Goede service, maar 2 uur wachten bij een kleine beurt is lang

De service is goed, keurig voor af de extra werkzaamheden door genomen. Echter meer dan 500 euro voor een nieuwe accu vind ik duur.

Goede service onder garantie

Klanttevredenheidssamenvatting – Mercedes EQA 300 4MATIC De garantie‑reparatie aan mijn Mercedes EQA 300 4MATIC is over het algemeen zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. De diagnose werd correct opgepakt, de elektromotor is volledig onder garantie vervangen en de auto was zelfs eerder gereed dan verwacht. De technische uitvoering lijkt uitstekend: de auto rijdt weer soepel, foutmeldingen zijn verdwenen en alles functioneert zoals het hoort. De communicatie tijdens het proces had iets vollediger gemogen, althans bij het ophalen. Het ontbreken van een standaard werkplaatsrapport bij zo’n grote ingreep maakte het noodzakelijk dit zelf op te vragen. De uiteindelijke documentatie en transparantie zijn echter netjes aangeleverd door Max Hazeleger. Al met al ben ik tevreden over de kwaliteit van de reparatie, de klantvriendelijkheid en de snelheid van oplevering. De service is betrouwbaar en professioneel, met ruimte voor kleine verbeteringen in proactieve communicatie en documentatievoorziening.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

fantastisch

ik ben vaste klant geworden in wensink Emmen. dat komt omdat ik daar met respect wordt behandeld dat komt omdat mij. auto ook met respect wordt behandeld stephen,natasha,theo elders,remco jullie allemaal bedankt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Prima ontvangen op geplande afspraak

Verkoper waarmee de afspraak gemaakt was, had een uitlopende aflevering. Door een collega van hem werd de afspraak overgenomen en heb een plezierig informatie gesprek gevoerd.

Snelle service

De Sprinter had s'morgens startproblemen en bij terugkomst s'middags alles laten doormeten. Dit werd meteen gedaan. Niets kunnen vinden maar mooi dat dit meteen kon.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Goede snelle service

Zowel voor de afleverafspraak als tijdems de afspraak ben ik goed geïnformeerd en goed geholpen. Het was alleen bij binnenkomst in de showroom niet helemaal duidelijk waar ik me moest melden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Wel goed geholpen

Ben wel goed geholpen alleen voor een accu tijd 20 minuten om dat te vervangen vindt ik 518 € aan de Hoge kant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Zeer goed geholpen door vriendelijke en meedenkende verkoper

Het was een ongepland bezoek aan de prachtige showroom in Zwolle. Wij troffen daar toevallig de auto aan met exact onze gewenste kleur en uitvoering. In gesprek met de verkoper kwamen we snel tot een overeenkomst. We konden de auto, ondanks de drukte, al binnen een week ophalen. De aflevering verliep zoals het hoort. Kortom; zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Ik werd zeer goed ontvangen toen ik de auto brach. Kreeg koffie aangeboden, de auto werd meteen aan genomen en in de werkplaats gezet, kon mee kijken. Netjes stuur hoes en plastic over de stoel. Ik had onderhouds contract gedaan en Kreeg overal antwoordt op. Fij om heen te gaan.

juist en netjes behandelt

goede service

goede service goede vito bus gekocht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goede en heldere communicatie

Mijn contactpersoon was Erik, hij was erg punctueel en flexibel. Regelde alles op tijd en volgens afspraak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Mijn 3e mercedes bij Wensink gekocht, dit met volle tevredenheid.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Altijd goede service

Ik kom al 11 jaar bij Wensink in Emmen. De service is altijd goed. Ik wordt in de ochtend naar kantoor gebracht en in de middag komt mijn auto weer terug.

mooi en goed rijdend

Zeer mooie auto. Rijdt geweldig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Vriendelijke professionele medewerker

Geïnteresseerd en goed uitleggen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Zoals gewend van de jongens en dame, prima geregeld en ontzorgt!

Er wordt meegedacht, vervangend vervoer top geregeld. Zeer vriendelijk en servicegericht!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Dit keer was het wel een tegenvaller

We hebben een jaar probleemloos gereden dankzij jullie onderhoudsplan en zorg van de medewerkers voor onze auto. Ook dit jaar moest de auto voor de jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt, waar zoals ieder jaar ook weer slijtagedelen zijn vervangen. We houden steeds rekening met 2000 euro aan onderhoudskosten. Echter dit jaar ging er binnen een week na het onderhoud een klep stuk wat resulteerde in een gereviseerd kop en direct daarna faalde de temperatuursensor. Ik heb aangegeven dat dit een kabelbreuk is omdat de temperatuur af en toe zonder aanwijsbare reden direct naar de hoogste stand ging. Tussen deze momenten functioneerde deze goed. Hierop werd een analyse gedaan en de temperatuursensor vervangen. Probleem was niet opgelost en hierop heb ik met Bob het probleem besproken en is er een bypass gemaakt gemaakt en dat heeft gewerkt. Echter krijgen we hier wel een rekening voor van 400 euro, weliswaar gereduceerd met de sensor, die niet defect stuk en niet eens zo heel duur is. U kunt zich voorstellen dat dit zo voor de Kerst een flinke financiële tegenvaller is, mede gezien de opeenvolging van defecten na een onderhoudsbeurt. Als zaken er aan zitten te komen dan hoor dat graag. Wij hebben een oude auto maar wel een die door Wensink goed wordt onderhouden. Preventief onderhoud en eventueel inspectiemomenten die dit in kaart kunnen brengen hebben wij liever dan Break-Down Maintenance. Al met al hebben we dit jaar aan 4500 euro aan kosten en dat hebben we niet zo even liggen. Ik ben zelf SWTK'er en weet dat onderhoud goedkoper is dan nieuw rijden maar enige voorspelbaarheid in kosten is wel wenselijk. En ik vind dat de klant niet mag opdraaien voor schade tijdens onderhoud. De auto rijdt weer prima en we hebben geen sensorprobleem meer gehad de afgelopen dagen en gaan ervan uit dat we weer een jaar probleemloos kunnen rijden. In maart willen we de auto nog wel even op de brug hebben bij Schade, zodat puntjes bijgewerkt kunnen worden op roest.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Correct geholpen

Op tijd aan de wekzaamheden begonnen, snel opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

De klacht is gerepareerd maar veel te duur!

De kosten van deze reparatie vielen mij erg tegen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Uitstekende service en klant vriendelijkheid.

Erg leuk om de auto te bevrijden van het kleed en de nieuwe auto in ogenschouw te nemen. Vriendelijk en behulpzame verkoper. Top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Klant word hier gewardeerd !

Klant word hier nog gewaardeerd , en ze luisteren naar de klant . Zo zeldzaam in de huidige tijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Precies zoals we hadden afgesproken

J

Lippestraat 2