Slecht te bereiken

Telefoon wordt niet opgenomen. Deskundigheid personeel kan beter

Werkelijk top

Vervangen van een display voor de fiets. Gewoon bellen en de medewerker begrijpt het en heeft het op voorraad. De rekening via mail voldaan en de volgende dag in huis. Het kan niet beter. Hele goeie service!

verkoop met verstand & aflevering matig tot slecht

Bij verkoop een persoon met verstand van zaken. Helaas bij aflevering zeer matig. Na afspraak voor aflevering, ons gemeld bij balie wordt weinig gevraagd maar gaan in computer kijken met later 3 personen wordt nog steeds niets aan ons medegedeeld tot zelf gevraagd of er een probleem kan zijn, na deze vraag bleek dat er 2 orders waren met zelfde achternaam. Na dit te zijn opgelost komt een verkoper met fietsen aan gaat het een en ander uitleggen waarna ik moet vragen voor opladers, welke in eerste instantie maar 1 er was. Wel zadel hoogte in gesteld door verkoper en dat was het. Bij het plaatsen op fietsersdrager een persoon gevraagd et helpen, deze zag dat een onderdeel van een spatboord ontbrak en dat beide fietstassen beschadigd waren, voor 1 een nieuwe geplaatst en de 2e in bestelling. Al met Al een zeer gebrekkige aflevering in eerste aanleg door een persoon die weinig interesse toonde voor de klant en ook niet erg spraakzaam zoals het aanbieden van een kopje koffie, dit moest een ander persoon ons aanbieden, dus een tegenvaller voor ons, hopen dat de verdere service iets beter uitvalt.

Service is prima

Zeer positief

Goede ontvangst voor aanschaf nieuwe racefiets. Reële inruilprijs gekregen en alle wensen mbt de nieuwe fiets werden snel gerealiseerd. Mooie winkel en leuke medewerkers. Ook het service pakket ziet er goed uit na aanschaf van de fiets. Kan het iedereen aanbevelen.

Prettige zaak om een e-bike te kopen

Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Men neemt de tijd voor je. Snelle levering. En haal je je fiets op, krijg je nog advies/mooie aanbieding voor een passende verzekering!

Leuk personeel en fijne winkel

Ik heb een mooie fiets gekocht ben heel fijn geholpen en geen opdringerig personeel!! Ik vind het belangrijk goede uitleg te krijgen en dat de verkoper mij de ruimte geeft om rustig een keuze te maken. Dit was zeker het geval Ook is er een goede service. Ben zeer tevreden met m'n verkoop.

Mooie zaak, netjes behandeld.

Op de site een atb gezien. Contact gezocht, De atb was niet op locatie, maar werd vanuit een andere zaak van Broekhuis overgebracht. , waarna ik hem in Barendrecht heb opgehaald. Bij binnenkomst, werd koffie/thee aangeboden. Na een proefrit de fiets gekocht. Tevreden over de benadering door het personeel.

Vertrouwd en om de hoek.

Vertrouwd en om de hoek.

Dat de service bestelde is alleen jammer dat je vaak moet bellen hoe het met de reparatiestatus.

Vriendelijk en goed geholpen

Kwamen voor twee elektrisch ondersteunde fietsen met een bepaald idee (model, merk, techniek accessoires etc) Gezien het aanbod in de winkel ligt van onze ideeën afgeweken maar tevreden met de aangeschafte fietsen.

een prima ervaring.

we kwamen daar op een tijdstip dat er wat zieken waren dus moesten even wachten,de koffie was prima en hadden dus genoeg tijd om rond te kijken en te oriënteren. we werden door de verkoper prima geholpen het was relax geen druk op onze keuze en hij gaf goede aandacht aan onze wensen en ideeën. we kregen de tijd om diverse modellen uit te proberen en kregen daarbij goed advies. uiteindelijk na bezoek van twee andere dealers zijn wij terug gegaan, hebben nog op twee modellen proefgereden en uiteindelijk de juiste keuze gedaan en beiden mijn vrouw en ik prima fietsen gekocht. ik een Kalkhoff heren fiets en mijn vrouw een Sparta.

Mooie winkel. Vriendelijk personeel

Kwam voor kleindochter vor 2e hands fiets. Geslaagd voor Batavus fiets. Nog als nieuw. Vriendelijk verkoper. Nam echt de tijd voor ons. Kregen koffie en kleindochter chocomel.

Fiets is na een aanrijding snel opgehaald, duidelijke en heldere offerte. Iets meer als een week later was de fiets weer als nieuw!

Goede uitleg , snel geregeld

Prima fietsen zaak

Goed geholpen fijne uitleg over de fiets in alle rust

Netjes behalve het bijwerken van de schade

Na een reparatie alles mooi vervangen van de koga pace B 10 Alleen de lak stift is denk ik niet goed geschud De kleur rood is bordeau rood Allemaal lelijke plekken op het achter frame Peter vertelde dat dit wel de juiste kleur is Erg jammer wel Ben erg zuinig op deze fiets

Kleine upgrade e-mtb

Van mijn 7 jaar oude e-mtb was de derailleur afgebroken, remmen en shifter waren ook niet meer goed. Ik heb Broekhuis fietsen al de bovengenoemde onderdelen laten vervangen. Dat hebben ze heel goed gedaan de fiets is weer veilig.

Goed geholpen bij aankoop nieuwe electrische fiets.

Tijdens bezoek aan Broekhuis Fietsen Barendrecht werd ik erg goed geholpen bij het uitkiezen van een electrische fiets. Tevens nam de medewerker uitgebreid de tijd voor uitleg. De beoogde fiets was niet op voorraad en moest besteld worden. Dit zou in eerste instantie 3 weken duren, maar werd uiteindelijk 6 weken. De communicatie hierover had wel beter gemogen, want ik werd niet ingelicht (moest hier zelf achteraan).

Heel erg duur!!!

Wat op internet 400 euro kost betaal je daar 950 euro!!!! Een accu 625 watt Wel hele snelle en fijne service/medewerkers.

Het koste wel veel geduld. Het lange wachten , ruim één maand op een nieuwe display werd uiteindelijk toch beloond. De leenfiets heb toch maar gebruikt, want mijn oude herenfiets past niet meer bij mij. Veel te gevaarlijk. Het declareren bij Unigarant verliep ook spoedig.

Zeer goed te woord gestaan

Via site van broekhuis maar eens gaan kijken in de winkel. Ondanks dat wij zelf uit Waddinxveen komen met hele grote fietsenwinkels waren wij verbaast over de indeling , hoe de fietsen gepresenteerd worden.De vriendelijkheid van het personeel en de deskundigheid besloten wij maar gelijk een E-Bike te kopen.

Snel en goed geholpen na overleg!

Idem

Tevreden en goed ervaring!

Wij hebben voor het eerst bij Broekhuis Fietsen Barendrecht een fiets besteld. We hebben telefonisch en ter plekke goed geholpen. De personeel waren provisioneel en gaven ze de tijd en de aandacht voor elke vraag en verzoek. We zijn tevreden de deur in en uit bij Broekhuis Fietsen Barendrecht. Mijn zoon is zeer tevreden met de fiets:-) En je merkt bij Broekhuis Fietsen Barendrecht dat ze kwaliteit van de producten en service willen leveren.

prima dienstverlening

Fijne aandacht voor de klant, en onduidelijkheden heel goed opgelost.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht