Goed geholpen

Snel en goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Weer snel en goed geholpen

Zonder afspraak werden we snel en goed geholpen met het vervangen van de remlichten. En de koffie was ook prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Onbehulpzaam en ongegrond

Voor de derde maal hebben we moeten aangeven bij de dealer dat we problemen ervaren met de bandenspanning. Mede hierdoor hebben we onze banden laten vervangen en is meermaals dit "onderzocht" aldus hun werknemer. Dit bezoek was enkel en alleen voor ons probleem met de bandenspanning - na 1 week keer op keer is er zo'n 1 bar al uit de banden gelopen en er dus een melding volgt op het dashboard (wat ons dus wéér tijd én geld heeft gekost) waar het antwoord vervolgens was we kunnen niks vinden, monteur heeft ernaar gekeken - ga maar weer naar huis en kom maar weer terug als het probleem zich weer voordoet. Totaal onbevredigend en ook gewoon wonderlijk > het is vrij evident dat er een probleem moet zijn. Nu heeft er een andere monteur met ons samen naar gekeken - en voila - binnen vijf minuten was het probleem boven tafel en totaal duidelijk dat er dus voor geen seconde serieus naar is gekeken in alledrie de keren. Vertrouwen in de dealer is kwijt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

We zijn bijzonder tevreden over het inruilen van onze auto.

We zijn zeer tevreden over het contact met dhr. Koen Kappert bij het inruilen van onze auto voor een jongere occasion.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Wederom goed geholpen

Goede service, duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en hoogte van de extra kosten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Naam hoog te houden, maar ervaring schiet te kort

Wensink heeft een naam hoog te houden, met opgebouwd via Mercedes-Benz. De beleving bij Kia schiet echter te kort naar mijn mening. De oplevertermijn voor een occasion van meer dan twee weken is niet marktconform. De oplevering zelf was uitermate kaal, een bloemetje, taart of ander aardigheidje kon er niet af bij een occasion van 34k. Een lege batterij binnen een week na levering vind ik slordig. Een foutmelding binnen twee weken opvallend. De telefonische bereikbaarheid matig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Ik blijf maar rekeningen krijgen voor iets wat al afgehandeld was

Na 3 minuten proberen in de computer van de auto te komen hebben jullie het opgegeven ! Maar jullie rekenen wel het volledige bedrag terwijl aan de Balie gezegd is dat we het hier bij laten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Wordt snel geholpen en altijd klantgericht

Wordt snel geholpen en altijd klantgericht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Prima. Altijd prettig contact

Onderhoud auto uitgevoerd. Auto is zelfs gewassen terug gezet. Stoel in juiste positie en constant op de googte gehouden. Wel zou fijn zijn als er een plek is waar je de sleutel na sluitingstijd kan deponeren om avond van tevoren de auto neer te kunnen zetten. Dit is een gemis.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prachtige Ford Kuga gekocht, van fijne verkoper Thijmen

Na jaren geleden een zeer slechte ervaring bij Wensink Deventer te hebben gehad is het ons deze keer in Doetinchem erg meegevallen. Leuke vriendelijke verkoper Thijmen. Bij de aflevering stond onze gepoetste auto afgedekt onder een mooi laken in de showroom. Wij waren zeer verrast. Jammer dat de afgesproken zaken ( witte nummerplaat, gebruiksaanwijzing boekje en de schade aan de spiegel) niet volledig werden aangeleverd / uitgevoerd. De nummerplaat is zeer snel daarna opgelost en ontvangen, het boekje moet nog komen en de spiegel komen wij na de vakantie van de verkoper nog op terug ter reparatie. Dus over het algemeen tevreden jammer dat het niet meteen 100% is. Overigens zijn wij heel blij met onze auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Alles volgens afspraak ook de prijs

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Alles zeer goed geregeld

Kan niet beter,echt 5 sterren

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Netjes en ongedwongen gevoel.

Plezierige benadering door verkoper die specaal tijd vrijmaakte ondanks dat hij nog afspraken had. Wij kwamen van verre Wel zou het voor ons als klant dat verdere e.v.t nazorg niet alleen gebonden is aan leeuwarden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Top!

Verkoper Ronald maakt zijn beloftes na!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Professionele uitleg bij het in gebruik nemen van de auto gehad. Verder netjes en vriendelijk geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Correcte en vriendelijke service

Laatse bezoek heb ik als vriendelijk, correct en behulpzaam ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Naar behoren uitgevoerd

Vind de facturen ondermaats, geen prijs van materiaal en arbeidsuren apart (overigens helemaal geen vermelding van arbeidsuren of garageuren), nog nooit bij een garage meegemaakt. Wel opsomming van potje vet en moeren etc. Zou wel graag wat meer duidelijk hebben qua kosten. Hieronder staat aanbevelen, ik zeg ja als er meer duidelijkheid over de kosten komen, anders nee. Evenals bovenstaande vraag

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Klant vriendelijke

Voel me welkom, service is super

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Goed en eerlijk geholpen

Ik kwam binnen met mijn ideaal beeld, maar in gesprek met de verkoper ben ik goed geholpen en is er goed gekeken naar zowel de financiële kant als de praktische kant. Op deze manier kan ik blijven dromen van de auto waar ik in wil rijden maar heb ik nu ook een uitermate goede auto voor nu!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Top service

Mijn bedrijfsbus is voor een grote beurt geweest, de service was top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Een aangename zakelijke aankoop.

Het contact via Ivo Rabelink verliep voor de aanschaf van een Ford transit custom op een aangename wijze. Alles duidelijk en rustig uitgelegd, bestelproces en levering geheel volgens verwachting. Waarbij er een uniek exemplaar afgeleverd is. Bedankt Ivo !

Je voelt je er thuis

Er staan altijd ervan specialisten voor je klaar.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Empatieloos en geneigd te zeggen (bijna) ********ij

3 jaar geleden een nieuwe Ford Kuga hybride gekocht met een service abonnement. Na 15.000 km gaf de auto aan "olie verversen".(zou volgens het boekje nog geen tijd zijn voor een serv.beurt)De auto heeft een beurt gekregen, bij ongeveer 30.000 km gaf de auto weer aan olie verversen.(tijd volgens het boekje voor een ser.beurt) De auto weer een beurt gekregen. Bij ong. 54.000km gaf de auto weer aan olie verversen. Ik een afspraak gemaakt om ook meteen een terugroepactie uit te laten voeren. Bij ophalen kreeg ik te horen dat de beurt niet is uit gevoerd omdat deze niet meer uit het ser.ab. kon komen. (dat klopt 2 beurten uit het ser.ab) Kosten zouden ruim € 900 zijn (incl.ruitenwissers en het opnieuw plakken van de regensensor.) Waarom (bijna)********ij.(Er van uitgaand dat de 30 en 60.000 km beurten de beurten zijn die in het abonnement vallen en meer inhouden dan olie verversen) Bij 30.000 km heb ik al twee OH-beurten gehad waarvan de 2de eigenlijk bij ong. 60.000 zou moeten zijn uitgevoerd. Echter tussendoor blijkt dat de auto door zijn olie te gaan. (volgens Wensink uitzonderlijk bij navraag andere Ford garages standaard) mijn vraag waarom dit dan niet standaard in het abonnement zit (tegen iets meer kosten dat begrijp ik) nooit een antwoord op gekregen. En ook niet op de vraag waarom bij 30.000 km de auto al bij zijn 60.00 km service beurt zit. Kort om teleurgesteld in Wensink en dus 2 sterren. (eigenlijk een ster te veel maar de mensen bij de balie zijn wel meegaand geweest)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Netjes geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goede duidelijke service

Duidelijke uitleg wat de verwachtingen zijn. Goede en vlotte service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Lippestraat 2