Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg

Heel prettig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Wederom goed

Sinds ik Mercedes rij heb ik mijn auto’s bij Wensink in onderhoud en werkelijk waar nog nooit maar dan ook nog nooit iets meegemaakt dat er iets niet goed ging. Niet omdat mijn verwachtingspatroon laag is maar de service is gewoon goed. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Tot de volgende beurt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Goed behandeld, prima ervaring.

Je stapt na bijna 16 jaar in een nieuwe wereld

De KIA Plus Advanced 58,3 kWh rijdt heel fijn. Beschaafd geluid en comfortabel rijden (hobbels worden niet had doorgegeven). Ik praat even voor mijn vrouw die de meeste kilometers rijdt. De vele instelmogelijkheden en de vele assistentie die je krijgt is heel plezierig, maar wel even wennen. Het is nog een speurtocht naar wat er allemaal kan en hoe ik dat voor elkaar krijg. En waar ga ik sowieso gebruik van maken en waarvan niet. Ik ben nog standaard handelingen aan het verrichten die ik bij mijn vorige auto deed, maar nu niet meer nodig zijn. Inmiddels 2x opgeladen tot 80%. Het verbruik is wel meer dan ik had verwacht. Mogelijk moet de onderdelen van de auto, omdat hij nieuw is, eerst even indraaien. Misschien zijn we nog niet gewend, hoe je zuinig moet rijden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Uitstekend geholpen

We werden hartelijk ontvangen en heel goed geholpen. De auto die we op het oog hadden stond klaar. Na een proefrit waren we overtuigd en hebben de auto gekocht. Ook een behoorlijke prijs voor onze vorige auto gekregen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Prettig vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Very good services

New car delivery performed with client satisfaction in mind.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Auto heeft het vertouwen na 8 dagen al verloren.

Na aan koppelen caravan en 5 km rijden motor alarm eerste service punt Wensink Assen. Geen direct duidelijk antwoord wat de storing veroorzaakt, er is een software update gedaan en kijken wat het ons breng, was nog even in staat om de auto terug te geven, maar onze vakantie stond ook voor de deur. Service Wensink Assen was prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Gewoon een goede garage, vriendelijk personeel

Als in de titel.

Fantastisch

We werden door verkoper Bas Cremers fantastisch geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Goede communicatie en goed werk

Prima werk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Ik kon snel terecht voor de eerste servicebeurt, wel jammer dat er voor een leen auto betaald moet worden. Tevens was het netjes als de bus even gewassen werd (gebeurde bij mijn vorige garage wel). Verder niets aan te merken op het personeel, netjes geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

netjes volgens afspraak geholpen

netjes volgens afspraak geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Snel en goed geholpen

Prettige sfeer

Altijd goed geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Geweldige snelle service geboden door Barbara

Onderweg tijdens onze vakantie begaf de klimaatregeling van onze Ford het. We reden toevallig langs fa. Wensink in Deventer. Ben er naar binnen gegaan waarna een zeer vriendelijke en vrolijke Barbara direct actie heeft ondernomen door in overleg met een monteur te besluiten om het defect te onderzoeken en te verhelpen. Hierbij hebben ze zelfs besloten om het onderhoud aan een andere auto in overleg met de klant een dag uit te stellen. Tijdens de reparatie hebben wij gebruik mogen maken van hele mooie elektrische fietsen en daarmee een klein rondje door Deventer gereden. Uiteindelijk is het defect zeer snel gerepareerd. Nogmaals hartelijk dank Barbara en monteur voor jullie actie’s

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Kleine vestiging waar je als klant wordt behandeld

Monteurs verdienen een pluim en vooral Friso en Michel die horen bij het inventaris

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Drachten

Met een zeer goed gevoel ben ik huiswaarts gekeerd.

Naar volle tevredenheid ben ik geholpen.

Duimpje

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

super service

super service

Vriendelijke en deskundig hulp

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Goed op de hoogte gehouden van de levertijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Duidelijk en prettig

De omschrijving in één zin lijkt mij voldoende

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Na een reparatie van 1800 euro een vuile auto terug.

De afgelopen jaren was het gebruikelijk dat de auto gewassen werd na een beurt. Helaas was dat nu niet (meer?) het geval, ondanks de hoge rekening van 1800 euro.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Zoals altijd vridndelijk personeel en juiste informatie.

Zeer positief

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere