Top geholpen

Bodemplaat lag los ben gelijk geholpen en binnen een uur was ik weer op weg

prettig & snel

zie boven

Onderhoud prima, schoonmaken minder

De auto is van binnen onvoldoende schoon gemaakt en dat verwacht ik toch wel voor een dergelijk bedrag.

Keurig volgens afspraak gehandeld

Keurig geholpen met mijn airco probleem. Garantie Kia was van toepassing, en zo is het ook afgehandeld

Onderhoud uitgevoerd en daarmee is alles gezegd

Onderhoud is, voor zover ik kan beoordelen uitgevoerd. Afmelding van gereed zijnde auto is niet gedaan. Humeurig receptioniste die aangeeft dat dat wel is gedaan en beeindigd abrupt telefoongesprek. Auto van binnen half schoongemaakt. Prijs/kwaliteit verhouding is hier niet goed.

Snelle service, kon er op wachten

Zeer tevreden met Wensink Heerenveen, wou meteen afrekenen maar die was nog niet klaar, tot op heden geen rekening gehad

uitstekend

prima zoals gewoonlijk

snelle service

Snelle service en vriendelijk en erg behulpzaam.

Alles prima geregeld

Een terugroepactie was de reden voor het onderhoud. Snel en deskundig opgelost.

Prima goed geregeld

Contact leggen gaat momenteel niet soepeltjes

Als ik bel met algemeen nummer krijg ik altijd een telefoniste aan de lijn en die verbind dan door naar de locatie. Dat duurt geregeld een minuut of 7. Onlangs werd ik gebeld door een 088 en dat bleek het nummer te zijn van Ford Deventer zelf. Die heb ik nu opgeslagen en rechtstreeks benaderd. Dit verliep weer een stuk beter. In overleg het kleine onderdeeltje zelf vervangen, want het ging om een lampje van mijn buiten spiegel (Ford Focus)

Klantvriendelijkheid is top!

Snelle en goede service! Zeer klantvriendelijk!

Alles was prima

Goed en plezierige mensen.

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden, uitstekend bedrijf met vriendelijk personeel.

Onze ervaring met Wensink Ford Doetinchem is een woord perfect.

Onze ervaring met Wensink Ford Doetinchem is in een woord perfect. Wordt altijd goed en vakkundig gehandeld. Service is goed, prima zelfs.

zeer goed en vriendelijk geholpen

de ervaring en de vriendelijkheid staan bij deze garage hoog in het vaandel

Snel en deskundig opgelost

Had in December 2021 bij een grote beurt een nieuwe accu gekregen maar deze raakte al in maart zijn fut kwijt...Na 1 keer doormeten waar niks gevonden is( ook geen significante lekstroom), is er besloten op aandringen van mij om de accu te vervangen onder garantie. sinds dien probleemloos starten. Zelfs als de auto 3 weken stil staat geen krachtverlies meer. Wensink Harderwijk is heeft een zeer aangenaam en toegankelijk karakter waar de klant echt op 1 staat.

matig

het bezoek aan Wensink Harderwijk was noodzakelijk omdat de onderhoudsbeurt niet correct was uitgevoerd. Versnellingsbak lekte nadat de olie was ververst.

Ik wordt altijd prima geholpen.

Alle medewerkers van de firma Wensink waarmee ik in contact ben geweest zijn altijd uitermate vriendelijk. Ik vind het altijd al heel goed en een bedankje is dus zeker op zijn plaats!

Ondanks de lange levertijd altijd op de hoogte gehouden

Auto in december vorig jaar gekocht. Levering rond mei. Helaas is dit september geworden. Maar regelmatig contact gehad met Marc Ilario. Auto via Ford options. Aan die kant werd alles netjes opgepakt ondanks de vertraging. Configuratie van de auto ging bij Marc prima, evenals de aflevering .

Vakkundig onderhoud door klantvriendelijke professionals

Prima service en een schone auto op de koop toe na een onderhoud beurt. Top. Dank je wel Patrick van Zadel!

Grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd

Zie hierboven

Prima uitgevoerd

Wat ik ook erg waardeer is dat jullie de auto gestofzuigd hebben van binnen; ook de kofferruimte!

gewoon heel goed geregeld

eenvoudig een afspraak gemaakt, en een fiets gereserveerd. Eind van de middag was mijn auto klaar en hadden ze zelfs wat lichte krasjes eruit gepoetst wat een service ; )

Klaar terwijl wacht

Klaar terwijl wacht