Frusterend

Weer gezeur over wat wel en niet moet bij een beurt. Altijd meer dan de Kia app aangeeft. Denk om uw garantie !!

Prima moest even wachten masr koffie was goed

aan de afspraken werd voldaan

Wederom prima geholpen

Bandenwissel, reparatie en beurt zijn uitgevoerd.

Alles klopt

Prima geholpen

Prettige ervaring

Fantastische auto die voldoet aan alles!

De auto, geweldig. Moest even wennen aan de vele opties, maar dat kwam meer omdat mijn oude auto die niet had. Het personeel is zeer vriendelijk, ben altijd super goed geholpen. De verkoper, Marcel, krijgt een extra pluspunt. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Waarom een 8 en geen 10? De auto heeft 3 maanden op het parkeerterrein gestaan omdat hij veel te vroeg binnen was, ondanks dat er bij de bestelling was aangegeven dat hij pas 1-11 geleverd kon worden. Ook kan de communicatie telefonisch iets beter. Toen er een ongelukje gebeurt was vlak voordat de auto geleverd was, wat natuurlijk gewoon kan gebeuren, moest ik meerdere keren zelf achter de status aan.

Zoals altijd keurig geholpen

Heel fijn dat afspraken worden nagekomen.

Heel vriendelijk

Mijn gegevens aangepast ivm met verhuizing Goed geholpen daarna kopje koffie gedronken en was mijn auto klaar

Ik ben zeer snel en zeer goed geholpen!

Ik had een lekke band; de banden achter moesten worden vervangen, terwijl ik de auto weer nodig had binnen enig uren. Ik ben zeer snel geholpen waarbij de auto ook nog eens is opgehaald, kortom een uitstekende service!

Fijn. Snel geregeld en een goede leenfiets.

Snel. Goed.

Zeer Slecht

Over de service van de mensen in de werkplaats heb ik geen klachten. maar de rest van het Mercedes imperium is zo verschrikkelijk slecht. 1 heb de auto in 2021 december gekocht. met onderhoud voor 2 jaar. 12x autowassen, trekhaak 3500 kg. wat is het resultaat. was bonnen zijn vorige maand Oktober binnen gekomen. Bonnen !! hadden we ik de tweede wereldoorlog voor voedsel. trekhaak gewicht is ook nog niet voor elkaar Waarom ???? al tig keer kontact gehad met Heer Roelofs. maar hij belooft gouden bergen maar er gebeurt niets. deze week onder houd voor de bus en je raad het al gewoon een factuur op de mat. Goed systeem bij de Wensink. dan was er nog een akkevietje dat de bus bijna van de brug is gevallen omdat deze was ingestort, monteur bijna geplet. daar mist dus ook het nodige onderhoud . koste ons weer een dag zonder service auto.

Vriendelijke mensen...goede service...

Hard achteruit gegaan na de verhuizing.

Door Dany en Mitch is het dat ik nog bij Wending kom. Jeren geven goed advies en staan voor hun werk. Afspraak gemaakt, via service nummer voor de Picanto, 8 weken wachten. Dus langer dan 1 jaar weer een beurt en dan was de garantie vervallen. Langs gereden en door de heren is het gelukkig nog goed gekomen. In Amsterdam kon ik binnen 5 werkdagen terecht. Hou mijn hart vast als de ProCeed binnenkort aan zijn beurt toe is.

Prima service.

Vriendelijk en vookomend geholpen, klant vriendelijk.

Zorg alleen voor een vervangende auto indien dit nodig is met het uitlopen van de werkzaamheden aan de auto. Deze tip wil ik jullie meegeven, verder was alles naar wens.

Alles snel geregeld

Max Rieff heeft alles snel geregeld. Compliment.

Super geregeld!

super

Snelle en goede service!

Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Zeer goede service

Zijn super tevreden

Zeer plezierige service

Prima ervaring

alles volgens afspraak gedaan

auto schoon en gewassen terug gebracht duidelijke afspraken gemaakt en uit gevoerd

Kei goed

Kei goed Ik word altijd goed en netjes ontvangen en behandeld

Heel erg goed

Vanaf eerste moment fijn contact met de verkoper!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle