, maar had het materiaal niet, volgende dag alles opgepakt en vernieuwd. Super

Uiterst prettig.

Uiterst prettig. Je wordt serieus genomen.

Correct uitgevoerd

Probleem was niet snel op te lossen en heeft langer geduurd

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle