Telefonisch slecht bereikbaar

Telefonisch slecht bereikbaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Prettige mensen om te verkopen en garage mensen gezien

Prettige mensen , duidelijke uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Discussie

Prima geholpen met het oplossen van mijn navigatie maar probleem over de kosten Ik meende te begrijpen dat 2 acties onder een zouden vallen mits binnen 2 weken en dat de kosten ex leen auto €.175 zouden zijn en nu is de factuur ruim €.350 Onder protest ondertussen betaald maar wel een mail gestuurd, nog zonder reactie Mvg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Prima service en deskundige mensen.

Ik had ervaring met Wensink in het verleden maar door omstandigheden is dit verwatert. Prima contact gehad met Maurits van de Wal en deze heeft ons weer bij Wensink gebracht. Dank u voor de goede service en nog een prettig weekend toegewenst.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Ongewoon lange wachttijd bij bandenwissel

Ingeplande bandenwissel was onjuist verwerkt. 2,5 uur kwijt!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Chapeau !

Wat een verademing in de provincie. Hier hebben de mensen nog tijd voor je en word je nog op een hartelijke manier ontvangen. De service van de auto B1 was fantastisch. Ook het belangrijke gevoel dat je auto eerlijk beoordeelt wordt zonder met een lijst onderdelen te komen die helemaal nog niet aan vervanging toe zijn. Hier kom ik graag voor naar Heerenveen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Auto werd keurig door een hele nette medewerker opgehaald en vervolgens brandschoon weer terug gebracht. Top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Oplossingsgericht adviserend

Positief

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

zeer klantgericht

goed en correct geholpen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Uitstekende begeleiding bij de koop van mijn nieuwe auto!

Ivan heeft ons heel goed geadviseerd in de zoektocht naar een nieuwe auto! Communicatie was heel fijn waarbij echt de tijd werd genomen. Van het ophalen van de auto werd een “feestje” gemaakt en de uitleg was helder. Inmiddels de eerste km gereden en heel blij met de auto. Zo relaxed om nu met de auto naar mijn werk te gaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Alles prima

Prima geadviseerd alles naar wens

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Super service!

Het koopproces en de aflevering uitstekend verlopen. Wat betreft "centraal" geleverde diensten minder tevreden, het omzetten van onderhoudscontract en de afhandeling daarvan, niet correct!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Backoffice top!

De backoffice en monteurs zijn fantastisch! Accuraat, denken mee en correct. Wat een verschil met de verkoop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

ik ben een tevreden klant.

IK kwam voor mijn jaarlijkse service beurt en was zeer tevreden over de vriendelijke benadering van her personeel plus dat ik de auto weer netjes werd afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

prima geholpen, leuke auto gekocht

Ik had een hybride Mercedes GLC 300e gespot. deze was net binnen en kon ik in de ongepoetste versie een proefrit maken. Helemaal prima. Gekocht en werd keurig gepoetst en geleverd. Het onderhandelen over inruil/bijbetalen ging soepel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Professionele aanpak over het gehele werkproces

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Gewoon goed

De werkplaats is gewoon goed! Doen er alles aan voor een goed resultaat. Dankjewel team Apeldoorn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Goede communicatie, vriendelijke behandeling, auto weer prima in orde.

Dure reparatie, maar auto is weer prima. Fijn dat het direct kon.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Prettige auto om in te rijden, maar alleen veel te veel knoppen en mogelijkheden.

Bijzonder goede contacten/medewerking van Auto Zutphen-Lochem te Zutphen m.n. Erwin Docter. Zeer slecht te spreken over de de arrogantie van Ford-NL.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Zoals gewoonlijk prima service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Tevreden

Ik ben tevreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Heerlijke auto, geweldige service van Jeroen Wolters KIA Lelystad

Al voor de aanschaf, werden we al uitstekend geholpen door Jeroen Wolters. Prima uitleg over de auto, proefrit was goed voorbereid. Overdracht auto was perfect. Ook het nabellen na een paar dagen over of de KIA NIRO beviel , geeft aan dat Jeroen echt meedenkt en mee leeft. Kortom perfecte service van een geweldige verkoper

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Snel en vakkundig storing verholpen.

Mijn laadklep wilde niet meer openen. Na een korte analyse werd euvel verholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Klantgerichtheid

Goede communicatie over de verrichte werkzaamheden.

Eerlijk betrouwbaar bedrijf

Zeer Vriendelijk kundig personeel. Een echte Mercedes benz specialist. Na het diagnose stellen werd ik gebeld wat er moest gebeuren. Vooraf werd keurig de prijs vast gesteld. Geen verassingen achteraf. En het probleem is verholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Lippestraat 2