Eindelijk weer positief

Sinds er nu een andere medewerker aan de balie zit heel positief, vorige medewerker heeft mij bijna weggejaagd door zijn onkunde en ongewenst gedrag wat bijna asociaal was. Nu echt heel blij hoe het is verlopen bij het maken van de afspraak, de gemaakte afspraken en hoe ik ben behandeld . Over de heren in de werkplaats ben ik altijd al zeer tevreden over.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Het is gewoon goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Fuso Heerenveen

zeer langdurige servicebeurt

had een afspraak gemaakt om 9.30 uur. Verwacht dan dat mijn auto zo rond de middag klaar is. Het werd uiteindelijk 16.30 uur. Het op tijd afspreken heeft zo geen enkel nut. Wellicht moet ik en ook Wensink duidelijk aangeven wanneer de auto gereed is.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Teleurgesteld maar later wel verbeterd

Slecht luisteren, pas na een aantal malen drong het door. Eerst verdiepen in dossier. Het probleem is overigens niet opgelost, wel geconstateerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Perfect geregeld

Alles conform afspraak uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

prima garage

Alles goed uitgevoerd, zelfs auto schoon gemaakt ook van binnen super mooi

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Drachten

Zeer slechte planning

Afspraak voor beurt zou ongeveer 1uur duren zou er op kunnen wachten. En effe koffie kunnen nemen.maar duurde 2.15u dat is meer dan 60% langer.zeer gefrustreerd en ontevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prima, snel en alert geregeld

Lekke band

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Goede aankoop gedaan

Niels is een goede verkoper en heeft ons goed geïnformeerd. We hadden 3 adressen en zijn direct bij jullie geslaagd. Een mooi bedrijf daar in Emmeloord voor de Mercedes liefhebber een echte snoepwinkel. Blij met mijn nieuwe GLC.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Emmeloord

Service gericht

Nette afhandeling van de service beurt. Geven netjes aan wat er gaat gebeuren en even de auto netjes maken met een wasbeurt kan ik enorm waarderen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Super service en een zeer attente verkoper

Op 10 oktober 2025 mijn lease auto mogen ophalen, voor het eerst een ford. Het bevalt super goed. Vanaf het begin tot aan aflevering super fijn geholpen en goede service. De verkoopadviseur Mauro is super attent en zeer bekwaam.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Zwakke zes

Mijn auto was op vrijdag middag naar de garage in Deventer getransporteerd en pas dinsdag middag heb ik auto terug gekregen. Ik heb een lekker band gehad. Ik heb voor een leenauto gevraagd maar hebben ze niet gehad. Was afgesproken op maandag auto te kregen maar blijkt de banden waren niet geleverd en heb ik geen telefoontje ivm dat probleem gekregen. Dus ik miste mijn afspraken niet alleen op maandag middag maar ook op dinsdag. Dat was ik lieve mensen niet met Mercedes gewend geweest

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Ben weer uitstekend geholpen

Ben weer uitstekend geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

behulpzaam en vriendelijk personeel

Zoals gezegd behulpzaam en vriendelijk personeel. Prima geholpen. Toch 2 opmerkingen: 1. Wel een beetje jammer dat ik na 2 dagen al een mail krijg dat ik nog niet betaald heb. Dat geeft niet zo'n fijn gevoel. Ik heb vandaag pas de auto kunnen ophalen en dus nog niet betaald. Wettelijke betaal termijn is 30 dagen dan is het wat vreemd om daar de klant na 2 dagen al op aan te spreken. 2. De factuur is niet gespecificeerd. Dus ik heb geen idee wat het onderdeel kosten en de besteden tijd en het uurtarief.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

De service is prima

Qua planning had t beter gekund. Er was een half uur gepland, en ik heb 1,5 uur gewacht. Gelukkig kon ik werken in de koffie hoek.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Eerlijk en betrouwbaar

Ik werd netjes geholpen. Extra kosten werden netjes van te voren besproken. En bij meer extra werd ik netjes gebeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Prima geholpen, korte wachttijd

De APK- keuring ging lekker vlot.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Super geholpen en het probleem gelijk opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Echt super tevreden en ook met hoe er geluisterd wordt echt top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Minimale servicebeurt voor maximale rekening

Ik rij weinig km. Daarom heb ik gebeld of een service beurt wel nodig was. Volgens mij de 7e servicebeurt bij een km stand van 84000 km. Waarvan minimaal 2 grote services beurten Afspraak gemaakt. Alleen de werkzaamheden uitvoeren de echt noodzakelijk was. Kom ik de auto ophalen. Rekening € 2100,- Op zijn minst had ik graag van te voren dat er werkzaamheden bij zijn die kostbaar zijn. Ik was onaangenaam verrast. Graag geen reactie met uitleg. Begrip kan ik wel waarderen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Bezoek en inspectie auto prima. Maar kreeg, ondanks onderhoudsabonnement wel rekening.

Bezoek was prima. Ik was wat verrast door de vraag of, behalve de wintercheck ook meteen de APK mocht worden gedaan, meer dan 2 mnd voor de verplichte datum. Ik kon het snappen gezien mijn onderhoudsabonnement: efficiency dus. Ik heb geen bezwaar gemaakt. Ik was wel verrast door de rekening. Die had ik, gezien mijn abonnement, niet verwacht. En ik vind het jammer dat ik geen contact kan hebben met de monteurs. Baliemedewerkers doen het overigens prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Gewoon prima allemaal

Je wordt niet meteen in je nek gesprongen wanneer je de showroom in loopt maar wanneer je informatie wilt wordt je prima geholpen. Goede adviezen bij het samenstellen van de auto en ook voor het afleveren werd voldoende tijd genomen.

Verkoper

Een heel fijn gesprek Een hele nette verkoper

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

correct snel aangenaam

Je word als een goede klant behandeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Lippestraat 2