Goede service sowieso met de verkoper goede uitleg en duidijkheid wat betreft alle opties wat betreft de auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Vriendelijk. We hoefden niet te wachten. Goede uitleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Vriendelijke verkoper met kennis van zaken

Aan te bevelen, denken mee

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Fantastische aflevering van de auto

Alles was prima voorbereid en zoals het hoort de auto netjes onder een doek gezet. Prima opgevangen en geholpen door Armand. Uitleg gehad en vervolgens op weg met de nieuwe auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Prettig geholpen. Goed op de hoogte gehouden van werkzaamheden en kosten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Goed geregeld

Prima overleg en prettig geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Attent volgens afspraak

Erg prettig bedrijf

Vriendelijke receptie en vlotte assistentie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Prettig contact

Natuurlijk staat de commercie voorop, er moet tenslotte wat verkocht worden, maar het ontvangst, de aankleding en de service vóór, tijdens en na de aankoop was goed verzorgd. Eén tip: neem de klant die voor het eerst electrisch of hybride gaat rijden wat meer mee in abonnementen, pasjes, laden (wel/niet qr-codes) etc. Ik heb zelf een laadpas aangevraagd maar kreeg er later ook nog één ivm de aankoop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt

Bij de laatste 2 bandenwissels (deze lagen bij Wensink in de opslag) netjes naar Heerenveen gereden om daar te wachten tot ze klaar waren. Wat schetste mijn verbazing beide keren netjes een uur gewacht waarna me verzocht werd mee te lopen naar de receptie en ze me vertelden dat mijn banden niet op de vestiging waren maar nog (of weer) in het bandenhotel lagen. Ik kon dus na een uur wachten onverrichter zake weer terug, beide keren de afspraak gemaakt dat op een ander moment een medewerker van Wensink thuis mijn auto 's ochtends meteen zou ophalen om hem later die dag weer terug te brengen. Dat ging bij de afspraak in het najaar nog goed maar helaas van de week zat ik achter de geraniums te wachten maar helaas kwam er niemand. Na meerdere telefoontjes over en weer was ook dat eindelijk geregeld. Al met al hebben die grappen me zo ongeveer een halve dag aan vakantie uren gekost, daar had ik liever iets anders mee gedaan. Een fout/vergissing maken is menselijk, vandaar dat ik in het najaar geen review heb geplaats, maar als het 3 keer achter elkaar misgaat is sprake van een structureel probleem!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Mijn ervaring was fantastisch.Ik ontmoette een aardige man genaam Stephan en hij heeft me enorm geholpen bij het vinden van een auto naar mijn wens.Binnen een dag of twee regelde hij een goede financiering voor me.Enkele dagen later was ik al de trotse eigenaar van mijn nieuwe auto. Stephan Damhof, een geweldig kerel!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Te duur

Ik vind 180 euro voor een APK veel te duur! Heb laatst mijn andere auto laten keuren voor 70 euro en dan krijg ik ook nog te horen dat er binnenkort een beurt aan zit te komen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goede service en prettig contact

Over het algemeen ben ik tevreden over de gemaakte prijsafspraken en ook over het afleveren van de auto. De enige kritiek die ik heb, is dat ik erg lang op de auto moest wachten. Bij het afsluiten van de overeenkomst in oktober 2025 werd als leverdatum januari 2026 gezegd. Dat werd later februari en uiteindelijk zelfs maart. Dat zal niet de schuld van Wensink zijn, maar ik adviseer om iets minder optimistische verwachten bij de klant te scheppen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Prima geholpen vriendelijke mensen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Alles tiptop gedaan en goede communicatie

Prima service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Een wereld van verschil

Probleem snel opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Alles naar verwachting uitgevoerd.

Alles naar verwachting uitgevoerd, wat ik ook van een dergelijk gerespecteerd bedrijf mag verwachten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Goed en eerlijk gesprek, waardoor er vertrouwen ontstaat, wat in ons geval tot aankoop heeft geleidt

Eerlijk gesprek met de trekking tot waarde vorige auto, en wat geschatte waarde zou zijn na 1,5 jaar. Uiteindelijk omruil vervroegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

WAARDELOZE afspraak eenzijdig gewijzigd, monteur grote klasse

In het weekend sms waarin afspraak eenzijdig door Wensink gewijzigd is van 13:00 naar 08:00!!!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Duidelijke uitleg

Ervaren verkoper klant vriendelijk en alles goed en duidelijk uitgelegd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Bij Wensink denken ze mee.

Het personeel in Harderwijk is vriendelijk en meedenkend om tot een oplossing te komen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Goede en snelle servive

Goede en snelle service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ja mag wat te wensen hebben

Mijn ervaring is op zich prima. Er zijn wat kleine 'aandachtspunten' die anders zouden kunnen. - Jammer dat er nauwelijks leenfietsen beschikbaar zijn. Wij komen uit Eindhoven en willen tijdens onderhoud niet wachten maar de omgeving verkennen. Andere Mercedes Benz dealer had meerdere leenfietsen. - Onze verkoper is niet meer werkzaam bij Wensink. Er is geen enkele verkoper die je aanspreekt als je tijdens een oriëntatie in de showroom wat auto's bekijkt. Er wordt op die manier geen band opgebouwd met de klant. - Wij hebben een wijziging doorgegeven van ons mailadres, maar we ontvangen de factuur van uitgevoerd onderhoud gewoon op ons oude mailadres welke binnenkort komt te vervallen..... Mail van de werkplaats komt wel op ons nieuwe adres.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Super ontspannen sfeer