Eerlijke en vriendelijke service

Ricardo van Druten was gedurende het hele verkoopproces duidelijk in zijn informatueverstrekking. Op vriendelijke manier nam hij alle tijd om zaken uit te leggen. Dit heeft geleid tot een aankoop waar naar mijn gevoel beide partijen blij mee zijn. Hij geeft mij het gevoel dat ik, ook in de toekomst, altijd terecht kan met vragen en dat er dan ook cinstructief wordt meegedacht. Dat geeft vertrouwen in deze zakelijke relatie.

Gewoonweg super

Ik had een mooie auto gezien en hierover contact opgenomen met Peter. Peter en zijn team zijn bijzonder enthousiast, bevlogen en vakkundig. De auto is vandaag afgeleverd en de service overstijgt alle verwachtingen. Zeker een aanrader om zaken mee te doen.

Vlot geholpen

Vlot geholpen, leen fiets meegekregen, vervolgafspraak gemaakt voor airco op woensdag 2 juli (nog geen bevestiging gehad)

Redelijk goed

De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd, maar toen ik thuis kwam, kwam er rook onder de motorkap vandaan. Toen ik direct terugging, is er naar gekeken en bleek de monteur remvloeistof te hebben gelekt op hete onderdelen van de motor. Het bleek dus onschuldig, maar de stress was minder prettig. De vorige keer bij de onderhoudsbeurt moest ik ook direct terug, omdat de auto niet meer optrok. Bij controle bleek er een bougie met een scheurtje in gezet te zijn.. dat is goed verholpen. Het is jammer dat bij 2 opeenvolgende onderhoudsbeurten er toch iets mis bleek te zijn aan de auto.

Slechte communicatie, volgens mij wel vakkundig.

E-mails worden onvolledig beantwoord. Verder is er geen transparantie over prijsopgave. Na herhaaldelijk vragen heb ik tot het moment dat de factuur (die veel hoger dan verwacht was) kwam (1 dag na de kleine beurt) geen bedrag (richtprijs) doorgekregen voor een kleine beurt. Op de dag van de werkzaamheden werd ik wel gebeld voor de extra kosten, maar ook toen kon mij niet verteld worden wat de kosten zijn voor een kleine beurt. Tot op de dag van vandaag heb ik geen inzicht in de specificatie gekregen. Verder werden er tot 3 maal toe adresgegevens opgevraagd en heb ik die ook 3 keer doorgegeven per mail. Maar deze werden niet verwerkt. Verder geen op- en aanmerking over de verrichte werkzaamheden.

Goede communicatie ter voorbereiding van de service, alles uitgevoerd in het time slot, op tijd begonnen volgens schema afgerond, ik kon er zelfs opwachten. Prima gedaan.

Goed en kundig

Prima garage en keurige afhandeling !

Prima ervaring met deze kleine beurt en APk

Communicatie prima. Herinnering voor de dag zelf, vraag om toestemming verversen remvloeistof tijdens keuring, en klaar gemeld rond het middaguur. Zeer prettig!

Zeer klantvriendelijk en goede service

Aardige mensen. Auto was sneller klaar dan verwacht. Tussentijds werd ik ook geïnformeerd over versleten remblokken en of ik ze gelijk wilde vervangen. Goede service.

Zeverijnstraat 2

1216 GK Hilversum