klantvriendelijk aan de balie

Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over de reparatie die is uitgevoerd.

Alles ging naar wens

Geen commentaar.

Correcte behandeling

Diagnose was correct; prognose ook. Het enige echte minpunt is de opbouw van de rekening. Alle boutjes en moertjes worden vermeld, maar niet het aantal uren en de prijzen van de onderdelen. Uiteraard staat er wel een totaalbedrag, maar geen opbouw ervan. En dat stoort me heel erg.

Prima, geen klachten, alles naar wens

Keurig en duidelijke uitleg over de onderhoudsbeurt

Nette en keurige behandeling

was prima, niets bijzonders

beurt is netjes uitgevoerd en alle andere punten zijn prima opgelost

Goed en snel geholpen

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en prima

Service prima zoals Mercedes passend

met de auto op buitenlands kenteken ben ik prima geholpen. Maar ondanks een grote beurt van bijna 3k is er geen leenauto ter beschikking. Dit is een tegenvaller. Ook de introductie als nieuwe klant werd opgevolgd door 4 keer dezelfde vragen over kenteken auto en aan te leveren papieren.

prims

Alles volgens afspraak geregeld

aardig.

klantvriendelijk

Goede, snelle service

Had problemen met auto, werd direct geholpen.

Perfect!!

Door teleurstellende levertijden van nieuwe auto s heeft Wensink een oplossing geboden door tijdelijk een alternatief voertuig in te zetten. Dank daarvoor! Ook de aflevering van de nieuwe auto verliep perfect. Een heerlijk bedrijf!!

Prijs hoog en service ook

Gedaan wat er gedaan moest worden.

De auto was weer snel klaar.

Het is prettig dat je een pas hebt voor pech onderweg. Jammer dat de auto niet gewassen werd.

Geweldige auto

Aflevering is erg goed gegaan al staan er nog wel een paar dingetjes open die volgens mijn verwachting prima opgelost zullen worden

vriendelijk

prettig contact bij afspraak maken, auto inleveren en ophalen.

goed geinformeerd

alles netjes afgehandeld

snelle service

plezierig en snelle service

Fijne Bali mensen . Zijn kundig lossen problemen gied op .

Goede dealer

altijd snel, Vriendelijk, Goed, Deskundig, na de aankoop snel geleverd.

gewoon altijd super!!

altijd netjes snel en goed geholpen heb ook totaal geen gevoel dat er dingen aan de auto gebeuren die niet nodig zijn. en alles gaat in overleg.

Zoals altijd.....uitstekend

Duidelijke communicatie, over de gebreken, en de kosten daarvan.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle