De Verkoper verdient een dikke 10

Vanaf het eerste contact over de aankoop van een nieuwe Kia was de informatie en mogelijkheden van grote kwaliteit. Ook bij de aflevering van de auto kwam nadrukkelijk naar voren dat de verkoper en de stagiaire uitgebreid kennis van de auto hebben.

Correct en doelmatig.

Prima.

Chaotische receptie

Kom binnen, goedemorgen staan 3 man 1 vrouw geen oog voor mij wordt ook niks gezegd. De afspraak wordt doorgenomen en wijkt helemaal af van mijn afspraak gemaakt via internet kleine beurt en apk. De dame begint over nieuwe uitlaat en banden??? Na gebeld te zijn, dat de auto klaar was, kwamen wij hem halen en wilden de betaling gelijk via pin doen. Kon niet alles lag eruit factuur kon niet gemaakt worden kon wel enkele weken duren i.v.m. overname. Prima wachten af 10 okt2022 .Zaterdag 29 oktober brief met herinnering van betaling geen factuur alleen totaal bedrag. Gebeld, antwoord bel maandag maar weten wij niks van kunnen wij ook niet bij komen. Dan zijn er zaken tijdens de beurt geweest waar wij niet om hebben gevraagd. Sleutels 2 weken ervoor geweest voor nieuwe batterij nu waren ze weer vervangen. Kort om, het aangegeven op de site neemt men niet over, men doet maar wat. Ik weet nog niet of ik wel bij jullie terug kom, ik wens jullie veel succes, en het advies om kortere lijntjes te houden. groeten Roel Goeree

Perfecte controle alleen terug komen onderdelen. Niet voorradig

Goede ervaring

zie beoordeling hierna. niets aan toe te voegen

Uiterst snel geholpen En dat op maandagmorgen.

snel geholpen

Netjes ontvangen, snel geholpen. Het ging slechts om het vervangen van een lampje van de dagrijverlichting.

Vriendelijk, betrokken, transparante service in Zevenaar

In Zevenaar ben ik hartelijk ontvangen door Tonnie. Erg vriendelijk met een lach, toegankelijk, welkom. Ik werd erg verrast door het filmpje die ik ontving an de monteur over mijn auto waarin werd toegelicht wat er gedaan is en wat geadviseerd werd om te laten doen. Heel erg transparant. Super fijn! Mijn auto was zelfs weer schoon. Jullie gaan voor een 10, van mij krijgen jullie ook een 10.

Super goede service

Alles was naar wens behandeld. Probleem opgelost.

Gebrek aan communicatie

Extra opgegeven zaken (curbed banden achter, defect interieurlampje) niet verholpen, zonder enige communicatie hierover.

Te duur

750 euro voor een reguliere beurt is simpelweg te duur

Dikke min

Ik vroeg bij aflevering auto: hoe laat is de auto klaar? A: 14:00 staat hij klaar dat moet lukken! Heb nog zitten wachten tot 16:00 uur! En wat denk je? Doen ook de ruitensproeiers aan de chauffeur kant het niet

Prima !

Via internet een afspraak gemaakt op korte termijn. Alles zoals verwacht, echter parkeren en aanwijzingen daarvoor verdienen verbe******.

Volg afspraak

Algemeen goede service

1 punt van aandacht: als men de motorkap dicht doet dan graag ook goed dicht doen?

Klantvriendelijk. Perfect

Conform afspraak, vlot en vriendelijk geregeld

Goed en vriendelijk personeel

Heel tevreden

Ver weg

Moet dertig minuten rijden om bij dealer te komen

Niet geleverd wat is aangeboden door Wensink

Ik ben maandagmorgen 31 oktober 2022 geweest voor de bandenwissel. Toen dit klaar was heb ik de sleutel ontvangen en ben naar de auto gegaan. Ik heb even bij de wielen gekeken en deze waren vies en smerig!! Terwijl er bij jullie wordt aangeboden: banden reeds op velg wisselen (incl. Opslag en wassen bij LM velgen) zowel de buitenkant was smerig, maar zeker ook de binnenkant van de velg was zwart en vies. Ik ben teruggegaan en gevraagd of de medewerker even wilde kijken. Hij bevestigde zelf ook dat hier niets aan gedaan is!! Hij heeft binnen even overlegd en ik krijg een i-clean waspas, leuk en aardig maar als ik hier naar toe gaan, wordt de auto gewassen maar de binnenkant van de velgen blijven zwart en smerig. Ik ben zelf zeer zuinig met mijn Mercedes en nu rijd ik een half jaar rond met vieze en smerige velgen, wat niet Mercedes waardig overkomt. Wel zal ik straks een rekening krijgen van de totale bandenwissel met wassen meegerekend. Slordig hoe hier mee om wordt gegaan. Daarnaast wordt ik in de loop van de dag gebeld dat de monteur vergeten is de wielmoer weer in het doosje te stoppen. Of ik deze maar even kan komen ophalen!! Tevens heb ik een mail gestuurd naar Wensink Deventer, met de afhandeling van mijn bandenwissel. Er zou met mij contact worden opgenomen, maar ook hier hoor ik niets meer van terug. Jammer dat de kwaliteit op deze manier achteruit gaat. Dit zijn mijn bevindingen, ik ben iemand als het goed gaat, dan meld ik dit, maar als het dan niet gied gaat, meld ik dit ook.

Snelle service

Snelle diagnose en goede oplossing. Top geregeld.

Prima geholpen

Goede ontvangst, koffie en leenfiets is aanwezig. Verder niet veel te vertellen, kwam voor een wintercheck.

zeer tevreden

Al 5 jaar laat ik mijn Vito 120 nu onderhouden door Wensink, daarvoor jaren gebruik gemaakt van merkloze garages. Ik ben tot nu toe zeer tevreden zowel over de service als de berekende prijzen. Vooral dat laatste is to nu toe zeer meegevallen.

Zeer goed geholpen

Wagen voor onderhoud gebracht Sms gehad dat auto klaar was en op tijd. Ben tevreden

Je komt in een warm bad bij het vriendelijke personeel in Lwd

je wordt vriendelijk ontvangen en het vakkundige personeel in de werkplaats PKW Lwd zorgt er voor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. er wordt altijd koffie aangeboden door de receptie. bij evt mankementen wordt goed uitgelegd wat er aan mankeert en wat het gaat kosten. kortom zeer tevreden !!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle