Goede sfeer in het bedrijf.

Correcte ontvangst en prettig contact met de monteur.

snelle afhandeling probleem auto

goede en correct geholpen

Prima verzorgd en fijn dat er meegdacht is over de kosten en een aftermarket part is gevonden

Fijn dat er meegedacht is over de kosten en een aftermarket part is gevonden

Een tevrede mens

Vooral de thuis haal/ breng service. Zeker gezien mijn fysieke problemen.

perfect

Gedurende het (lange) voortraject vanwege de lange levering heeft de verkoper Jakob bij uitstekend te woord gestaan en goed de tijd genomen om de situatie en veel andere vragen over de auto met mij door te nemen. Ook bij ontvangst van de auto zeer tevreden over de service en technische uitleg. Overall een zeer tevreden klant!

Voortreffelijk

Er zijn woorden voor

die was bij Martens oke en bij Wensink ook oke

Kom al jaren in deze Ford garage en dat is logisch goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.

Prima hulp

correct afgehandeld

Beurt uitgevoerd conform het abonnement dat ik daarvoor heb. Discussie gehad over subtiel detail dat een afkeurpunt zou zijn voor APK. Daar had de garage gelijk in, hoewel het bijna niet af te leiden was uit de omschrijving van afkeurpunten. Dat vonden ze zelf ook.

Prettig

Goed ontvangen door Mitchel in t Veld. Deskundig en prettig in de omgang

is een goed en net bedrijf

Wordt goed voor mijn auto en mij zelf gezorgd.

Prima service en vriendelijke mensen.

...

Goede, vriendelijke ontvangst en opvolging van het hele koop-verkoopproces

Eigenlijk liep alles vlot vanaf begin tot einde, zonder verrassingen of problemen. Goede en vriendelijke mensen die in het proces betrokken waren.

Prima geregeld

Afspraken mooi op tijd en netjes een bericht als de auto klaar is

Goeie service en goeie uitleg over service contract

Goeie uitleg en oplossing geboden voor een probleem bij de inschrijving van een importauto die niet bij hun gekocht was. Ben zeer tevreden

Zoals verwacht: Uitstekend

Prima ontvangst. Onderhoudsbeurt netjes uitgevoerd (geen vette handafdrukken op de motorkap zoals bij de vorige dealer) Tijdig overleg over meerwerk. Duidelijke uitleg van de factuur.

zoals gewoonlijk uitstekend

Ben al jaren klant bij WEnsink. Ik word altijd prettig en snel geholpen. Mijn auto wordt perfect afgeleverd. Groeten, Hans Barten

Goeie service

Snel en goed geholpen. Auto was binnen 3 uurtjes weer klaar

Prima ontvangen

Gewoon goed

Aandachtpunt, Als je dan nog een vraag hebt tijdens de beurt, krijg je de mensen van doetinchem nooit aan de lijn. Het gaat dan altijd via de centrale, is niet altijd fijn en makkelijk. Rest is gewoon goed, en je wordt altijd vriendelijk benaderd. Groetjes Rob

Vriendelijk en goed geholpen

Was er voor een servicebeurt. Er moest een nieuwe accu in en dat is netjes eerst overlegd. En de prijs viel me nog mee.

Prettig ontvangen en goed tevoren geinformeerd.

Aardige receptionist die mij tevoren op de hoogte stelde van de kosten van de 30.000-km beurt voor mijn auto. Dat de auto als service van binnen gestofzuigd en van buiten gewassen was, is een prettige bijkomstigheid.

Kan ik niet goed beoordelen! Maar het ziet er vertrouwd uit

Heb nog geen ervaring bij Mercedes Wensink. Dit was de eerste keer. Moet nog iets veranderd worden en moet nog terugkomen. Onderdeel was niet in voorraad. Omdat ik geen haast had met de auto kon men zelf de tijden indelen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle