Goede en snelle dienstverlening

Heb mijn auto via Van Gulik Auto’s verkocht. Snelle en duidelijke communicatie, betrouwbare, eerlijke en flexibele jongens en ze denken echt met je mee.

Toppers!

Uitstekende service

Zeer vriendelijk en vakmanschap

Uitstekend geholpen met eerlijk advies. Dit is echt een fijne garage!

Tevreden

prima!

Topbedrijf!

Eerlijk, no-nonsense en betrouwbaar

Fijne ervaring met Van Gulik Auto’s voor zowel de aankoop van een auto als onderhoud, reparaties, schadeherstel en APK. Zowel privé als zakelijk. De communicatie is helder en no-nonsense: eerlijk, duidelijk en afspraken worden nagekomen. Af en toe je auto even bij ze laten poetsen dan is hij oprecht als nieuw! Alles wordt gewoon goed geregeld, met oog voor de klant. Absoluut een autobedrijf dat ik kan aanbevelen.

Nooit klachten gehad

Wanneer we spreken van een relatie moet het wederkerig zijn, en dat is het zeker.

Om reden dat wij op afstand wonen is het iets lastiger te plannen. Van Gulik werkt hier absoluut aan mee. Ook het mondeling en telefonisch overleg over keuzes wordt zeer op prijs gesteld

Top service

Staan altijd voor mij klaar als er iets is

nog te weinig ervaring met nieuwe situatie

ik kan alleen beoordelen over de afgelopen periode toen het nog Competence en van Gulik was. Ik merkte dat er een verschil was met hoe het begon en hoe het op het laatst was. Aanvankelijk heel persoonlijk en accuraat en naar het einde toe toch duidelijk slordigheden in het werk. Bijv. missen dat een distributie riem vervangen moest worden Onderhouds boekjes die pas afgetekend werden op mijn uitdrukkelijke verzoek. Kleine dingen waar nooit naar gekeken werd. Bijv. deur geleiders smeren etc. Ik kreeg de indruk dat Johan het eigenlijk veel te druk had en altijd gehaast was. Ook qua prijzen had ik de indruk dat het niet veel meer scheelde ivm merk/dealer garage. Ik hoop dat Bob weer kan oppakken wat belangrijk is; accuratesse, persoonlijkheid, concurrerend zijn en er plezier in hebben. Ik geef nog geen score voor de nieuwe situatie maar voor de oude zou ik 3 sterren geven.

altijd goede service

Staan altijd voor je klaar

Top bedrijf!

Snelle service!

Top persoonlijke dienstverlening

Mijn auto bij ze gekocht Juni dit jaar. Een top auto van een top autobedrijf. Waarom? Een uitstekende service, persoonlijke contact: denken mee, indien gevraagd doen stapje meer en, niet onbelangrijk, technisch deskundig. Qua kosten, helder en goed: Waar voor je geld.

Supersnelle service

Goed geholpen, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Topservice

Mijn auto had onlangs schade, en ik baalde daar enorm van. Gelukkig heeft dit autobedrijf me fantastisch geholpen. Binnen 4 werkdagen was alles perfect gerepareerd, en dat ook nog voor een schappelijke prijs. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en merkte dat ze echt met me meedachten. Kortom: superblij met de service en ik kom hier zeker terug!

Top service!

Kwaliteit, service en prijs zijn super!

uitstekend, vriendelijk en klantgericht

zoekopdracht voor een import auto, snel resultaat, alles goed geregeld , tot en met prima aflevering. Tussentijds nog via een andere klant een proefritje geregeld om zeker te stellen dat een bepaalde optie van de doelimport auto zou bevallen. Het is meedenken met de klant en service die je bij de grote autodealers niet meer vind......

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Top, op elk moment op de dag

Goeie service

Prettig en snel geholpen

Fijne service

In alle gevallen vriendelijk geholpen Met vriendelijke mensen

Zeer goede garage

Ze Begrijpen de ondernemer die afhankelijk is van zijn auto, en zijn zeer service gericht

Fantastische garage!

Zeer klantvriendelijke én kundige mensen, waar ik graag speciaal voor vanuit Amsterdam kom rijden!

In 1 woord perfect!

Deskundig, snel en fijne mensen bij Competence!

Toppers

Zijn altijd bereid je te helpen, zeker ook als je direct hulp nodig hebt!

Staan altijd klaar en denken in oplossingen

Band stond leeg en tussen de drukke werkzaamheden werden wij geholpen. Erg blij mee.

Timmerwerf 57

1969 NJ Heemskerk