Top ontvangst, alle medewerkers kan je aanspreken als je een vraag hebt waar gelijk op gereageerd word met een duidelijk antwoord. Fijne en ontspannen omgeving, goed luisterend en adviserend. in een woord top.

Top service, goede communicatie, zeer prettige overdracht.

Ruim een week geleden had ik en mijn vrouw een afspraak met Erik Movsesian voor de overdracht van onze nieuwe Kia Niro. Na een hartelijk ontvangst en wat administratieve handelingen mochten wij de auto onthullen en in ontvangst nemen, vervolgens een uitgebreide uitleg gekregen. Bedankt voor de service en heldere communicatie, het was een prettige belevenis.

Komen keurig hun afspraken na

Als er ontwikkelingen zijn word je keurig gebeld en op de hoogte gehouden. Ze hebben de tijd voor je en een lekker kopje koffie. Top

Personeel is deskundig, vriendelijk en klant gericht

De onderhoudsbeurt van de auto verliep voorspoedig, ruilauto stond klaar, fijn dat terzake kundige monteurs klaar staan om de onderhoudsbeurt uit te voeren.

Super service

Nadat ik mijn auto voor onderhoud gebracht had bleek er op de rit naar huis een losse slang te zitten. Nadat ik gebeld had kon ik de volgende ochtend gelijk terecht en was het binnen 20 minuten opgelost. Zeer goed en fijn geholpen door het personeel daar. Bedankt!

keurig

netjes

fijn en laagdrempelig

Geen afspraak, toch een rekening

Ik heb geen afspraak gemaakt voor een werkplaatsbezoek, maar ontvang toch een rekening voor een onderdeel die ik nooit ontvangen heb, om een probleem op te lossen wat niet meer bestaat.

Beetje dubbele ervaring.

Verkoper is een aardige kerel en heeft zijn best gedaan. Daarintegen is niet alles wat was afgesproken klaar met de aflevering en dat vind ik dan weer teleurstellend mede omdat ik recent een zeer slechte ervaring heb gehad bij de aanschaf van een andere auto bij een ander autobedrijf zit de angst er bij mij nog steeds in en dan helpt het niet als bij dit filiaal ook niet alles volgens afspraak loopt en communicatie ook niet echt denderend was. De ontbrekende stukken worden komende week inorde gemaakt en daar vertrouw ik dan maar weer op in de hoop op een goede afloop! De auto zou tijdens de onderhoudsbeurt gelijk updates krijgen, zowel het motormanagement als ook het infotainment systeem,maar helaas toen ik onderweg naar huis was en de navigatie aan deed kreeg ik direct de melding dat het systeem verouderd is en een update moet krijgen,conclusie er zijn dus geen updates verricht en moet ik er zelf weer achteraan en tijd in gaan steken,jammer! Morgen zal ik de auto even rustig nakijken in de hoop dat alles verders conform is.

Deskundig en vriendelijk

De aanloop was wat ingewikkeld: een afspraak maken vergt enige mate van geduld en toen ik er was, was de vervangende auto niet aanwezig. Gelukkig maakte het vervolg dat allemaal goed. Vakkundig en prettig ben ik geholpen en een onduidelijkheid over de rekening snel en soepel opgelost.

Geweldig Gevoel

Een geweldig gevoel van schoonheid gepaard met betrouwbare dienstverlening. Vriendelijkheid en Deskundigheid staan vast bij Mercedes Wensink

Weer een top bezoek.

Vriendelijk ontvangen door Kelly. Goede vervangende auto en de reparatie was eerder klaar als verwacht. Prima garage!

Meedenkende en creatieve hulp

We zijn zeer goed door Tjeerd geholpen en heeft ons een grotere stap laten maken dan we in gedachte hadden. Zeer tevreden over alle hulp en aflevering

Super blij met de aankoop van mij auto. Rijd heerlijk, ligt mooi strak op de weg

Super!

Het was onze eerste ervaring met Wensink en het ging heel soepel. We konden snel terecht voor een beurt voor onze Kuga. Ik kon een leenfiets (elektrisch) meekrijgen om op mijn werk te komen. Tussentijds werd ik netjes gebeld over stand van zaken en bijzonderheden. Al met al een hele fijne ervaring.

Geen oplossing en dan nog ontzettend duur

Kom voor een service beurt en storing waarmee ik al langs geweest was dus waar de garage van op de hoogte is. Zou aan de accu liggen dus op aanraden accu vervangen. Lag niet aan de accu en om 12 uur werd ik al gebeld dat er geen tijd meer voor de storing was dus zit er nog in. Gevraagd naar navigatie update of hij dan echt weer up to date is. Ja dat was zo. Nou niet dus. Minimaal 5 jaar oud, zelfs de a6 naar a7 verandering bij joure stond er nog niet in. Dan de manier waar inplannen op gaat.... Ben echt een mercedes fan en onderhoud mag ook wel iets kosten maar op deze manier..... Sorry wil niet negatief zijn maar kan het niet mooier maken dan dat het is.

Zeer goed en perfect geholpen door de verkoper . Ivo rabeling , Hij kwam zelfs uit Doetinchem om hem afteleveren . Ruim de tijd genomen om alles uit te leggen van de kuga . Is onze 3e auto bij wensink elst . Met groet J.Blankestein

Vaak terugkomen

Over de reparaties geen klachten maar ik vond het wel vervelend dat ik voor alle reparaties een nieuwe afspraak moest inplannen. Ik woon niet in Zwolle en dat werpt wel een drempel op om nog een keer mijn auto te brengen

Te lang wachten

Ik zou de auto brengen zoals afgesproken om 13.00 uur de auto zou klaar zijn in 1 uur. Omdat het 1 uur zou duren zou ik wachten. Het duurde ruim 2 uur, toen bleek de monteur aan de koffie te zitten en moest ik wachten dat de auto nog gestofzuigd zou worden. Hier heb ik voor bedankt en heeft de receptionist de auto voor mij opgehaald. Het was mijn vrij dag en deze heb ik deels bij wensink door moeten brengen. Nooit meer.

Redelijk

APK

Zeer tevreden over de professionele wijze waarop wij hier werden geadviseerd!

Blij weer terug te zijn bij Kia!

Uitstekend.

Ik kwam bij Wensink Heerenveen binnenlopen in de showroom en kwam uit bij een aantal mensen dat achter hun bureau erg druk bezig was met van alles behalve de klant. Ik heb toen eerst de showroom bekeken en na zo'n 10 minuten gevraagd waar ik moest wezen voor mijn afspraak voor een proefrit. Ik werd toen in contact gebracht met Onno Rienks. Vanaf dat moment verliep alles naar wens. Uiterst correct en warme manier van communiceren. Onno beschikt over zeer goede verkoopkennis en kennis van zijn producten. Luistert goed en anticipeert op wat de klant wenst. Ik was telkens meteen overtuigd.

Op een ding na meer dan prima

Klant vriendelijk, auto netjes afgeleverd. Hele goede service. Hiervoor een dikke 10. Hoe het is gekomen weet ik niet maar de dop van de koelvloeistof was niet dichtgedraaid. Bij thuiskomst vloog de vloeistof er uit. Bijna 2 liter bijgevuld. Jammer van dit voorval. Verder geen aanmerkingen. Iedereen Klant gericht en vriendelijk. Coulance reparatie geweldig

Netjes geregeld

Netjes vtv overlegd/geadviseerd tav extra vervangende onderdelen.

Zoals gebruikelijk correct afgewikkeld.

Onder het genot van een kopje koffie is de zomercheck uitgevoerd en kon ik hierna met een gerust hard weer de weg op.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle