goede ervaring wel prijs zich

Goede ervaring wel prijs zich.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Aangenaam

prima geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Fijn geholpen

Goede ervaringen en communicatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Goed, helemaal top van binnenkomst tot vertrek

Zie boven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Top MB service

Prachtig bedrijf met kundig zeer klantvriendelijk personeel. Alles volgens het boekje gelopen, uniek tegenwoordig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

prima, eigenlijk niet anders verwacht

APK, klaar terwijl u wacht, helaas in de tijdelijke ruimte vanwege de verbouwing, dus geen auto's kunnen kijken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Slechte Planning.

Ik heb om 08:30uur auto gebracht voor APK en UP-date vanuit Mercedes. Heb om 16:00uur contact opgenomen(met ontzettend lang in de wacht te hebben gestaan) of ik de auto al kon ophalen, maar hij moest nog gekeurd worden. Ik kon om 17:00uur de auto ophalen. Bij ophalen kreeg de mededeling dat de UP-date niet gedaan was, want dat nam wel 3uur in beslag. Ik moest daar maar een nieuwe afspraak voor maken terwijl de auto ruim 8uur in de garage aanwezig was.

Netjes verlopen

Prima afwikkeling wat betreft onderhoud. Komen hier graag en dat blijven we ook zeker doen. Mvg.G.Grandjean Perrenod Comtesse

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Zeer correct

Volgens afspraak en snel behandeld

Vriendelijke bediening

Een mooi bedrijf en vriendelijke personeel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Correcte service

Op afspraak en op tijd geholpen, prima dus.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

klachten niet opgelost.

slecht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Snel en correct

Uitstekende service, op korte termijn van 2 dagen afspraak voor onderhoud en APK kunnen maken. Op mijn verzoek de auto einde van de ochtend al weer op kunnen halen. Prima geregeld dus.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Klantvriendelijk

Meegedacht bij het ophalen van de bedrijfsbus, i.v.m. de werktijden van mij. 'Smorgens om 7.00 uur iemand te plaatse om mijn de sleutel te overhandigen en zo vroeg mogelijk naar mijn werk te kunnen. Nogmaals bedankt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Mooie Kia

Hele mooie Kia Niro aangeschaft en daar ben ik heel blij mee en bedankt voor de service Erik

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Keurig gekeurd en fijn contact .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Prettige manier van plannen servicebeurt

Er werd goed gevraagd of er nog problemen waren en dit direct opgepakt om door te spelen naar de garage afdeling. Leen/huur auto stond klaar en ik werd op de hoogte gehouden of er bijzonderheden waren en wanneer de auto klaar was om opgehaald te worden. Prima geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Snelle service, perfecte behandeling

Klant heeft een onderhoudscontract, afgesloten via Mercedes Zwolle. Uit de inhoud van het contract is te lezen dat tweemaal per jaar olie ververst zal worden, een winter en een zomerbeurt zal moeten plaatsvinden en nog meer aandachtspunten. Maar het is verwonderlijk dat het initiatief voor de periodieke controle uit moet gaan van de klant in plaats van het feit dat dit toch een onderdeel moet zijn dat voortspruit uit het onderhoudscontract en geregeld zal moeten worden door de garage. contract 208033 kenteken: K-981-DN

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

redelijk goed

Het onderhoudsbeurt duurde ongeveer 90 minuten nu moeten er ook nog reparaties worden uitgevoerd en dan zit je in eens van 08:00 uur tot 14:00 uur daar das wel lang kan ik je vertellen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

aangenaam verrast

Goed overleg over de reparaties en onderhoud. Iets wat overdreven om te bellen over een benzine reiniger. Een hele verbetering dat er niet direct afgerekend hoeft te worden. Duidelijk is meer vertrouwen. Inclusief een mooi historich onderhoudsrapport

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prettige samenwerking.

Goed geholpen en vlotte service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Drachten

Zeer klantvriendelijk!

Vriendelijke medewerkers. Goede en duidelijke service. Lekkere koffie. Prima loungeruimte en een ontspannen sfeer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Alles dik voor elkaar bij de aflvering. Helemaal top!

Een ruime week geleden is onze Mercedes GLA250E afgeleverd door Koen Kappert, mobiliteitsadviseur bij Wensink Zwolle.  Vanaf het eerste begin verliep het contact heel prettig en vlot.  Na de overeenkomst getekend te hebben, werd een week later de auto afgeleverd.  Alles tot in de puntjes verzorgd, zoals we dat niet eerder meegemaakt hadden. Wat dat betreft was het dus een aflevering met een gouden randje.  Na een korte instructie, het in ontvangst nemen van het Wensink-cadeau en het overhandigen van de sleutels, konden we op weg met de Benz. Inmiddels ruim 1000 km gereden en genoten van het nieuwe vervoer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

sympathiek en eerlijk

De inruil was een reële prijs en het gesprek en het geven van antwoorden op kritische vragen was compleet en zorgvuldig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Leuke sfeer, professionele en vriendelijke mensen met verstand van zaken

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle