Laden reviews...
1.374 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen bij Wensink. Klanten prijzen vooral de vriendelijkheid van het personeel, heldere communicatie en snelle afhandeling. Er zijn enkele kritische noten over prijsstelling of communicatie in uitzonderlijke gevallen, maar het algemene beeld blijft positief. Klanttevredenheid en vertrouwen in het serviceteam komen telkens naar voren.
Goed geholpen en geadviseerd.
Wensink Ford Almere
Henri van der Vliet
Lelystad
Ik werd goed (telefonisch) op de hoogte gehouden voor eventuele dingen welke vervangen moesten worden en tevens als de bus klaar was.
Wensink Mercedes-Benz Emmen
Marcel Winter
Ter Apel
vriendelijk en behulpzaam
Wilma
Dwingeloo
Goedemorgen Wilma,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de service bij ons in Hoogeveen vriendelijk en behulpzaam vond!
Shirley van Wensink
Heb al 2 keer gevraagd als mijn route planner geüpdatet kan worden en is 2x niet gebeurd!!! voor de rest is de beurt vast super gebeurd, de bus rijdt als een zonnetje
Wensink Mercedes-Benz Service Emmeloord
4 August 2026
Nico Blok
Emmeloord
Goedemorgen Nico Blok,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat uw routeplanner ondanks meerdere verzoeken nog niet is bijgewerkt, dat snappen we goed. Fijn wel dat de onderhoudsbeurt verder soepel is verlopen. ik begrijp dat er inmiddels contact met u geweest om een nieuwe afspraak in te plannen.
Excuses voor het ongemak!
Shirley van Wensink
Ervaringen zijn erg positief, zowel her verhaal als het nakomen van afspraken,
3 August 2026
Izie Hoogeveen
De Hoeve
Goedemorgen Izie Hoogeveen,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo positief bent over het duidelijke verhaal van onze collega en dat afspraken goed zijn nagekomen!
goed en netrjes geholpen
3 August 2026
Winnifred
Goedemorgen Winnifred,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed en netjes geholpen bent!
Shirley van Wensink
Door goede informatie een juiste auto-keuze gemaakt. Vanaf het moment van binnenlopen om rond te kijken, proefritten maken, aanschaf auto en aflevering auto goede services geboden. Mijn vragen serieus genomen en goed afgehandeld. Kortom, mijn ervaring met Wensink Ford Almere is óke.
Wensink Ford Almere
2 August 2026
Chris
Almere
Goedemorgen Chris,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u vanaf het eerste bezoek tot aan de aflevering goed geïnformeerd en serieus behandeld bent bij Wensink Ford Almere, en dat uw vragen steeds goed zijn afgehandeld.
Gefeliciteerd en een aangenaam weekend toegewenst!
Ok
1 August 2026
Jan
Dronten
Goedemorgen Jan,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat u ons zou aanbevelen!
Shirley van Wensink
Dat zeg ik: gewoon goed!
Wensink Mercedes-Benz Doetinchem
1 August 2026
Ruud Eelderink
Zelhem
Na eerdere reparatie, kwam het euvel helaas weer terug na enkele maanden. Nu oplossing nu is prima en naar tevredenheid uitgevoerd.
28 July 2026
Brinkman
Dwingeloo
Goedemiddag Brinkman,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de oplossing dit keer naar tevredenheid is uitgevoerd, ook al was het vervelend dat het euvel eerder terugkwam.
Shirley van Wensink
Ik had problemen met mijn Transit en ze hebben dat onderzocht. Paar testjes gedaan. Ze zouden er 3 uur over hebben gedaan. Het probleem kon niet opgelost worden. Ik krijg daarvoor een nota van meer dan 500€ voorgeschoteld. Ben altijd klant geweest bij Martens, nu Wensink, maar ik voel mij bijzonder benadeeld. Zal deze garage niemand aan bevelen.
Wensink Ford Zevenaar
27 July 2026
Cees Brouwer
Zevenaar
Goedemiddag Cees Brouwer,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u zich benadeeld voelt door de kosten die in rekening zijn gebracht terwijl het probleem met uw Transit niet is opgelost, zeker als trouwe klant sinds Martens. U heeft inmiddels contact met ons gehad en wij nemen uw feedback mee.
Excuses voor het ongemak.
Shirley van Wensink
Rijdt goed. Stille motor. Wel bandengeluid, met name op slechte weg. Stevig in elkaar geschroefd. Zeer goed zicht rondom. Goede digitale diensten. Voortreffelijke audio.
27 July 2026
Henk
Goedemiddag Henk,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de rijeigenschappen, de stille motor, het overzicht en de audio van uw auto.
Shirley van Wensink
Ik had een afspraak van één uur om 10:00 uur gepland en had aangegeven dat ik tijdens de afspraak zou wachten. Een paar minuten later werd ik gebeld door Wensink met de mededeling dat ze toch geen tijd voor mij hadden. Ze stelden voor dat ik de auto om 08:30 uur zou brengen, zodat de monteur zou kijken of hij tussendoor tijd kon vrijmaken om ernaar te kijken. Daarbij werd duidelijk gezegd dat ze niet konden garanderen dat ze daar die dag tijd voor zouden hebben. Ik heb de auto vervolgens daar achtergelaten. In de middag kreeg ik te horen dat het probleem met de navigatie niet was opgelost. Tot mijn verbazing moest ik toch €500 betalen. Ik begrijp hier helemaal niets van.
Wensink Mercedes-Benz Harderwijk
25 July 2026
Muhammad
Harderwijk
Goedemiddag Muhammad,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de afspraak anders liep dan gepland en dat u toch kosten in rekening gebracht kreeg terwijl het navigatieprobleem niet is opgelost. Uw gegevens zijn bij ons bekend en uw feedback is met onze vestigingsmanager gedeeld, wij nemen contact met u op.
Excuses voor het ongemak.
Prima, duidelijk en vlot
Wensink Fuso Heerenveen
De Jong
Nijelamer
Goedemiddag De Jong,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles prima, duidelijk en vlot is verlopen.
Shirley van Wensink
Hele fijne verkoper. Erg duidelijk en concreet
Wensink Fuso Heerenveen
Albertje Strampel
Heerenveen
Goedemiddag Albertje Strampel,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een hele fijne verkoper heeft gehad die duidelijk en concreet was.
super geholpen door dhr. Grieving
Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn
Robert Bijsterbosch
Goedemiddag Robert Bijsterbosch,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze collega u zo goed heeft geholpen.
Shirley van Wensink
Lucas Harianto is een verkoper die altijd bereikbaar is en direct een reactie stuurt.
Ben
Hall
Goedemiddag Ben,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het hele traject van A tot Z uitstekend is geregeld en dat onze collega altijd bereikbaar was en snel reageerde.
Shirley van Wensink
Zeer goed geholpen bij de aankoop van nieuwe Kia EV3.
Martin
Steenwijk
Ik bracht de auto voor de keuring. Er was volgens de monteurs nog al veel punten voor reparatie. Reparatie zou een kostbare zijn ca 2000.00. heb de auto weer gehaald en voor second opinie. Die stelde voor een deel dezelfde diagnose. Heb het wel laten repareren aldaar. Scheelde 800.00,
Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen
23 July 2026
Erik
Groningen
Goedemiddag Erik,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de diagnose van onze ervaren monteurs in Groningen als goed heeft ervaren. We nemen uw opmerking over de kosten van de reparatie mee als aandachtspunt.
Shirley van Wensink
Onderhoudsbeurten voor mijn bedrijfswagen EQV laat ik normaal door mijn favoriete werkplaats Wensink Emmen doen. Ik wilde het toch een keer dichterbij proberen in Groningen. Alles netjes geregeld. De auto rijdt prima. Prettig personeel. Niks op aan te merken. Volgende keer weer naar Groningen.
Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen
22 July 2026
Morendo
Zuidbroek
Goedemiddag Morendo,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat de onderhoudsbeurt van uw bedrijfswagen bij ons helemaal naar tevredenheid is verlopen, dat alles netjes geregeld was en dat u het personeel prettig vond. Fijn dat u de volgende keer weer voor Groningen kiest.
Wensink Mercedes-Benz Harderwijk
21 July 2026
Hans
Beusichem
Goedemiddag Hans,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u klantgericht geholpen bent, met goede uitleg en overleg, en dat u zeer tevreden bent over uw bezoek aan ons.
Shirley van Wensink
Apk plus uurtje werk om voorwielen “los” te maken, ruim €350!euro. APK zit al in onderhoudscontract, geen onderdelen dus €.350 euro voor uurtje werk. Erg duur. Klopt dit wel?
Wensink Mercedes-Benz Groningen
17 July 2026
Chris
Usquert
Goedemorgen Chris,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de kosten als duur heeft ervaren en hierbij twijfels heeft. U heeft momenteel geen contract meer bij ons lopen, wellicht zijn daarom de kosten niet te vergelijken.
uiteraard zijn wij voor vragen over de factuur bereikbaar op 050 317 6464.
Shirley van Wensink
De medewerker was vriendelijk, professioneel, nam de tijd om ons goed voor te lichten, en beantwoorde onze vragen rustig en geduldig. Het voelde vertrouwd. Tot nu toe dik tevreden.
Frits Groeneveld
Minnertsga
Goedemiddag Frits Groeneveld,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze collega u vriendelijk en professioneel heeft voorgelicht, de tijd voor u nam en uw vragen rustig en geduldig heeft beantwoord. Mooi om te horen dat het vertrouwd voelde en dat u dik tevreden bent.
Shirley van Wensink
goeie tijd en afspraken correct nagekomen. Het enige nadeel was, dat we 2 x met 2 auto's moesten rijden. Afspraak nl zo geplant dat we alleen in de ochtend met aparte auto's heen moesten. Echter was de auto later klaar als gehoopt, had nl zelf een afspraak in de buurt geplant zodat we de auto direct konden halen rond 16.00 uur. reparatie duurde langer als door ons was gehoopt. Daardoor pas volgende dag auto weer kunnen halen, en hierdoor weer apart met 2 auto's heen en weer
HarmJan
eerste excloërmond
Goedemiddag HarmJan,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de aangegeven problemen zijn opgelost en dat de afspraken correct zijn nagekomen. Wat vervelend dat de reparatie langer duurde dan gehoopt, waardoor u de auto pas de volgende dag kon ophalen en tweemaal met twee auto's moest rijden.
Shirley van Wensink
Al jaren tevreden klant bij Wensink; goede service en aangenaam contact
Wensink Ford Zwolle
Sjoert
Urk
Goedemiddag Sjoert,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u al jaren een tevreden klant bent en dat u de service en het contact als goed en aangenaam ervaart.
Shirley van Wensink
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom!
Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!
Lippestraat 2
8028 PS Zwolle