Ontzettend goeie service, wordt goed naar geluisterd wat je wensen zijn

Duidelijk en betrouwbaar

Goede service aan de balie en tijdens het wachten een lekker kopje koffie!

Niet best.

Ik ben geschrokken van de ondeskundigheid en desinteresse van de verkoper. Verkoper wist niet waar auto vandaan kwam (het betreft een importauto) en had geen kennis van dit specifieke model (puma st-x). De aflevering was een enorme afknapper, alle velgen van de auto waren aangetast door velgenreiniger die niet was verwijderd. Er moest een monteur bijkomen die een halfuurtje aan het poetsen en polijsten is geweest om alles te fatsoeneren. Of de velgen blijvende schade hebben opgelopen(beschadiging van de coating) zal moeten blijken na de winterperiode. Reactie verkoper: ik heb het niet gezien. Dat wil er bij mij niet in; hij heeft de auto niet geinspecteerd voor aflevering wat een normale gang van zaken zou moeten zijn. Kortom; een heel vervelende ervaring en geen reclame voor wensink.

Wachtruimte is voor een Mercedes servicepunt armetierig. Geen lectuur of krant .

Prima service. Erg klantvriendelijk en je wordt altijd op de afgesproken tijd geholpen.

Prima geholpen

De dames van de werkplaatsreceptie waren zeer vriendelijk en straalden deskundigheid uit.

Mooie bestelbus

Goed en duidelijk advies gehad.

Net ontvangst en prima afhandeling van werkzaamheden

Kwam voor een APK keuring. Werd netjes ontvangen en de werkzaamheden werden prima afgehandeld.

Meer duidelijkheid gewenst

Bij aankomst mocht je in de rij staan om geholpen te worden (iedereen komt tenslotte rond 08:00 zijn auto die dag inleveren). Er was (nog) geen map aangemaakt voor de auto waardoor dit nog gedaan diende te worden bij aankomst. Gedurende de dag wordt je niet (echt) op de hoogte gehouden van de voortgang en om 17:00 wordt je (pas) gebeld dat je auto klaar is en zie dan nog maar binnen een half uur (tot sluitingstijd werkplaats) met het OV bij Wensink te komen. Een beetje meer communicatie ed zou wel fijn zijn.

Behandeling steeds prettig en behulpzaam

Afgezien van extreem lange wachttijd voor de aflevering van de auto, altijd correct en behulpzaam geholpen. Verkoper toonde ook alle begrip voor onvrede over lange wachttijd. Extra tijd werd uitgetrokken voor instructie van de auto.

Top service!

Door omstandigheden kon ik de auto, in tegenstelling tot wat ik eerder had aangegeven, niet de hele dag laten staan. De medewerker heeft naar mogelijkheden gezocht, schuiven met de planning, waardoor ik kon blijven wachten en snel weer op weg kon. Zeer klantvriendelijk personeel.

Normale bandenwissel

Duurt langer dan bij formule 1

Goede service, snel weer klaar

Auto gebracht voor onderhoud en bandenwissel, was vlot klaar, en auto was mooi gewassen!

Ben goed te spreek

Maar had gevraagd om kopie van de Rekening, En zal ik krijgen maar heb nog niks ontvangen van jullie uit Emmen. Dus toch nog min puntje. Maar verder was alles goed geregeld

goed bedrijf met kundig vriendelijk personeel

oke

netjes gewerkt

Hoge kwaliteit en zeer persoonlijk.

Telefonisch erg vriendelijk, de kwaliteit en mogelijkheden zijn erg hoog en ze kwamen mij goed tegemoet toen ik ziek was om mijn afspraak alsnog door te laten gaan.

Top service

Dank aan Peter van Wensink Nijmegen voor het ingang zetten van de reparatie van mijn auto. Vanwege garantie was het lastig welke vestiging de reparatie mocht uitvoeren.

Zoals aangegeven via de website zou ik mijn auto de avond voor de servicebeurt achterlaten en mijn auto sleutel in de brievenbus deponeren. Echter, ik kon geen brievenbus vinden, gelukkig was er nog een monteur aanwezig die mij verder heeft geholpen. (Er hing nog geen brievenbus) :)

Goede service bij jullie top

Goed geholpen

Snel geholpen met vervanging airbag passagier zijde.

Prima service, zeker gezien het onverwachte karakter van de melding

Voorkomende ontvangst, verwezen naar koffiehoek met lectuur e.d. om de tijd te doden.

Vriendelijke en adequate ontvangst en behandeling

Bij de garage word ik altijd vriendelijk ontvangen, is er flexibiliteit en reageert men snel en daadkrachtig. Daar hou ik van.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle