Super goed geholpen en elke medewerker heeft ons netjes te woord gestaan en medewerking verleend
Beste Hendrikus, Hartelijk dank voor uw mooie review en de vriendelijke woorden. Het doet ons veel plezier om te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat u onze medewerkers als klantvriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij waarderen uw feedback zeer en zullen dit zeker met het team delen. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Aankomst lang moeten wachten op personeel om geholpen te worden Daarna fiets uitgezocht en betaald Ging ook niet allemaal vlekkeloos voorheen beter heb hier al een aantal fietsen gekocht Aflevering fiets aan huis slecht!!! Bagagedrager scheef Verlichting los De sticker van jullie voor de helft kapot op het spatbord geplakt Zadel scheef
Beste Anton, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het jammer om te lezen dat uw recente bezoek en de aflevering van de fiets niet naar verwachting zijn verlopen, zeker omdat u in het verleden goede ervaringen bij ons heeft gehad. We hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit verder te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing. Bij gelegenheid zien wij graag uw reactie tegemoet, zodat we dit netjes met u kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Fiets zijn jaarlijkse beurt gehad . Zeer tevreden hoe je wordt ontvangen en dat alle reparaties worden overlegd . Kon op mijn fiets wachten , onder het genot van een kopje koffie .
Beste Corrie, Hartelijk dank voor uw positieve review en uw vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de jaarlijkse beurt van uw fiets en onze manier van werken. We zien u graag terug bij de volgende onderhoudsbeurt! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Telefonisch moeilijk of soms zelden bereikbaar
Beste Ron, Dank u wel voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat u ons telefonisch niet goed bereikbaar vindt. Dat is uiteraard niet de bedoeling, en wij nemen uw opmerking serieus om dit te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Het begon al rommelig. Hadden een proefrit gemaakt. Gevraagd om de fiets te reserveren. Bleek niet gebeurd te zijn. Fiets had dus aan iemand anders verkocht kunnen zijn. Slordig. Later werd gebeld om een afspraak te maken om een fiets op te halen. Ik leefde hierbij in de veronderstelling dat het om mijn fiets ging die inmiddels zo’n 3 weken weg was voor reparatie. Dat bleek niet het geval te zijn. Verkoper zou de fiets erbij gaan pakken en liep naar boven. Fiets bleek beneden te staan. Bestelde hangslot zat er niet bij (lag ergens apart). T is dat we er zelf om vroegen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk inhoudelijk bij u op terug. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Reparatie en door garantie spullen Alles goed geregeld. Alleen ik denk dat mijn crackstel nog niet in orde is Ik ga het bespreken met Peter Zal best goedkomen Peter regelt het prima allemaal
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de service en de reparatie onder garantie goed zijn verlopen en dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wat betreft uw crankstel vinden wij het vervelend dat dit mogelijk nog niet helemaal in orde is. Goed dat u dit met Peter gaat bespreken. Wij zorgen er graag voor dat dit samen met u wordt bekeken en netjes wordt opgelost. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning wenst dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Fijne winkel. Altijd goede service en denken met je mee!
Beste Mankiki, Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de persoonlijke aandacht en service waardeert. Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Zeer vriendelijk en goed geholpen. Servicebeurt koga Traveller goed. Racefiets kabel perfect, alleen vergeten wiel reparatie door te geven, deze is perfect daarna gerepareert. Alleen betaling was een klein misverstandje, samenloop van omstandigheden. Dit was snel en goed opgelost Bedankt.
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en de werkzaamheden aan uw Koga Traveller en racefiets. Ook goed om te lezen dat de wielreparatie alsnog naar wens is uitgevoerd en dat het misverstand rondom de betaling snel en goed is opgelost. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Toen wij de fietsen kwamen kopen zijn we keurig geholpen, daar is niets over te zeggen. Wij hadden 2 fietsen besteld, en een week later kregen we bericht dat we ze konden ophalen. Daar aangekomen en na behoorlijk wachten kwam er een fiets, wij blij, maar na weer lang wachten kwam er niets. Toen kwam er een jonge jongen ons vertellen dat er iets was mis gegaan en dat de 2e fiets er niet was. We waren teleurgesteld maar oke kan gebeuren, maar daarna moesten we constant achter die fiets aan, er kwam helemaal niets van hun kant. Uiteindelijk na 2 weken konden we de fietsen ophalen. In het verkopen is het een prima zaak, maar aan service kunnen ze nog heel veel.leren. uiteindelijk hebben we wel excuses gehad, maar het was zeker niet leuk.
Beste Gre, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u bij de aankoop goed bent geholpen, maar vervelend dat de levering van uw tweede fiets niet goed is verlopen en dat de communicatie vanuit onze kant te wensen overliet. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend is geweest. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze service en processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Zeer tevreden , uitgebreide uitleg en goede device
Beste Nel, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Het doet ons veel plezier te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met onze uitleg en het device. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Zie hierboven
Beste Guus, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en uw nieuwe fiets. We wensen u vele veilige en plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Nieuwe Sparta fiets gekocht de fiets is al van 2024 Hebben ze er niet bij verteld anders had ik hem niet gekocht. Als ik hem weer is weg gaat doen dan is die wel van 2024 ik hoop dat jullie en nog wat aan gaan doen ik heb hem gekocht bij Joran van der stap ik voel mijn wel goed in de maling genomen groetjes Wout
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben contact met u opgenomen en een toelichting gegeven. Bedankt voor het prettige gesprek. Graag verwelkomen wij u een volgende keer weer in onze vestiging! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Heel fijne klant gerichte organisatie. Telefonisch wel moeilijk bereikbaar maar wel doorschakelen naar een Broekhuizen telefoon centrale die zorgt voor een terugbel verzoek.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardering voor onze klantgerichte aanpak. Het doet ons goed te horen dat u onze afspraken duidelijk en betrouwbaar ervaart. We begrijpen dat onze telefonische bereikbaarheid soms als lastig wordt ervaren. We zijn dan ook blij dat onze doorschakeling naar de centrale u verder heeft geholpen en dat een terugbelverzoek werd verzorgd. Uw feedback nemen we mee om onze service waar mogelijk verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
We moesten lang wachten. Bij de aflevering werd summier alles uitgelegd. We hebben zelf dingen moeten vragen. Later vonden wij onder in de fietstassen een apparaatje waarmee de fietstassen van de bagagedrager konden worden afgeklikt. Dit is ons niet verteld. Al met al een matige aflevering helaas. Omdat we ervan uitgaan dat dit een incident is, vul ik onderstaand in dat ik wel zou aanbevelen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw eerlijke feedback. Wat vervelend om te horen dat de aflevering van uw fietsen niet naar wens is verlopen en dat u langer heeft moeten wachten dan verwacht. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om extra uitleg te geven over het gebruik van de fietsen en de bijbehorende accessoires. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw nieuwe fietsen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Nieuwe mtb besteld en na een week stond ie klaar voor me. Prima uitleg gehad.
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat u zo snel van uw nieuwe MTB kon genieten en dat u de uitleg als duidelijk en prettig heeft ervaren. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
De mensen zijn aardig, duidelijk en heel netjes. Hele goede service, betrouwbaar en goede communicatie. Zeker reden om terug te gaan
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het doet ons veel plezier te lezen dat u onze service als betrouwbaar, duidelijk en vriendelijk heeft ervaren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Ik wil mijnheer Peter bedanken voor zijn deskundigheid!
Beste Henny, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Peter. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Super fijne mensen die echt meedenken en proberen problemen op te lossen Wij zijn echt super tevreden met deze fietsenwinkel
Beste Lisa, Hartelijk dank voor uw mooie review en de vriendelijke woorden. Wat fijn om te lezen dat u onze inzet en manier van meedenken zo waardeert. Wij hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
De verkoop liep soepel ,natuurlijk,toen ik de fiets op ging halen en terug fietste naar Spijkenisse liep de voorremkabaal aan tegen de spaken en de versnelling trapte door,die heb ik zelf moeten bijstellen onderweg. En de beschrijving hoe de computer werkt ontbrak. Conclusie,hij is bij aflevering niet nagekeken door de monteur
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij inmiddels contact met u opgenomen om dit te bespreken en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Fijn dat we dit met u hebben kunnen afstemmen. We wensen u veel plezier met uw fiets en hopen u graag een volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Speed pedelec was toe aan service beurt. Voor het vervangen van onderdelen wordt altijd eerst overlegd. Daarna krijg ik de fiets tip top weer terug en helemaal up to date!
Beste Jacco, Dank u wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen dat u al jaren in ons stelt. Fijn om te lezen dat u onze werkwijze rondom overleg en service zo waardeert. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Groot assortiment (sport) fietsen en, hebben ze hem niet op voorraad, dan halen ze hem uit een andere vestiging. Afhandeling met FiscFree fietsplan ging ook soepel met goede communicatie.
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat ons ruime assortiment, de levering uit andere vestigingen en de goede communicatie u zo goed bevielen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Geen tijd en moeite was te veel om advies te geven over aanschaf e-fiets. Met name het bepalen van de hoogte frame, soort zadel en afstand stuur ivm wat onzekere rijstijl hebben de aandacht gekregen. Mooi ook om een alternatief achter de hand te hebben. Persoonlijke aandacht was prima. Geen 10 gegeven omdat Broekhuis eerst moet bewijzen het een aantal jaren op deze wijze vol te houden. Maar voekt tot heden fijn.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij de aanschaf van uw nieuwe e-fiets! We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Wij komen al heel veel jaren bij deze zaak, ookal zijn er 4 naamswijzigingen geweest in die tijd. Fijn personeel, kundig, verkopers niet opdringerig.
Beste Nynke, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw jarenlange trouw aan onze zaak! Het doet ons enorm plezier te lezen dat u tevreden bent over ons personeel en onze service. Wij kijken ernaar uit u ook de komende jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Ik heb een ebike gekocht bij Broekhuis in Barendrecht … Ik ben erg goed geholpen en geadviseerd.. medewerker nam echt de tijd voor me en kon uitgebreid mijn vragen stellen en proefrondjes op verschillende e-bikes doen .. wij zijn ca 4 uur in de zaak geweest en uiteindelijk een pracht fiets gekocht . Ook namen ze nog even de tijd om de fiets gelijk rijklaar te maken anders had ik vanuit Leiden een week later terug moeten kopen .. top winkel met zeer kundige mensen
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het doet ons enorm plezier om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop. We hopen dat u vele fijne kilometers op uw nieuwe e-bike zult maken en staan uiteraard altijd voor u klaar als u vragen heeft of nog eens langs wilt komen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Prima behandeld, alleen wel erg gevaarlijk dat het stuur na het op maat afstellen dus nog compleet los blijkt te zitten. Zelf de twee imbus bouten vast moeten draaien. Had heel anders af kunnen lopen. Inmiddels contact met Broekhuis gehad, ze gaan er serieus werk van maken en dit opnemen in hun procedure zodat dit niet meer voor kan komen.
Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons dat de communicatie niet naar wens was. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en u komt langs voor een gepaste uitleg en verdere toelichting. We streven ernaar om u de service te bieden die u van ons mag verwachten en hopen u snel verder te helpen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Barendrecht
Originele beoordeling
Voordijk 275