Mijn auto had volgens het kaartje een beurt nodig en kwam voor de terugroepactie en een apk. Omdat de auto in oktober een nieuwe motor heeft gekregen, is de beurt niet doorgegaan. Deze komt op een later tijdstip.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Super klantvriendelijk

Heldere uitleg en klantvriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Van te voren kon ik veel goed regelen ivm werk, daar werd in mee gedacht. De kosten wist ik globaal van te voren in verband met mijn onderhoud abbonoment. Toen de kosten er kwamen ben ik telefonisch gevraagd en heb ik goedkeuring gegeven. Bij afhalen van de auto met een kop koffie ontvangen, werd er netjes geantwoord op al mijn vragen en ben ik met een goed gevoel terug gereden

Heel goed

Vakkundig geholpen en geven alles duidelijk aan, en afspraak is afspraak

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima service en meedenken met de klant

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Goed bedrijf leeuwarden

Goede gevoel dat hij wer veilig is

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Moet nog even afwachten

Probleem moet nog worden opgelost gaa t om lamba sonde en als het goed is wirdt dat een garantiegeval dus even afwachten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Keurige en perfecte service

Nette en goed verzorgde service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Deze keer wel goed

Na een hele nare ervaring is het nu wel goed opgelost. Het is wel jammer dat het eerst fout moet gaan voordat men wakker wordt. Dit is niet wat je bij de Mercedes dealer verwacht. Maar de problemen zijn opgelost, hopenlijk blijft dat zo doorgaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goede ontvangst goede service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Vlot en uitstekend geholpen

Onverwachts bezoek moeten brengen aan Ford Wensink Apeldoorn. Direct en begripvol geholpen aan de receptie en werkplaats.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Alles volgens afspraak

Persoonlijke benadering en getoond vakmanschap

Prima. Goed en vlot geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Prima geregeld

Niet blij

Het intereurfilrer is niet goed teruggeplaatst, die was met geweld erin geschoven, daardoor is het filter geknikt. Het oliepijl is niet op niveau, er moest nog 1/4 liter bij om op pijl te komen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Snelle service ondanks drukte

Mijn beide koplampen waren stuk en ondanks de volle agenda werd ik snel geholpen en binnen 30 minuten kon ik mijn weg vervolgen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Perfect geholpen ook al was dit zaterdag aan het eind van de middag.

Goed opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Geweldige service !

Problemen worden voor zover mogelijk snel en goed verholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Service garage Wensink super geregeld

Wensink bellen, auto brengen ,bellen auto staat klaar ,ophalen Super geregeld

Komen afspraken na

Efficiënte werkwijze en volgens afspraak

Dramatisch slecht

Inmiddels de camper 5 keer moeten brengen en nog steeds geen problemen verholpen. Fout op fout gemaakt en valt dus erg tegen van een 'vak' garage. We zijn inmiddels overgestapt

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

De ontvangst bij Wensink en de professionele aanpak door medewerkers, zowel bij receptie als werkpla

Gewoonweg klasse!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ik ben zeer tevreden! Vanaf het begin tot het eind van de aankoop heb ik er een goed gevoel aan overgehouden. Wat de service betreft, twijfel ik geen moment aan Wensink, mede dankzij de bestaande relatie. Ik kan de vestiging – zowel de werkplaats als de verkoopafdeling – aan iedereen aanbevelen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Vriendelijke mensen en goede afspraken

Goed bedrijf en een mooi product

Ronduit vermoeiend en telleurstellend

Sochtends een ongeïnteresseerde meneer die mijn sleutels aannam en verder niks te melden had. Rond 16:00 maar eens gebeld, aangezien mijn auto in de middag al klaar zou moeten zijn en ik nog altijd niet gebeld was. Na 2 verwoedde pogingen waarna er dan een 'terugbel afspraak' ingepland wordt, toch iemand te pakken gekregen omstreeks 16:30. Enorme verbazing bij mevrouw dat ik niet gebeld was, want mijn auto stond al geruime tijd klaar.. Op de valreep (17:30) mijn auto getracht op te halen, was niemand te bekennen in het hele pand van Ford. Maar even bij de buren van KIA nagegaan en na 5 minuten kwam er een jongen die mij en anderen klanten te woord kon staan. Deze jongen kon de map met mijn autosleutels niet vinden, na een zoektocht van 10 minuten en een belletje uiteindelijk toch gelukt. Tot mijn grote verrassing zat er een factuur vast aan het formulier, terwijl ik aangegeven heb via Broekhuis Private Lease te komen, daarnaast waren er werkzaamheden uitgevoerd die niet eens gecommuniceerd waren. Het bijvullen van de airco stond als uitgebreide aircocheck en mijn bandenspanning en profiel nakijken werd gelijk seizoenscheck genoemd. Afijn, het zij zo, de factuur hoefde ik niet te betalen en ging hij naar Broekhuis versturen. Verder geen enkele informatie gekregen wat ze nou precies gedaan of gevonden hebben met bovengenoemde, maar de airco werkt en de bandenspanning was keurig, een pluspunt in de algehele malaise.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Lippestraat 2