Er ligt geen instructieboek in het Nederlands, wel Pools.

Waardeloos.

Service op mijn Mach-e Ford in een Kia garage...onderdelen niet op tijd binnen, duurt 'geen uurtje' maar toch een dag, ben al ruim twee maanden bezig met een simpele portierstoring. Nu weer een verplaatste afspraak naar weer een maand verder. Gelukkig is de auto geweldig...

Tevreden met de deal die we hebben gemaakt.

Een mooie auto gekocht voor een goede prijs.

Goede ervaringen, maar..

Prettige ervaring alleen ging niet alles zoals afgesproken, o.a. met de verzekering, de accu was vergeten op te laden en het koppelen van de auto met de Mercedes me app heeft een week geduurd. Maar de auto doet het na 1 week prima.

Prima aflevering! Fijne auto.

De aankoop en aflevering van mijn nieuwe CLE verliep vlot en perfect. Alles volgens afspraak. Bedankt!

Goede service ,duidelijk en meedenken

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf

Slechte start.

Bij aankoop gevraagd 1 jaar garantie bij te kopen. Eerst kon dat, later bleek dit voor minimaal 4 jaar mogelijk. � 400.00. De auto stond in de showroom. Schitterend. Bij aflevering kreeg ik niet dezelfde auto. Wel de zelfde kleur, zelfde uitvoering en aantal kilometers maar totaal andere velgen. Hiervoor heb ik de verkoper gemaild maar geen reactie. 500 meter na de aflevering ging er een controlelampje branden. Terug naar de garage. Na 5 dagen was de auto gemaakt. Rijdt nu prima.

ZEER TEVREDEN

PRETTIG

Teleurstellend.

Bij eerste bezoek nog geen kop koffie aangeboden. Wel proefrit gemaakt en inruilprijs gekregen. Op vragen via email daarna foutieve informatie en belofte gekregen die niet is nagekomen. (Geen alarmklasse 4/5 zoals gezegd en terugroepaktie niet voor aflevering uitgevoerd als beloofd. Heb zelf oplossing voorgesteld mbt alarm. Verkoper maakte op mij een nogal ongeinteresseerde indruk.

Prima uitleg voor de uitgevoerde werkzaamheden

Als zeer prettig ervaren , prima geholpen en afgehandeld

Prima Persoonlijke hulp en afwikkeling !! Je bent er geen nummer Fijn gevoel aan over gehouden Oude auto er ingeruild op een nieuwe auto

Erg prettige ervaring

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan Wensink Leeuwarden na aankoop van een gebruikte auto aldaar. De verkoper neemt de tijd, zal niets overhaasten of opdringen. Ik ben 2 keer voor een proefrit langgewenst voor dezelfde auto, en dat is ook totaal geen probleem. Keurig te woord gestaan, tevens werken er mensen met kennis van zaken, in de verkoop en de werkplaats. Ook een goed en marktconform aanbod gehad voor mijn inruil auto. De aflevering was prima, de auto netjes in orde, en er was alle tijd voor de uitleg van de auto. Hele fijne ervaring!

Aflevering auto prima verzorgd en afgewikkeld

Aflevergesprek en uitleg goed verlopen. Auto zag er ook keurig en netjes uit. Dus wij waren tevreden. Minpuntje wel dat de kilometerstand van de auto aangaf ca. 39.000 km en op "mijn wensink" stond een kilometerstand van ca. 142.000 km. Was toch een beetje een domper omdat bij mij gelijk de alarmbellen mbt kilometer****** gingen rinkelen en het enige dagen duurde voordat uitgezocht was waardoor er zoveel verschil inzat. Jammer.

Goed +

Goede ontvangst, informatie en aflevering. Inruilprijs oude auto viel tegen; hiervoor eigen adres gezocht. Eerste kilometers van mooie Puma zijn veelbelovend. Vooral hoge instap, wegligging en souplesse van (de wat brommende) motor vallen op.

Top geholpen.

Zeer vriendelijk en vakkundig opgelost.

Goeie ontvangst. trage afwikkeling

Ontvangst was goed, mooie showroom aardige mensen. Ik werd naar mn werk gebracht met mijn eigen auto waarbij de Mercedes employee de stoeprand raakte met mijn velg. Er lijkt geen schade te zijn maar toch. Ik had graag een proactieve opvolging hierop gehad. Ik moet een reparatie aan mijn bestuurdersstoel hebben en hoor niets meer!!! Heel matig, was bij Tesla (.....) beter....

Goede service en uitleg

Er is de tijd genomen me een en ander duidelijk toe te lichten.

Goede service en vriendelijk personeel

Keurig geholpen en vriendelijk ontvangst in de werkplaats.

Meer dan ik had verwacht

Behalve dat het mankement is verholpen kreeg ik de auto schoon terug.

Top medewerkers.

Super ontvangen en goed geholpen zowel als meegedacht door de medewerkers. Vriendelijk en aangenaam ;).

De ontvangst en de gesprekken bij Wensink in Groningen waren bijzonder prettig. Geen snelle jongens� maar wat oudere ervaren mensen die het in zich hebben om op een bijzonder aangename wijze je een auto te verkopen.

Zeer goede service

Worden altijd zeer goed behandeld door Adem. Zeer klantvriendelijk en heel duidelijk in zijn uitleg. Hij staat ook altijd voor je klaar als je vragen hebt.

Goede ervaring twijfel bij een bijgeluidje

Zie boven zoals altijd fijne auto maar er zit grens een bijgeluidje

dik in orde als vanouds

krantje - koffie - fruit