Top verkoper

Top afspraken en geleverd

Zoals afgesproken

Auto gebracht voor APK. Toen de auto klaar was vertelde de medewerker dat ik moest betalen. Vreemd zei ik, volgens mij heb ik een abonnement waar APK is inbegrepen. De medewerker ging dit uitzoeken en vertelde dat ik inderdaad de APK niet hoefde te betalen. Vreemd, is dit niet in de administratie duidelijk? Tevens viel mij op dat de auto niet was gewassen, ik ben gewend dat de auto altijd wordt gewassen na een bezoek aan de werkplaats.

Super en snel geholpen!

Goed. Snel geholpen

Zeer vriendelijk en attent

Zeer vriendelijke en fijn meedenkend personeel!

Top service

Erg vriendelijk, kreeg geen gevoel dat ze perse iets moesten verkopen door middel van verkoop praatjes. Voelde me op mijn gemak en ben goed geholpen, alles werd geregeld. Echt top service!

service is goed, auto valt iets tegen.( geen opberg ruimte in kofferbak!!! achter klep gaat minder omhoog als voor heen , beeldschermen direct smerig ivm vingerafdrukken, verzonken deurklinken zijn onhandig, sensoren te gevoelig en moet elke weer uit gezet worden. geen brilhouder meer aanwezig. geen mogelijkheid om een geheugenkaart te installeren.

prima goed

Prima geholpen door verkoper en serviceadviseur. Vriendelijke en bekwame medewerkers. Auto tip top afgeleverd.

In algemene zin een goede ervaring. Een minpuntje.

Prima contact met de verkoper. Zakelijk en to the point. Ik reed al jaren een bepaald merk en was daar liever gebleven, totdat de verkoper , nadat ik hem zei wat het budget was, daar direct 10.000,- overheen probeerde te gaan. Ik haak dan snel af. (OK, mijn beroep is inkoper) Bij Wensink geen stereotypisch autoverkoop-gedrag. Er wordt goed geluisterd. Wel een klein minpuntje: De navigatie zou ge-update zijn, maar ik kreeg direct waarschuwingen op het scherm dat het een verouderde versie betrof. Met wat online handleidingen is het zelf ook te doen, maar het was netter geweest als er een ge-update versie in zat.

prima service

netjes geholpen, ondanks dat mijn afspraak niet geregistreerd stond. Beurt en diverse delen vervangen, prima advies.

Bij een een afspraak maken verschrikkelijk

Bij de afspraak maken verschrikkelijk, deze gemaakt aan de balie. Ongeinteresseerd, niet vriendelijk, bijna onbeschoft. Bij ophalen tegenover gesteld, wel vriendelijk.

Geweldige service en contact

Vanaf eerste moment een zeer plezierig contact met Stijn. Zeer hulpvaardig. Komt keurig gemaakte bel afspraken na. Regelt de administratie perfect, ook collega was goed geinformeerd. Perfect dus!

Geweldige service, kwalitatief top auto

Zeer vriendelijk geholpen in bij Mercedes in Harderwijk. Rustig, niet opdringend, precies zoals ik dat graag zie. Ik heb tot nu toe ca. 30 auto's gehad, waarvan de laatste 20 jaar alleen de (top) premium versies van de modellen die ik had. Gek genoeg zat daar nooit een Mercedes bij. Nu met de EQE zie ik wel dat ik wat gemist heb; wat er in zit is van topkwaliteit, robuust en luxe straalt ervan af. Enig smetje in het geheel is dat er iets 'basics' als een dodenhoek sensor in de buitenspiegels mist. Het is alweer lang geleden dat ik een auto heb gehad waar dit niet in zat. Bij de EQE was mijn aanname dat dit er gewoon bij zat. Omdat de naamgeving bij iedere merk weer anders is voor deze functie, ging ik ervan uit dat die er wel in zat. Hierbij ben ik wat op dwaalspoor gezet door de 360 graden camerasysteem wat erin zit, dus ik dacht dat dit een moderne uitvoering was van hetzelfde. Tijdens mijn korte proefrit niet echt op gelet, wat mij betreft iets basics als een claxon, die test ik dan niet bewust. Pas na koop miste ik dit, en na check bij de verkoper bleek dit inderdaad niet in te zitten. Had ik dit geweten was dit zeker een no-go geweest en was ik voor een andere EQE gegaan waar het wel in zat. Maar, zeker ook mijn fout, dus neem ik Mercedes niets kwalijk. Auto is netjes opgeleverd, binnen en buiten heel netjes. Onderkant van de auto lijkt die niet schoongemaakt, getuige opgedroogde gras wat vastgehaakt zit aan onderkant. Voor de rest, wat een geweldige auto! Niets op aan te merken, wat er in zit werkt top. Ook complimenten aan de verkopers bij Harderwijk, vriendelijk, flexibel, denken mee. Beter kon niet.

Super service

Fijne geholpen, vlot en invoelend

Versleten accu snel vervangen

Prima verlopen terugroepactie

Duidelijk van te voren aangegeven wachttijd. Kopje koffie. Prima.

Eerste keer bij ford wensink tot op heden prima

Goed geholpen tot op heden

Goed en snel geholpen.

Op nette en vriendelijke wijze geholpen.

Iets slordiger dan verwacht

Het begon al met proefrit, hiervoor kwam ik en was de accu leeg ( was ook erg krap dag met aanvraag maar oke) proefrit in zelfde model gedaan, vervolgens een week of 2 later nogmaals een proefrit gedaan met alles afronden van aankoop dit ging prima en zonder problemen. Vervolgens bij aflevering, was de accu weer op , en is er terplekke in de showroom een nieuw accu geplaatst

Snel geholpen

Goede service, klantvriendelijk & meedenkend

Wordt altijd netjes geholpen bij aanschaf van nieuwe wagens en gebreken van oudere wagens.

Prima bedrijf

Goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe auto

niet zo goed

maak een af spraak voor een grote beurt voor de auto om 8.15 er word verteld er staat 2.5 uur. voor oke u word gebeld als hij klaar is zou je denken 12uur kan ik hem weer ophalen hoor niets bel zelf wel even om 14.30 staat hij net op de brug en blijk hij pas om 1600 u klaar te zijn dit kostt mij wel een vrije dag .ook wensink moelijk berijkbaar via de telefoon dan mar gelijk de volgede vraag volgen jaar in augustus loop de verzekering af maar ik hen nog een onderhouds beurt te goed volgen het boekje over 2 jaar of moet dat voor 25 aug 2025

Nog geen ervaring

Ben er helemaal niet geweest. Onderdeel niet in voorraad wel netjes afgemeld 05-06-2024 kom ik weer

Super geholpen

twijfels

mijn display deed soms vreemd; er is voor � 144 naar gekeken. daarna werd voorstel gedaan voor een totale (handmatige) update van � 250 zonder gerantie dat het daarna opgelost zou zijn. Gezien de verschijselen lijkt mij een software update volkomen onwaarschijnlijk omdat software het niet de ene keer wel en de andere keer niet doet. Toen ik vertrok was het gemelde euvel ook verdwenen maar tijndes het rijden schoot het euvel er plots weer in. Software? ik zeg nee dat kan het niet zijn.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle