Niets om op aan te merken

Doorgaan zo

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

GOEDE SERVICE

MEEDENKEN EN GOED WERK LEVEREN

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Snel en goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ben zeer tevreden ze hielpen ons direct en netjes behandeld toppie

Alles is netjes verlopen en de medewerkers waren goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Prettige afspraak, snel verlopen.

De afspraak verliep vlot, je kan er rustig even je werk doen. Auto netjes gewassen. Zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Van begin tot eind top geholpen

Goed geholpen door Jorn, accu was defect werd direct geholpen, uur later stond de auto weer klaar. Jorn bedankt topper!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Groot onderhoud correct uitgevoerd.

Prima service, overleg vooraf en op tijd gereed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Fijne mensen en een geweldige auto

Op een prettige manier geholpen. En alle afspraken worden netjes nagekomen

Klant = Koning

Dat gevoel van: "Klant=Koning" ging zeker op toen ik voor een KIA Sorento kwam kijken. Gastvrij ontvangen door Tarik. Er werd alles aangedaan om de auto op tijd af te leveren, vóórdat mijn vrouw naar Kiev vloog. Echter het vliegen en afleveren gebeurde op dezelfde dag en tsja... helaas heeft Heerenveen geen vliegveld. Ben super tevreden over Wensink Heerenveen. Inmiddels ook een collega van mij, mét succes, aanbevolen om bij Wensink Heerenveen een auto te kopen. Zo zie je maar....als de klant als koning behandeld wordt.... Groet, Vincent

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Accuraat en netjes en snel

Ik had gebeld en er werd direct actie ondernomen en gekeken naar de mogelijkheden. Had snel een offerte en ook snel geregeld! Aflevering ging ook heel netjes en accuraat.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

prima service

prima service dank

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prettige ervaring volgens afspraak.

Prettig en klantvriendelijk.

Uitstekende service

Van het aanleveren voor de onderhoudsbeurt t/m het ophalen van de gewassen en schoongemaakte auto is alles perfect geregeld!!

Alles goed geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goed contact en top Service

goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Prima geregeld

Goede ontvangst, snel geholpen en duidelijke uitleg over iets technisch.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Prettig

onze auto moest voor apk, even wachten en hij was weer goedgekeurd en schoon, erg prettig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Buitengewoon tevreden, kan niet beter.

Mijn kontakt met de verkoper was heel fijn. Alles werd goed doorgesproken in een relaxter sfeer. De auto is mij geheel naar mijn zin. Dus al met al ben ik een tevreden mens en kan ik terugzien op een goed en zakelijke overeenkomst. Hartelijke groet aan de zeer in alle opzichten nette verkoper. ( Ik mag waarschijnlijk geen naam noemen?)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Klantvriendelijk en duidelijk.

Gastvrij, vriendelijk en duidelijk in wat moet gebeuren en kosten. Ook prima tijdens wachttijd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Prima beurt, na duidelijke communicatie.

Vooraf al bekend gemaakt dat het om een uitgebreide beurt ging met het spoelen van de automatische versnellingsbak. Dat dit niet goedkoop zou zijn was geen verrassing, wel dat het spoelen van de versnellingsbak maar 10 € duurder was dan bij een specialist. Peter heeft ook duidelijk uitgelegd wat er allemaal gebeurt bij deze actie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

zoals altijd, vriendelijk en professioneel

top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Snel geholpen en alles naar wens verlopen.

goed en vlot geholpen

goed en accuraat geholpen