Laden reviews...
98 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle service, vriendelijk en vakkundig personeel en betrouwbare werkzaamheden. Klanten prijzen duidelijke communicatie en eerlijke adviezen. De algehele ervaring wordt als professioneel en klantgericht beschreven, met veel tevredenheid over prijs-kwaliteitverhouding. De feedback wijst op een consistente hoge mate van vertrouwen in de service en kwaliteit.
Prima adresje!
13 July 2026
Jeroen
Alkmaar
Zeer goed geholpen, goede prijs bij inruil. Prima bedrijf.
2 July 2026
R de Graaf
Heiloo
28 June 2026
Peter
Heiloo
Het wordt prima geregeld en ook de haal en breng service is top
27 June 2026
Henny
Wijk aan zee
Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. Ik heb mijn auto hier gekocht en kom sindsdien elk jaar terug voor onderhoud en controles. Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke benadering: er wordt altijd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en je weet precies waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten, eerlijk advies en vakmanschap staan hier duidelijk voorop. De service is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel, waardoor ik mijn auto altijd met een gerust hart achterlaat. Ik kan deze garage dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, transparantie en uitstekende service. Bedankt en tot de volgende beurt!
26 June 2026
Paul
Amsterdam
Een auto laten keuren. Twee uur later stond ie stil. Reactie ANWB: deze auto had nooit de weg op gemogen. De minpolen waren niet goed aangedraaid, waardoor de startmotor stuk is gegaan. Advies ANWB: niet meer heengaan.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Jack
Beverwijk
Het is vervelend als je moet bellen of je auto klaar En als je een prijsopgave vraagt gebeurt het niet zoals afgesproken is
19 June 2026
Jacob Fennema
Limmen
Prima personeel
19 June 2026
Gerard
Heemskerk
Goede en betrouwbare service.
18 June 2026
Stephan
HK
Even de camper voor een apk en grote beurt, Zodra je de drempel over bent, staat er een goedlachse monteur in het midden van de zaak! Ha Meneer Joustra, je voelt je gelijk welkom, er zwaait een deur open! Komt u verder klinkt het , Koffie? Dennis de barista koning schuift een bak koffie in m’n handen, kom verder klinkt het, achterin het ruim opgezette kantoor zit een persoon met brede glimlach, het is dhr Van Gulik, inmiddels mag ik Bob zeggen, ik vertel hem dat mijn camper nog in de stalling staat en een verse apk en beurt nodig heeft , geen probleem, er wordt zelfs een haal en breng service voorgesteld, binnen een aantal dagen staat hij weer met een verse slok olie en verse apk en keurig uitgezogen uitgelapt voor u klaar ! Daar wordt een mens nou intens gelukkig van! Dank Autobedrijf van Gulik, voor het ontzorgen en vertrouwen geven !
16 June 2026
Robert
Heemskerk
Bedankt voor de mooie woorden meneer Joustra! De "herboren" camper kan weer lekker op vakantie. En gelukkig is uw mattenset ook weer fris en schoon!
Tot de volgende!
Van Gulik Auto's
Enthousiaste medewerkers en altijd snel geholpen. Zou het zeker aanraden.
16 June 2026
saskia
Beverwijk
Bedankt weer Saskia. Tot de volgende!
Van Gulik Auto's
Ik kan altijd vlot geholpen worden. Ook als ik geen afspraak heb en er is iets kan ik langs komen. Het voelt goed. Bekwame medewerkers. Ik heb een fox op leeftijd, maar er wordt netjes mee om gegaan.
15 June 2026
Erica
Heemskerk
Bedankt voor de mooie review Erica. Samen houden we de Fox in top conditie!
Bedrijf met kennis
15 June 2026
Miranda
Heemskerk
Bedankt voor de mooie review Miranda!
Van Gulik Auto's
Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Zijn eerlijk en trasparant. Staan altijd voor je klaar.
11 June 2026
Rita
Velsen noord
Bedankt Rita. We zijn ook blij met jou!
Van Gulik Auto's
De auto rijdt weer heerlijk !
2 June 2026
Karin
Heemskerk
Wij zijn ook blij met jou Karin! Fijn de auto weer lekker rijdt!
Van Gulik Auto's
Airco van onze Mini bijgevuld, super snelle service met het warme weer!!
30 May 2026
Rogier
Velserbroek
Bedankt Rogier. Lekker koel de zomer tegemoet!
Van Gulik Auto's
Correcte ontvangst door Dennis. Wist overal van en bleek voorbereid. Goede communicatie. Boekje keurig afgestempeld op mijn verzoek. Ruitensproeier vloeistof gevuld. Leen fiets (met opgepompte bandjes (-:) stond klaar. Het bovengenoemde waren voorheen allemaal zaken die (te) vaak vergeten (of simpel weg niet aan gedacht) werden. Ben weer helemaal blij met dit bedrijf. Ga zo door!
25 May 2026
Harry
Beverwijk
Ontzettend fijn dat alles weer helemaal naar wens is Harry! Wat ons betreft ook niet meer dan normaal. Tot de volgende!
Van Gulik Auto's
Denken mee, zoeken altijd naar een goede oplossing
24 May 2026
Maarten
Castricum
Bedankt voor de mooie review Maarten!
Van Gulik Auto's
In goed overleg het juiste gedaan. Erg blij met hun vakkundig advies.
23 May 2026
Marion
Heemskerk
Bedankt Marion. De Skoda kan er weer tegenaan!
Van Gulik Auto's
Het goede afspraak te maken
22 May 2026
Hans
Alkmaar
Bedankt voor de mooie review Hans!
Van Gulik Auto's
Wordt altijd vriendelijk geholpen ze denken met je mee. Ik kan vaak een leenauto mee krijgen. Auto wordt vaak correct nagekeken.
17 May 2026
Bert
Aalsmeer
Zeer tevreden over zowel aankoop van een eerdere auto en het onderhoud van onze huidige auto
12 May 2026
Peter
Heemskerk
Bedankt Peter. We zijn ook blij met jou!
Van Gulik Auto's
Een klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf.
11 May 2026
Nico
Heemskerk
Bedankt voor de mooie review Nico. De Golf kan er weer tegenaan!
Van Gulik Auto's
Professionele garage en super service!
5 May 2026
Ties
Amsterdam
Bedankt voor de mooie review Ties!
Van Gulik Auto's
Zoals altijd gewoon weer goed.
2 May 2026
Hans
Beverwijk
Bedankt Hans. Tot de volgende!
Timmerwerf 57
1969 NJ Heemskerk