geen goede ervaring

de trekhaak montage verliep naar een totale verminking van mijn auto grote stukken uit de bumper gezaagd .plus bumperlak beschadiging ik ben er mee terug geweest Erik Kooi heeft er notitie en foto,s van genomen en zij mij hier de zelfde dag nog over terug te bellen dat was 06-03-2024 nu 09-03-2024 2 werkdagen later nog niks gehoord . sorry dat ik het zeg dit is niet Mercedes waardig

deskundige behandeling precies op afspraak

het voelt heel vertrouwd je auto hier in onderhoud te hebben

Prettig verlopen

Prettig

Goed en professioneel

prettig geholpen door Marc

slecht

het presenteren van een gezien de verrichte werkzaamheden (in een zeer kort tijdsbestek) veel te hoge rekening voor een eerste beurt van E 528. Hier over is reeds zeer uitgebreid tel. gesproken met uw medewerker, die overigens wel steeds correct bleef, maar die het verschil van een uur werk en een onderdelenprijs van circa e 130 van zegge e 300 niet goed kon uitleggen aan een automonteur met 40 jaar ervaring die het gesprek voerde

Spontaan binnen gelopen en door een erg enthousiaste, hongerige verkoper in mijn EV9 gepraat. Ik waardeer zijn zin in verkoop! Dat kom je niet vaak meer tegen.

Zoals het hoort!

Gewoon prima!

Goed onderhoud gepleegt

Auto is prima behandeld. Jammer is alleen dat in het afsprakensysteem zoveel misgaat!

Software update

De update voor software is nu slecht. Ik had geen problemen, nu wel

Prima geholpen

Mocht meekijken, snap weer meer van de auto.

Vriendelijke en professioneel

Mijn auto voor een periodieke controle gebracht. Persoonlijk een afspraak gemaakt. Totale ervaring was zeer positief en professioneel.

Prima!

Positief als je maar op tijd een afspraak maakt. Beurt netjes uitgevoerd.

Terug roep actie van de fabriek

Je dient dan ontzorgt te worden volgens mij

Wij werden behandeld zoals het hoort

Prima zo

Zorgvuldige organisatie rondom het verrichte onderhoud van de auto

Er ligt geen instructieboek in het Nederlands, wel Pools.

Waardeloos.

Service op mijn Mach-e Ford in een Kia garage...onderdelen niet op tijd binnen, duurt 'geen uurtje' maar toch een dag, ben al ruim twee maanden bezig met een simpele portierstoring. Nu weer een verplaatste afspraak naar weer een maand verder. Gelukkig is de auto geweldig...

Tevreden met de deal die we hebben gemaakt.

Een mooie auto gekocht voor een goede prijs.

Goede ervaringen, maar..

Prettige ervaring alleen ging niet alles zoals afgesproken, o.a. met de verzekering, de accu was vergeten op te laden en het koppelen van de auto met de Mercedes me app heeft een week geduurd. Maar de auto doet het na 1 week prima.

Prima aflevering! Fijne auto.

De aankoop en aflevering van mijn nieuwe CLE verliep vlot en perfect. Alles volgens afspraak. Bedankt!

Goede service ,duidelijk en meedenken

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf

Slechte start.

Bij aankoop gevraagd 1 jaar garantie bij te kopen. Eerst kon dat, later bleek dit voor minimaal 4 jaar mogelijk. � 400.00. De auto stond in de showroom. Schitterend. Bij aflevering kreeg ik niet dezelfde auto. Wel de zelfde kleur, zelfde uitvoering en aantal kilometers maar totaal andere velgen. Hiervoor heb ik de verkoper gemaild maar geen reactie. 500 meter na de aflevering ging er een controlelampje branden. Terug naar de garage. Na 5 dagen was de auto gemaakt. Rijdt nu prima.

ZEER TEVREDEN

PRETTIG

Teleurstellend.

Bij eerste bezoek nog geen kop koffie aangeboden. Wel proefrit gemaakt en inruilprijs gekregen. Op vragen via email daarna foutieve informatie en belofte gekregen die niet is nagekomen. (Geen alarmklasse 4/5 zoals gezegd en terugroepaktie niet voor aflevering uitgevoerd als beloofd. Heb zelf oplossing voorgesteld mbt alarm. Verkoper maakte op mij een nogal ongeinteresseerde indruk.

Prima uitleg voor de uitgevoerde werkzaamheden

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle