Snel en goed geholpen

Kleine reparatie aan de nummerplaatverlichting snel en vakkundig verholpen en een goede aardige uitleg van de werkplaatsmonteur ( op zaterdag nogwel )

uitstekend

....

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen er werd goed omgegaan met onze wensen en inmiddels rijden we met veel plezier in onze nieuwe Kia Sorento.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Vriendelijk, snel en ondersteunend.

Prima geholpen en ingelicht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Goede service klantvriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Persoonlijke, zakelijke en deskundige adviseur

De adviseur had buitengewoon veel geduld bij de afhandeling van de koop- en de financiële contracten

3x een andere tijd

Ik had via jullie app een afspraak gemaakt om 9 uur voor een wielen wissel. In die app kan ik nog steeds niet aangeven dat ik erop wil wachten. Toe ik van jullie een email kreeg over mijn zelf geplande afspraak stond daar ook netjes 9 uur. Toen ik vorige week een e-mail van jullie kreeg ter herinnering stond daar ineens 8 uur. Ik heb de volgende dag gebeld en gezegd als het 8 uur wordt dan wil ik er wel op wachten. De dame die ik sprak zou er een aantekening van maken. Die middag kreeg ik een SMS dat het 15.15 was geworden. Ik ging er vanuit dat dat kwam omdat ik wilde wachten. Ik heb per whatsapp nog aan jullie om een bevestiging gevraagd. Helaas niet meer gekregen. Toen ik de volgende dag rond 15.15 de auto kwam brengen kreeg ik te horen dat ze mij eigenlijk om 8 uur verwacht hadden……. Dat werkt natuurlijk niet. De wielenwissel inclusief opslag zijn verder zonder problemen uitgevoerd. Vandaar 3 sterren, de mensen bij Ford Almere kunnen niets aan de app doen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

vriendelijk, accuraat en kundig!

heel vriendelijk, veel kennis, goed bereikbaar en betrouwbaar!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

De service is zoals altijd perfect.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Nuchter bedrijf met passie voor het merk. Adviseren goed en zijn lekker normaal. Eventuele problemen worden opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Onze auto(s) in vertrouwde handen

Dit jaar de APK gecombineerd met de vervanging van de gloeibougies. Gelukkig kon Ford Wensink daar dit jaar van te voren een kostprijsinschatting van maken. Vorig jaar lukte dat niet. De reparatie samen met de APK zijn prima uitgevoerd. Wel maak ik een opmerking over de APK oproep met de ALL-IN prijs van 40,50 Euro (inclusief roetmeting, viergastest en afmelden). Dat bedrag staat inderdaad op de factuur maar daarbij komt nog een Deeltjesteller test van 35 Euro. Is de ALL-IN prijs toch niet ALL-IN ?

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Al jaren heel tevreden bij wensink Arnhem

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Super fijne overdracht van de auto

Het was echt een feestje om de auto op te halen. Fijne verkoper die met veel plezier de auto overhandigde. Hele prettige uitleg over de auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Armand in Elst was in een woord een geweldige verkoper. Heeft ons fantastisch geholpen met de aanschaf van de Kuga. Heel leuk ontvangen en ons goed geadviseerd Een topper Heel zuinig op zijn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Uitmuntend!

Als trotse eigenaar van een Mercedes GLC , heb ik te maken gehad, met een pech situatie . Wensink heeft mij van A-Z ondersteund en heeft gerealiseerd , dat ik actueel weer jaren lang plezier kan ervaren, van mijn auto . Het ontvangst bij Wensink is altijd prettig en men denkt in constructieve oplossingen, voor de klant . Complimenten !

We zijn goed geholpen

Wij hebben de oude picanto ingeleverd en een nieuwere Kia picanto terug gekocht en werden daarbij goed geholpen door verkoper Jurrien

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Als al jaren weer 100% tevreden

Persoonlijke benadering, afspraken prima nagekomen en aflevering ook met veel aandacht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Fijne sfeer Vlotte afwikkeling

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Buitengewoon netjes en professioneel!

Zeer kundige en nette verkoper(s) welke de auto ook nog op locatie hebben gebracht, na vele ervaringen met andere auto bedrijven mag ik zeker spreken van buitengewoon goede service met betrekking tot de aflevering van onze Mercedes V-klasse. Hielke en collega nogmaals dank voor de fijne kennis making en mooie gesprekken bij aflevering!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Excellent service

This is the second time visit for me at this location. I was happy with the service, timely completion, clear communication. Also they are good in responding e-mail for any clarification. Keep up the good work.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Bijzonder aangenaam.

Dank voor meneer Eilderts voor het gewoon prettig te woord staan en ontvangst in Emmen. Dan de duidelijke uitleg voor en na de aankoop waar ik (als ik zeggen mag) wel heel blij mee ben. Dank hiervoor en het vertrouwen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Prima en snel

Alles verliep snel en vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Slechte communicatie en beschadiging.

Onlangs heb ik mijn Mercedes CLA 180 naar de werkplaats gebracht vanwege een probleem met de accu. Bij aankomst werd ik vriendelijk geholpen; de medewerkers kwamen professioneel over en namen de tijd om het probleem te bespreken. Helaas duurde de reparatie aanzienlijk langer dan verwacht, mijn auto heeft ruim een maand in de werkplaats gestaan. Gedurende die periode was de communicatie minimaal, waardoor ik niet goed op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Toen ik mijn auto uiteindelijk terugkreeg, merkte ik tot mijn teleurstelling dat één van de velgen was beschadigd. Ik heb dit direct gemeld bij de medewerker, die aangaf hier de maandag erop op terug te komen met een oplossing. Inmiddels is er echter een week verstreken, en heb ik nog niets vernomen. Ik hoop dat er alsnog een passende oplossing komt en dat de communicatie in de toekomst beter verloopt, want de vriendelijkheid van het personeel verdient het om ondersteund te worden door een even goede opvolging en service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Positief, want APK is goed gelopen tegen redelijke kosten.

Het voorwerk -afspraak maken- was met Peter Rodenboog en Rik Groot goed gedaan. Inge en Eric Kooi werden daarvan op de hoogte gebracht bij m'n aankomst voor 10 uur en daarop volgde de vóórkeuring en de keuring. Het systeem vond het voor vertrek naar Wensink Groningen nodig om de batterij in de sleutel af te keuren. Dus vervangen, hoewel dat ter plekke aan de Bornholmstraat niet meer bleek. Het systeem blijft af en toe raadselachtig.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle